1. הראש בקיר בכל הנוגע לטכנולוגיה במקרי שיפוט שנויים במחלוקת. 2. בנקים, ממשלות ובעיקר אופ"א שמאפשרות מצב שבו קבוצות מוציאות הרבה יותר ממה שהן מכניסות. 3. שייחים 4. לקלקני בארסה ומסי למיניהם 5. משפחת לוזון 6. אוהדי הצלחות 7. תקשורת הספורט הישראלית שמפמפמת לשחקנים המקומיים שהם שווים יותר משקל וחצי, ובאופן כללי מרשה לעצמה לערוך השוואות בין הכדורגל הישראלי לבלגי... 8. הנטייה של אוהדים מסוימים (בעיקר ברצלונה) לבקר עקרונות של קבוצות אחרות ואת סגנון המשחק שלהן. 9. הגב שמאמנים מסוימים נותנים לשחקנים גועליים כמו באלוטלי ופפה. 10. סוכנים.
יש מקרים כמו ההוא של דן רומן (אני בטוח שכולם קראתם אותו) וכמובן של אותו ז'אן מרק בוסמן שהיעדר החוק פוגע בשחקנים, אבל לרוב הוא פוגע בקבוצות הקטנות שלא יכולות לשמור על הכשרונות שלהם ומסוגלות להחתים שחקנים רק ל-5 שנים (בהוראת פיפ"א http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx). זה מעצבן לגדל שחקני נוער מוכשרים, לתת להם לשחק להתבשל בדרך לאימפריה שאתה מתכנן לבנות, ופתאום באה קבוצה עשירה יותר ולוקחת לך את השחקן ומשאירה לך זין בפה במקרה הרע או סכום של שקית הפתעה במקרה הטוב (2 מיליון יורו על ראקיטיץ', 1.7 על עמנואלסון). מה שלי מפריע יותר בכל אופן זה הסעיף השני של החוק המזורגג הזה- וזה הסעיף שהעלים את המונח של "שחקן זר" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx. 4. אני לא חושב שפרס קונה את קנאלס וגאראיי וחושב על איך הוא דופק את סנטאנדר... מכבי אלקטרע זו הקבוצה היחידה שאולי באמת עושה את זה, אבל קבוצות מתחזקות בשביל עצמן. 5. אני מת לדעת אם אתה עומד גם דקת דומיה על כל מכולת או עסק קטן (או גדול) בכללי שפושט את הרגל... 7. בוא נראה: תעודת יושר מה-FBI, אל מול האשמה במכירת סמים ומעשי סדום בקטינים (שמאי), הטרדה מינית של חיילת (רמון), הסתה לאלימות ורצח (סוקולובסקי), פריצה למגרש ושימוש באמל"ח (אילוז), שימוש באמל"ח ופציעת אוהד (סידליצקי וזיתוני), וההצתה של בית וגן של 2 או 3 הטמבלים שאני כמעט בטוח אוהדי הפועל. זה יצחיק אותי כל פעם מחדש כשאוהדי הפועל יקראו לטביב פושע...
4) לא, אבל עצם זה שהוא קנה את הכשרונות של סנטאנדר החליש את הקבוצה. 5) לא, לא פשוט מעציב אותי. 7) זיוף מסמך, זיוף זהות, שישה חודשים בכלא. למה אתה בכלל מזכיר את אילוז, הוא אוהד אחד שפרץ למגרש, אצלכם כל הקהל פרץ למגרש.
4. אתה השתמשת במילה בשביל ואני גם הדגשתי אותה... 7. מה שהיה בהפועל כפר סבא וקראתי באתר של מטה המאבק של הפועל, זה באשמת ההנהלה או משהו קטן וזניח מלפני 14 שנים. בכל אופן ה-FBI לא נותן תעודת יושר למי שהיה 6 חודשים בכלא... הסיפור של אילוז הוא סתם סיפור מרגיז שהוא רץ לבדו חופשי וזרק רימון עשן באין מפריע ולא באמת טופל ביד קשה אחרי שתפסו אותו, כשלשמוע את שרף וארבל באותו משחק מאשימים את מוסא היה פשוט מחרפן. בכל אופן, אתה מוזמן לתת שם של אוהד אחד שפרץ למגרש והורשע. אצלכם מעבר לכל מה שהאוהדים במגרשים עושים, אפילו האוהדים המפורסמים מביניכם מצליחים להסתבך יותר מאשר האוהדים של בית"ר, מכבי או חיפה...
איך אתה יודע, אתה סוכן FBI? הקהל שלכם פרץ למגרש וההתאחדות ה''אדומה'' אמרה שפעם הבאה שתפרצו למגרש יורידו לכם נקודות, מפתיע שמאז לא פרצתם למגרש. אתם פשוט אוהבים לבכות, כל הזמן הפוזה הזו של המקופחים, כל הזמן הטקטיקה הזו של ה''לירות ולבכות'', אתם שרים שירים גזעניים ואז בוכים על זה שמענישים אתכם.
תשמע, זאת הדמגוגיה הכי גדולה שראיתי. בכל קבוצה גדולה, בכל מדינה, שיש לה עשרות אלפי אוהדים, ודאי תמצא כמה עם עבר פלילי. אז? זה הופך כל בעלים שבא לקבוצה כזאת לחסין? זה הופך את כלל האוהדים ללא רשאים למחות?
ליאור, כל-כך הרבה דוגמאות טובות הוא דואג לספק מדי שבוע ואתה מצאת את הוידיאו עם האיכות הכי מחורבנת ביוטיוב? בושה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx וברצינות...ברור שסוארז אחד המתחזים הגדולים. להגנתו אגב אני רוצה לומר שבניגוד למתחזים אחרים באנגליה (למשל ג'רארד, דרוגבה, למפארד, רוני שכולם טמנו ידם בצלחת) השופטים ממש לא עושים לו כבוד מתוקף מי שהוא. לא יזיק אם התופעה הזאת תמוגר. אם סוארז ושחקנים שכמותו יפסיקו לצלול ויתרכזו בכדורגל כולנו נרוויח. חסה, לא אמרתי שהמצב הנוכחי טוב מאוד. המצב הקודם היה רע, והמצב הנוכחי לא מושלם גם כן. איפשהו פיפ"א פספסה לגמרי את המצב ואיפשרה לשחקנים לקבל יותר מדי כוח מול הקבוצות שלהם, אבל זה לא אומר שהנצחת העוול כמו במקרה בוסמן היא הפתרון.
אני מצטרף פה ל-Mellow29, לא ברור לי איך אפשר להגיד על פסיקת בוסמן, אחת הפסיקות החשובות בהיסטוריה של האיחוד האירופי ושתיקנה מצב לא חוקי, שהיא מכה לכדורגל.
כי היא הפכה את הכדורגל לבית זונות של טייקונים והפרה את הצביון המקומי של הקבוצות. אולי די כבר עם זה, אני בטוח שבכל משחק יש שחקנים שקוראים לשחקנים אחרים ''כושים''. כל האירוע הזה הוא תעמולה של יונייטד בשביל לדפוק את ליברפול, אם זה היה ג'יימס מקארתור לאף אחד לא היה איכפת ועוד מיהו הקורבן לגזענות, אדם שהרביץ למאמן כושר.
כן, כי ליברפול היא קבוצה שנורא מאיימת עלינו העונה...בחייך. אברה לא צדיק, אברה פרובוקטור, אברה התנהג כמו אידיוט במשחק באולד טראפורד, אבל סוארז גזען. אני מעדיף בקבוצה שלי טיפוס מהסוג הראשון. אם הקונספירציה של יונייטד להפיל את סוארז עבדה כל כך טוב היית מצפה שקבוצות אחרות ירוצו להתלונן בהמוניהן, לא? עובדה שזה לא קורה. קללות גזעניות זה בדיוק הדבר שאי אפשר לפטור ב"כולם עושים את זה".
באותו זמן זה היה יותר מציאותי. אתה מסכים איתי שכל הסיפור הזה לא היה קורה עם במקום סוארז היה זה ג'יימס מקארתור שקילל?