*בקשר למשחק של תאלטיקו מדריד למאיורקה, שוב אתלטיקו פשוט חלשה, אם כל החיזוקים וזה נראה כאילו אין שינוי, המשחק הסתיים ב1-1 שנון ביותר לאחר יכות חלשה של אתלטיקו, יש לאתלטיקו את הכלים הכי טובים לשחק טוב ויש לה קבוצה שעל הנייר עולה על הרבה קבוצות בלה ליגה, אבל פשוט זה נראה רע, הבעיה הגדולה בקבוצה זה הגעה למצבים, הקבוצה שולטת בכדור מניעה אותו כמו שצריך, אבל כמו בשנה שעברה מתקשה ליצור לעצמה מצבים והחלוצים נשארים מתוסכלים ביותר, היחיד שטוב באתלטיקו הוא מאנישה, השחקן הטוב בקבוצה לדעתי, אילולא הוא זה היה נראה רע יותר. מאנישה מניע את כל המשחק של אתלטיקו ולפחות גורם לה להראות דברים טיפ טיפה חיוביים , אך סימאו ורודריגז חלשים למדי ולא מספיק דומיננטים. אדירה חייב לשפר את יכולת הקבוצה שלו, זה מזכיר בדיוק את אותו תסריט של העונה שעברה. *ולנסיה פשוט רעה. אם כל הכבוד שוויאה וחואקין אינם, זו לא סיבה מספיק טובה ליכולת שלה, היא ניצחה את הניצחון הזה(1-2)בשיניים, גם זה לאחר יכולת פשוט זוועה. ושוב, המנטליות הרעה שפוקדת אותה שוב ושוב, הם ניצחו וכל הכבוד, אבל זה ניצחון ללא דרך ניצחון יבש מאוד וחסר טעם. אם ולנסיה תמשיך באותה יכולת כמו שהראת מצבה לא טובה בכלל, משהו לא טוב שם נראה כאילו קיקה לא הכין את השחקנים שלו מספיק טוב, הביאו את אלכסיס ואת הלגרה כחיזוק משמעותי אבל אם כל הכבוד החיסרון של אז'אלה מורגש ויש הרבה חורים בהגנה. מורייטנס כבש לולנסיה לאחר מכן הגיע השווין של אלמריה ואז איכשהו מתוך באלגן גדול מוראטי המגן\בלם הצליח לדחוק רגל ולנעוץ את תוצאת המשחק, כל זה, לאחר יכולת לא משכנעת בכלל ואפשר להסיק דבר אחד. בסדר זיגיץ', וויאה וחואקין נעדרו, אבל עדיין, המנטליות השלילית שלה על המגרש כל כך מורגשת, בדיוק כמו בשנה שעברה.
ריאל מדריד נתנה אתמול משחק מצויין והשיגה את אחד מנצחונות החוץ הגדולים ביותר בהיסטוריה שלה ואני לא צוחק. הפעם האחרונה בה כבשנו חמישייה בחוץ הייתה ב-2003 שאז ניצחנו את מאיורקה של סמואל אטו 5-1. לא ניצחנו כבר הרבה זמן קבוצה בכושר טוב במשחק חוץ, פרט למפגש שנה שעברה נגד וולנסיה וניצחון במאסטיה ב2003. בכל אופן, במחצית הראשונה המשחק ממש לא היה לטובת ויאריאל. ריאל מדריד הגיעה למצבים טובים יותר. רוביניו היה פעלתן וניסה וכמעט כבש. פרט לגול שלו, ראול יכל לכבוש עוד שער, אבל אחרי שהשתלט על כדור מווסלי סניידר, הוא בעט חלש. השער שלנו היה נהדר וראול כבר עם 189 גולים בליגה הספרדית. שער שני בשני משחקים וזה אומר משהו, לא? מקווה שימשיך ביכולת הזאת וייגמור את העונה עם מספר דו ספרתי. ההתקפה במשך כל המחצית הראשונה נראתה לא רע בכלל. הנעת כדור במהירות, קבלת החלטות נכונה גם של רוביניו והמצבים אליהם הגיעה ויאריאל היו סתמיים. מצלדר וקנבארו נראו נהדר בייחד במרכז ההגנה ואולי לא צריך למהר ולתת לפפה לחזור להרכב בכל-כך קלות. את המחצית השנייה לא ראיתי ולא ניכנס כאן לסיבות, בכל אופן, אני ראיתי תקצירים והבנתי שויאריאל מן הסתם התפרקו אחרי השער השלישי שלנו. ווסלי סניידר נתן משחק גדול וסיים עם צמד שערים ובישול. הוא מוסיף לנו מימד להתקפה ואני שמחתי גם שגוטי הבקיע. אני מקווה שרוד יצא מהבצורת שלו והאמת שחבל שפתאום יש את הפגרה הזו. כרגע אנחנו בודדים בפיסגה וזה מה שחשוב. אני בספק אם מערך של קשר אחורי אחד יצליח גם ברמות הגבוהות יותר, אבל אין ספק שאני מאוד אופטימי אחרי המשחק הזה. תבינו, זה לא שויאריאל חלשה, ריאל מדריד קבוצה חזקה ומוכשרת מאוד בחלק הקדמי. מחכה לכשירות של רובן, אבל מקווה שזה לא ייפגע ברוביניו, כי לדעתי הוא כן ניסה והיה בסדר אתמול. מקווה שנמשיך ככה גם במשחקים הבאים, נגד אלמרייה בבית לא אמורות להיות בעיות, רק מקווה שלא ייפצעו שחקנים במשחקי הנבחרות ושלא תיהיה שאננות. הניצחון הזה העלה בי חיוך ענק והופתעתי מאוד על התוצאה ועל המשחק המצויין של הקבוצה. http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0708/villareal3.Xxx ראול כבש את שערו ה-189 בליגה. די סטפאנו עם 216 גולים. שהקפיטן ימשיך להתקדם. בקשר לשאר הקבוצות - לא מעניינות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אני חושב שאין טעם להתווכח על השער של ברצלונה. גם בלעדיו הם היו מנצחים. בילבאו הייתה חלשה ולא היוותה יריב לא בשום שלב במהלך המשחק. וולנסיה ניצחה בקושי רב את אלמרייה אבל עם חואקין וויאה היא תראה טוב יותר. מאיורקה מפתיעה ואתלטיקו מאכזבת, מה שתחליטו אתם. בטיס מראה אופי שחוזרת מפיגור של שני שערים נגד אספניול. אוואט ודפור ייראו השנה הרבה תחתית. זה בגדול סיכום המחזור שלי.
במשחק של אטלטיקו שני הכובשים חגגו בצורה פרובוקטיבית. דני גוויסה חיקה את קיקו וככה מריאנו פרניה רץ אחרי השער שלו: http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/337/1188853760_g_0.Xxx פרניה התנצל אחרי המשחק. הוא הסביר שהשריקות של האוהדים עיצבנו אותו והוא עשה את מה שלא צריך היה לעשות. את ההסבר של גוויסה לא קיבלתי עד לרגע זה (ולא חיפשתי), אבל גיליתי שהוא וקיקו נולדו באותה העיר, בחרס דה לה פרונטרה.
בוטל הצהוב לסרחיו ראמוס. אני מצפה שגם הצהוב לקון אגוארו על התחזות יבוטל. גם ככה השופט עזר למיורקה על חשבון הילד.
יש הוראה לתת צהוב על חשיפת כתובות פרובוקטיביות. ככה קנטלחו פירש אותה. גם הצהוב של קון אגוארו בוטל. אולי השופטים ילמדו לקח ויתרכזו במשחק?
מה אתה משווה בכלל, נפטר כאן כדורגלן ספרדי בכיר מהליגה הספרדית, ועוד שראמוס גדל איתו ביחד במחלקת הנוער והוא אחד החברים הטובים שלו, אז אל תשווה בכלל.
אני לא מתכוון לזה שאסור לראמוס לעשות את זה. למסי היה כתוב משהו לדוד שלו,ובכלל צריך לאסור שופטים לתת כרטיסים על הודעות כאלה,חבר שלו ששיחק בליגה נפטר,ומסי מחזק את דוד שלו,זה לא משהו שהם עושים חרם או משהו כזה...בכלל קנטאלחו הוא שופט שנותן כרטיס על כל דבר.
חוק זה חוק, ואם מכבדים-לכבד עד הסוף. לא היה קורה כלום אם הוא היה כובש את הגול, מצביע לשמיים ובסיום המשחק מצטלם עם התמונה. אם אני לא טועה דוד שלו חולה סרטן או קרה לו משהו, זה כבר משהו רציני, למה לו לא מבטלים? שיהיו הוגנים לכל הצדדים, במיקרים כאלה ובכלל צריך להוריד את החוק המטומטם הזה של צהוב על הורדת חולצה.
דעתך זו דעתך ואני מכבד את מה שאתה חושב, אבל אני חושב שזה שתי מקרים שונים. רגע, עכשיו כל שחקן שיהיה לו דוד\או קרוב משפחה ולא משנה מה, אז אותו שחקן יוריד את החולצה אם איחולי בריאות? במקרה של ראמוס מדובר בשחקן כדורגל מהליגה הספרדית בא ראמוס גם משחק.
כן. אני באמת לא מבין למה למסי לא בוטל הצהוב אז, אני חושב שאם הוא מפעיל יחד עם ברצלונה קצת יותר לחץ גם הצהוב שלו היה מתבטל. כמו שפוארטה כל כך חשוב לראמוס ככה הדוד היה חשוב למסי. אם זה סתם איחול יומולדת, נישואים אפשר להבין אותך. אבל כשמישהו חולה, (ואני מאמין שלדוד של מסי לא היה שפעת קטנה) אפשר להתחשב ולהפעיל שיקול דעת.
מה זה הבלבול מוח הזה על מי מדובר? למסי זה היה מישהו שמאוד חשוב לו, וגם לראמוס, שני המקרים היו מפגרים לתת עליהם צהוב. לא להשוות? זה דוד שלו והוא חשוב לו, למה לא צריך להשוות? בגלל שפאורטה היה יותר מפורסם?