משחק קשה מאוד, שוסטר לא מבין שגוטי וסניידר הם לא קשרים אחוריים ודיארה לא יכול לשלוט על כל משחק השדה, במיוחד כשויאריאל מעבירים את הכדור דרך המרכז.. הוא מתחיל להצטער שהוא לא הביא עוד קשר אחורי.
ואווווו איזה גולאסו ענק של ווסלי שניידר. היתה לי הרגשה שהוא יבקיע היום. אייי רוד ואן ניסטלרוי. יש 3 נק' בכיס.
איך קבוצה עם פסקאל סיגאן בתור בלם פותח מצפה להגיע למשהו מלבד ניצחונות פה ושם? עריכה : האמת שסניידר פשוט שחקן מדהים, עושה את הדברים היעילים בפשטות שלא אופיינית לשחקנים בליגה הספרדית.
אני מקדימה תרופה למכה. בוריס זה לא ויאריאל שהתפרקה, זה אנחנו שפירקנו אותה. אגב, אני לא מסוגלת להפסיק לבהות במסך כמו משוגעת אחרי סניידר, פשוט נמצא בכל מקום !! איזו דומיננטיות מוחלטת שלו.
ווסלי סניידר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/1luvu.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/1luvu.Xxx
סניידר בהחלט נתן תצוגה מדהימה. הבעיטה החופשית-אומנות. לא יוצא לי לצפות בכדורגל ספרדי יותר מדי, והיום, אני חייב לציין שממש נהנתי. ריאל מדריד נתנה תצוגה מהנה, אומנם לא הסגנון שאינ רגיל אליו אבל אני חייב לציין שהיא נראית קבוצה ממש מרשימה. סרחיו ראמוס אחד השחקנים הגדולים.
איזה הצגה של ריאל, משחק ענק של סניידר, כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx הגול בבעיטה חופשית פשוט מושלם, אי אפשר לעשות את זה טוב יותר.
ריאל מדריד לא במשחק גדול אבל עשתה את העבודה ופירקה את ויאריאל כמו שזאת עשתה לולנסיה. ווסלי סניידר פשוט בכל מקום, גוטי במשחק מצוין, ראול כבש והפעיל לחץ כבד על ההגנה של ויאריאל. רוד מתחיל להוריד את החלודה והראה שהוא יכול לעשות יותר מלהיות חלוץ רחבה. דרנתה עם משחק טוב, כמו כן גם ראמוס שהיה מצוין. מצלדר במשחק מצוין, פה ושם הייתה טעות קטנה אבל הוא כיפר על זה, תרם להתקפה הרבה ופשוט היה מצוין. רוביניו הראה יכולת לא רעה והוא התחיל להבין שיש לו הרבה מה להציע בדאבל פסים, מסירות מהירות וחילופי מקומות. היינצה שנכנס היה לא רע בכלל, גם גאגו ובאפטיסטה. דיארה במשחק אופייני, היה טוב, תמך בהתקפה אך שוסטר חייב להתחיל לחשוב על קשר אחורי שהוא יביא בינואר, אי אפשר להסתדר רק עם דיארה וגאגו. זאת הייתה תמצית של המשחק של ריאל, אני אתן תגובה מורחבת יותר מחר.. האלה מדריד, מקום ראשון!
תוצאה נהדרת עבורנו בקלדרון. תיקו חשוב מאד וזה גם לא היה רחוק מניצחון. גם בלי וובו, כאשר אראנגו על המגרש לא מרגישים את החיסרון שלו..למרות שאראנגו יכל לגמור את המשחק לקראת הסיום אבל אין לי טענות. על גוויזה כבר אין מילים, סקורר נהדר שיש לו מקום בסגל נבחרת ספרד לדעתי, גם מויה וג'ונאס היו מעולים..איזה קבוצה נבנית פה!! ונכון שזה עוד מוקדם מאד, אבל אפשר להגיד שאנחנו בכיוון הנכון.. ויסקה אל מאיורקה! מקום 2!
בינתיים סניידר נראה כרכש החם ביבשת. גיבור הניצחון הראשון וללא ספק המצטיין של הניצחון השני, שחקן ענק. פשוט קלאסה, תענוג לראות אותו משחק.
ריאל לא במשחק גדול? 5-0 על ויאריאל במדריגל זה לא גדול? זה ענק.. בסדר אז 40 דקות ראשונות המשחק היה שקול, ריאל לא צריכה להמציא את הכדורגל מחדש כדי שהמשחק הזה ייחשב לגדול. ריאל שטפה את המגרש, כל השחקנים היו פשוט מצוינים וסניידר עם הצגת כדורגל מהחלומות. גוטי גם היה גדול, פשוט שחקן אנדרייטד בטירוף. האלופה נראית מאוד קטלנית ומאיימת. מי בכלל צריך את רובן? מי שבאמת לא נתנה משחק גדול אבל עשתה את מה שצריך היא בארסה. המשחק היו רדום מאוד במהלך הרבה מאוד זמן אבל כמה מהלכים יפים וגול גדול של רונאלדיניו הספיקו מול בילבאו. היה תענוג לראות את מסי ודוס סנטוס, איזה צמד חמד. לא יעבור הרבה זמן עד שזה ייקרא "חמשת המופלאים". הגול של בילבאו היה כ"כ מיותר, אבידל חלם במקום לסגור את ההרמה שבאה מהאגף שלו שהיה פרוץ לגמרי. לא שזה שינה משהו אבל זה היה סתם מיותר ומעצבן. השיפוט היה מגוחך עד דמעות. עזבו את הגול של טורה, עזבו את הכרטיסים האדומים, הרגע שבו רציתי לשבור את הטלוויזיה היה כשנשרק פאול נגד מסי על חסימת כדורסל שנעשתה נגדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
קנאי זה שהקבוצה שלך צריכה את השופט בשביל לנצח , זה כבר לא העניין שלנו . ויאריאל קבוצה לגיטימית שמספיקה למקום 6-7 , ושריאל מפרקת אותה ועוד בחוץ 5-0 זה לא קשור למנסה לא מנסה ... פשוט תודה בזה שריאל נתנה הצגת כדורגל ונגמור עם זה .
עוד פעם ריאל לא נתנו משחק גדול זה מתבטא בכמות הזדמניות שהיתה נמוכה אבל הניצול הזמניות היה טוב עד הגול שלישי ריאל שיחקו על מתפרצות שסניידר וגוטי מוציאים אותם לתפארת . שוב ראול היה זה ששובר את הקרח וגם עשה המון תנועה !!!והגנה קפטן שנותן דוגמא!!! סניידר מעל כולם איזה דריבלינג איזה טכניקה מתחיל לפרוע תשטרות כנראה שהוא היה שווה כל יורו ששולם עליו דיארה היה טוב מאוד. גוטי כמה השקעה+משחק טוב מאוד סרחיו ראמוס-מגן ימני מצויין רק שלא יהיה בלם !(גם אין חורים במרכז ההגנה וגם הוא מבשל) דרנטה-מוכיח שיש לו כדורגל,ושהוא גם יודע לעשות הגנה! כנבארו -היה מועלה הזכיר את היכולת במונדיאל. מלצדר-היה טוב!! רוד שרף הרבה שטחים והבקיע מה עוד צריך לבקש מחלוץ רובניו לדעתי היה חלש(שרובן יחזור זה יהיה על חשבנו)(כנראה שקשה לו בימין) כסיאס -אם לא הוא יכול להיות שריאל לא מנצחת,איזה שוער אחד מהשלושה הטובים בעולם(ביחד עם בופון וצ'ך)