אני כבר אמרתי שוויאריאל תהיה הפתעה גדולה, אני מאוד מעריך אותה. הרבה מאוד כישרון, ועוד אחרי השלישייה במסטאייה. אני חושב שיהיה משחק מאוד קשה, למרות שהגנתית ויאריאל לא הכי חזקה.
אתלטיקו מדריד - מאיורקה http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/atletico.Xxx VS http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/mallorca.Xxx אתלטיקו מדריד מתכוננת למשחקה הראשון בקלדרון העונה. הקבוצה של חוסה אגירה מגיעה לאחר ההפסד הכואב 1:2 בדרבי נגד ריאל מדריד שנערך במחזור שעבר. ביום שישי נערכה הגרלת גביע אופ"א ואתלטיקו מדריד הוגרלה למרבה האירוניה נגד ארצ'יאספור הטורקית שהדיחה את מכבי ת"א. בגזרת הפצועים של אתלטיקו לקראת המשחק הערב, אגירה יחסר ככל הנראה את פביאנו אלר שנפצע בניצחון אתלטיקו 1:2 גביע אופ"א נגד וויבודינה הסרבית. ההרכב יהיה אותו הרכב 4-4-2 שפתח את בהפסד לריאל מדריד במחזור שעבר מה שאומר שהשחקנים החדשים, רייס, לואיס גארסיה שכבש בניצחון על וויבודינה ומוטה יחכו להזדמנות מהספסל כשאחרון, הרכש הטרי מברצלונה יצפה במשחק מהיציע. באתלטיקו מדריד מאמינים באגוארו שנתן משחק טוב מאוד נגד ריאל מדריד למרות ההפסד ימשיך ביכולתו הטובה ויוביל את הקבוצה לפחות למוקדמות ליגת האלופות, קביצה רצינית ביחס לקבוצה שעלתה לגביע אופ"א דרך האינטרטוטו. אתלטיקו במטרה להוציא 3 נקודות ראשונות העונה יודעת שלא יהיה קל נגד מאיורקה אך בשביל להוכיח באמת על הצהרת כוונות שוב דבר מלבד ניצחון וכדורגל טוב לא יספיק. מנגד נמצאת מאיורקה שמגיעה אחרי הניצחון 3:0 על לבאנטה במחזור הראשון. כוכב הניצחון היה הקשר אריאל איבגזה, איבגזה כידוע הוא אקס אתלטיקו מדריד. במאיורקה מכוונים להתמודד על מקום באירופה ועם היכולת הרעה שמציגה סארגוסה זה אפשרי. במאיורקה עורכים רק שינוי אחד מההרכב שניצח את לבאנטה, וובו הקמרוני שלא כשיר במאת האחוזים ישב על הספסל כשבמקומו בהרכב לצידו של דניאל גוויזה ימלא ארנגו. כאמור מלבד השינוי בעמדת החלוץ ההרכב נשאר אותו דבר, מאיורקה במערך של 4-3-1-2 תפתח עם טוני מאחורי גוויזה וארנגו, הקשר בן ה-25 האריך השבוע את חוזהו בקבוצה עד ל-2011. במאיורקה יודעים שלחלץ נקודות מהקלדרון של אתלטיקו יהיה קשה מאוד אך מאמינים שאפשר להוציא נקודה ואפילו להפתיע עם ניצחון קטן. הרכבים משוערים: אתלטיקו מדריד: לאו פראנקו, פרנייה, פראה, פאבלו, סייטארידיס, ר. גארסיה, מאניש, סימאו, מ. רודריגז, פורלאן, אגוארו. מאיורקה: מויה, נבארו, נונייז, באיסטרוס, הקטור, חונאס גוטיירס, איבגזה, פרנייה, טוני, גווזיה וארנגו.
כרגיל, השיפוט בקאמפ נואו אובייקטיבי מתמיד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הרגל של הנרי נתקעה בשוער, על מה ולמה פנדל?
מישהו מוכן להסביר לי על מה השופט נתן פנדל לברצלונה? מלבד ההחלטה המפגרת הזאת, בסה"כ משחק דיי סביר של בארסה, היריבה היא יריבה לא ראויה בכלל. הבונקר הזה הוא חכם במצב של 0-0, אבל אחרי השער הראשון הוא כבר לא יעזור לה בכלום. לא שציפיתי למשהו אחר מאתלטיק בילבאו. שמתי עין על הנרי ועד עכשיו הוא לא ממש מרשים אותי, היתי רוצה לראות את דוס סנטוס נכנס, בסה"כ לא היו לי הזדמנויות לראות על מה כולם דיברו בקיץ. שום פנדל, אפילו ספק פנדל אין פה. הנרי הוא זה שפוגע בגורקה, ולא ההפך.
אמרתי שהיה?אמרתי בסך הכל שלכל אדם שפוי בעולם הזה במבט ראשון זה היה נראה כמו פנדל.מפה ועד שלא יהיה פנדל זה קצת הגזמה אתה לא חושב?
לא היה פנדל, כמו תמיד השופט מחלק מתנות לבארסה. וכמו תמיד רונלדיניו כובש או מפנדל או מבעיטה חופשית אחר כך מה הפלא שהוא מגיע להרבה שערים בליגה. נ.ב רק אצלי יש איכות מגעילה כזאת?
מה הוא עשה בדיוק? לא שמתי לב למשהו מיוחד. אגב, למי רונאלדיניו מנפנף כל הזמן? אצלי השידור נראה בסדר גמור.
טוב בסך הכל שיחקנו דיי טוב.אבידאל היה פשוט מצויין!הוא הצטרף הרבה מאוד פעמיים להתקפה וגם חזר מהר מאוד להגנה בלי פשלות מיותרות אך הוא עדיין צריך לעבוד על הגבהות שלו שלא היו משהו במחצית אך אני מאמין שהוא ישפר את העניין הזה. רונלדיניו היה טוב מאוד וחוץ מהגלסאו והשער בפנדל הביא כמה מסירות מדהימות שרק בנס לא הסתימו ברשת. ממש.
קונצרט של בארסה בתשעים אחוז מהזמן (היו כמה דקות של התמסרויות חסרות תכלית) כן הא? לעמוד על קו החוץ עם הגב למגרש כששני שחקנים צמודים אליך, להסתובב במקום עם הכדור ולעבור אותם זה ממש כלום... רוביניו עושה כאלה כל יום לקונוסים באימונים
השחקן היחיד שמרשים זה אבידל, שכמו שציינת, מצטרף הרבה להתקפה, מחלק מסירות נהדרות ועושה גם עבודת הגנה טובה. חוץ מזה ומעוד כמה דריבלים לא ראינו משהו מיוחד. לא ראיתי את זה. ואגב, רוביניו עושה את זה כל משחק.
מסי פשוט חושך. הוא עסוק ביותר מידי עבודה טקטית ופינוי שטחים לזאמבורטה שהוא פשוט לא מורגש. רונאלדיניו במשחק טוב, הנרי חלוד, אני מאמין שתוך 3-4 מחזורים הוא יראה הרבה יותר טוב. אבל כמו שאמרו פה, השחקן הטוב בותר הוא אבידל. נ.ב: למה אולגר משחק ולא מיליטו?