בכלל לא. ארסנל שיחקה עד כה את הכדורגל המהנה והמשוחרר הרגיל שלה . כדורגל מאד אטרקטיבי . (ואני לא ציני אני רציני)
אני לא נגד משחק מבוקר, זה סבבה. גם בארסה שיחקו מאוד אחראי וממושמע במשחקי החוץ מול מילאו ו'צלסי, סגרו מושלם את מרכז המגרש וההגנה הייתה צפופה. אז נכון הולכים על התקפות מתפרצות, אבל תמיד יש משחקי בית לשטוף בהם את המשחק. אין ספק שוונגר למד המון, בעבר הוא היה עולה למשחקי החוץ בליגת האלופות כמו בליגה.. 2 חלוצים, משחק יחסית פתוח, ואז מקבל בראש. אני מברך על הדרך, ואני יודע שהיום הוא יודע שהוא משחק בבית, כך שקשה לי להאמין בחלוץ אחד במשחק בית, זה יכול לעלות ביוקר.
משחק הגנתי של ארסנל לא יהיה. אבל בהמשך למה שאמרת אני אולי הייתי שם את אדאביור כחלוץ ומוציא את פירס שיהיה על הספסל, ולעמדה של פירס או את פרדי או את חלב(שניהם יכולים לשחק בשתי העמדות). וכל זה כמובן כשפירס נכנס בהמשך המשחק. אבל גם אין לי בעיה עם זה שפרדי ופירס פותחים בהרכב.
הוא לא שיחק נגד ריאל? (את זה רק gooner יכול לראות). סרג'יניו, אתה יכול לבלבל לי את הביצים כמה שאתה רוצה.
אל תתחילו עם הוויכוחים. יאללה, עוד שעה, אני כבר לא יכול לחכות ! זה אולי ישמע מוזר, אבל לפי דעתי לויאריאל יש יתרון מסוים בכך שהמשחק ייערך בהיבורי. אמנם מדובר באחד האיצטדיוניים הבייתים ביותר באירופה, ועוד מדובר במשחק האירופאי האחרון שישוחק בו, אך מימדיו של מגרש הזה די דומים לאלה של המדריגל - שניהם מגרשים קטנים מאוד. אני מקווה שויאריאל תנצל את העובדה שתיווצר צפיפות כתוצאה מגודל המגרש ותצליח איכשהו לפתח את המשחק הרגיל שלה, בהנעת כדור סובלנית ויציאה למתפרצות. ויאריאל היא קבוצה מאד מאוד טכנית, ובפעם האחרונה שארסנל פגשה בהיבורי קבוצה כזו, אי-שם בשמינית הגמר מול המנדרילים, היא די התקשתה. ריאל מדריד לא השכילה לנצל את היתרון שלה בהחזקת הכדור כי המועדון הזה יותר קרוב היום לקרקס מאשר לקבוצת כדורגל. ויאריאל מצד שני בהחלט מסוגלת ויכולה להפתיע היום את כול אירופה. המפתחות שלי למשחק : הבלם סזאר ארזו, הגאון ריקלמה והחלוץ פורלאן - אלה יהיו השחקנים שייצטרכו להתעלות היום מעל כולם בויאריאל. ארזו, שחקן הנבחרות הצעירות של ספרד, היה איום במשחק הראשון מול אינטר כששיחק כקשר אחורי. בתפקיד הבלם עדיין לא יצא לראות כיצד הוא מתפקד, לכן אני בספק לגבי יכולותיו לעצור את החלוץ הטוב ביותר בעולם ( אם זה אפשרי בכלל). השחקן השני, חואן רומן ריקלמה, כבר הוכיח למי שעדיין לא ידע שמדובר באחד מעושי המשחק הטובים ביותר בעולם בשנתיים האחרונות, אם לא הטוב שבהם. ריקלמה חייב לתת היום משחק גדול בדיוק כפי שנתן במפגש הגומלין מול אינטר, ואז חצי מהבעיות של ויאריאל ייפתרו. אחרון חביב הוא מלך השערים בליגה הספרדית בעונה שעברה, דיגו פורלאן. השנה האורגואי לא ממש מצליח להציג את אותה היכולת שהביאה אותו עד לתואר מאשתקד. בתחילת השנה הוא נראה כמו הצל שלו, אם כי צריך לזכור שלמעשה כול הקבוצה לא ממש תיפקדה באותה תקופה, אבל בזמן האחרון הוא לאט-לאט חוזר לכושר מהעונה שעברה, ועושה הרושם שלמני טיים הוא יודע להגיע. ויאריאל צריכה היום את פורלאן בכושר שיא בכדי לנסות ולגנוב שער או שניים בהייבורי. על חוסה מארי אי-אפשר לסמוך בכול מה שקשור לכיבוש שערים. בהצלחה לצוללת ! :aaa021:
הרכבים רשמיים: Lehman, Eboue, Toure, Senderos, Flamini, Hleb, Gilberto, Fabregas, Pires, Ljunberg, Henry. Barbosa, Javi Venta, Alvarez, Arzo, Arruabarrena, Senna, Tacchinardi, Sorin, Riquelme, Jose Mari, Forlan
אז נענת להצעה של לבלבל את הביצים... סורין יהודי טוב, הוא לא יעשה כזה דבר. בטח לא אחרי שהוא זכה לפצצה בפנים במשחק הקודם(הוא משחק בכלל??!?!?) אוקיי ראיתי שכן