0-3 ענק לברצלונה על ריאל מדריד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏15/11/04.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

פשוט נהנתי אתמול מבארסה, הקבוצה הטובה בעולם ללא ספק.

2. RMCF Member

המשחק אתמול, היה אות.

להזכיר לנו, אוהדי ריאל, שאם מביסים את אלבאסטה, אסור לפתח ציפיות גדולות מדי.
    לזהכיר לרונאלדו, שכדי להבטיח שהוא יבקיע, הוא גם צריך להתאמץ, והרבה מול בארסה.
    להזכיר לרוברטו קארלוס, שאם יש כדור במרחק 2 מטר ממך שאתה צריך להרחיק, תרוץ אליו ותרחיק, ואל תשאיר את העבודה לשוער.

אני חושב שאת העבודה של המשחק הזה, ריאל עשתה בשבוע שעבר, כאשר הבטיחה שהפער לפני שבועיים לא ייגדל. הניצחון לא מפתיע אותי בכלל. אבל מאכזב - זה כן. ללא ספק, היה יכול להיות יותר טוב. אבל ריאל אתמול, פשוט הייתה כלום. לא היה מצב אחד, בעיטה אחת לשער, חוץ מאחת של זידאן.

במשחק הזה, גם ראו את יכולות האימון של ראמון, שלא יכל לעשות כלום כדי להכניס לשחקנים קצת מוטיבציה. השיטה שפרז לימד אותו - "אם בקהאם משחק לא טוב, תחליף אותו באואן" - לא ממש עבדה.

בקיצור, משחק מאד מאכזב, אבל לא סוף העולם. אני בכלל לא יודע למה צפיתי בו. מריאל לא ראיתי כלום.

בסופו של דבר, אם ריאל תצליח לצמק את הפער לבסביבות 5 נקודות עד הפגרה, אני אהיה מרוצה. אבל זה לא ייקרה אם הם לא יילמדו מהטעויות.

מצחיק מאד.
    ראו טוב מאד שאטו מאבד את הכדור, ולמרות שגוטי איכשהו התנפל עליו בסוף, הוא דחף את עצמו גם. אני לא אומר שהפנדל לא היה מוצדק, אבל הוא בוודאי לא היה מבקיע, הכדור כבר ברח לו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/11/04
  3. Yeste Member

פאק,מה זה משנה?
    צריכים להגיד תודה שזה נגמר "רק" בהשפלה של 3-0.
    אבל תחושת בטן אומרת לי שריאל לא אמרה את המילה האחרונה השנה,ופרז ממש לא הכניס את הולרים לכספת,אוטאוטו בינואר ,נראה גלקטיקו חדש ,רק שהפעם הוא יהיה קשר אחורי,אמן!
    אני בכלל מתגעגע לימים שריאל לקחו אליפות וגביעי אירופה בכיכובם של , גוטי,היירו,קרלוס,קרנקה,מורויינטס,ראול,מקמנמן ואפילו אנלקה (כעלק שונאי שחורים).
    זה רק אני,או שב-20 הדקות הראשונות אוהדי בארסה שעגו לרוברטו קרלוס"הו הו הו" בכול פעם שהוא נגע בכדור,סטייל האולטרס של ריאל באנגליה-ספרד?
    :aaarofl: הבנאדם אפילו לא שחור,טוב,ויוה קטלוניה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/04
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

5. Barcik Member

ענק, ענק, ענק, ענק, ענק, ענק. אחרי שהתבכיינו, וביקרנו, וסבלנו, ולא האמנו, אנחנו צריכים לרשום 125,000 פעם על הלוח "תודה לכם, לאפורטה ורייקארד". בארסה גדולה, בארסה ענקית. איזו קבוצה!
    זו הייתה חוויה פשוט בלתי רגילה לראות את המשחק בפאב ה"מאש", יחד עם 100 אוהדי בארסה! ענק!

http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/afpji/20041121/041121083447.vvjb79at0b.Xxx

ואלדז - 7. נקודה בונוס על החגיגות בשערים.
    בלטי - 8. היה מאוד מאוד אנרגטי, כמעט ולא עשה את השטויות הרגילות שלו, שיתף פעולה מושלם עם לארסון ודקו, וסייע בהתרת קשרים במרכז המגרש.
    ג'יו - 8. אמנם הובך פעמיים על ידי פיגו, אבל פרט לכך, משחק מצויין של ההולנדי. התנועה שלו בשער הייתה גאונית, כאשר זיהה את השטח המת ונע בתזמון מדהים. אחד מהמגנים התוקפים הנבונים ביותר במשחק כיום.
    אולגוור - 8.5. משחק חייו של האפס החביב שלנו. כל כך הופתענו כאשר אולגוור הצליח דקות ספורות אל תוך המשחק לחטוף כדור מפיגו באחד-על-אחד (ללא עזרה של פויול!), ואחר כך חזר על כך שוב ושוב ושוב בפאב. ספרנו כל נס ונס שכזה. פרסאס היה כל כך בטוח ושלו, והתמודד בלי בעיות מול כמה משחקני ההתקפה הטובים בעולם. האם עוד יש תקווה?
    פויול - 9.5. הבלם הטוב בעולם, וכל מילה מיותרת.
    מארקז - 8.5. אני מתאהב במקסיקני כל משחק מחדש. איפה הסתתר הקשר האחורי הבטוח, החסון והחכם הזה? לאפורטה - עזוב קשר. תקנה בלם.
    שאבי - 8. המחצית הראשונה שלו הייתה מנומנת ביותר, אבל בשנייה שאבי שב לעצמו, שיחק באגרסיביות מלאה והיה שותף לגיטימי למשחק הענק של ברצלונה.
    דקו - 8. המנוע הפורטוגזי התחיל בכמה איבודי כדור רשלניים, אבל מהר מאוד השתלט על מרכז המגרש, ולקח לבדו את בקהאם וגוטי. בלי העבודה שהוא עושה - בארסה לא הייתה נראית כך.
    לארסון - 7. הנקה עשה הרבה מאוד עבודה, והטריד ללא הרף את הגנת ריאל מדריד בתנועה שלו. הפציעה שלו תזיק לנו מאוד.
    אטו - 9.5. סמואל, סמואל, סמואל! איזו נחישות! איזו הקרבה! איזה לב ענק! איזה כשרון! איזו חוכמה וזריזות מחשבה בשער! איזה מהלך שהוביל לפנדל! איזה שחקן גדול!
    רונאלדיניו - 9.5. המשחק הזה מלמד משהו על רונאלדיניו. העונה, זה לא הרוני של השנה שעברה, שבכל משחק הפגין לראווה תרגיל מדהים חדש. אבל במשחקים הגדולים, הוא דופק נוכחות ועוד איך. השחקן הטוב בעולם.

http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/ap_photo/20041120/all/l1275187.Xxx

עכשיו תזכרו במה שראיתם אתמול, ותחשבו על כך שדקו, שאבי, רונאלדיניו, אטו, ואלדז, אפילו אולגוור, הם שחקנים שעוד רחוקים מלמצות את מלוא הפוטנציאל שלהם. ותחשבו על זה שלמעשה, הקבוצה הזו משחקת יחד 3 חודשים בלבד. השיא עוד לפנינו.

http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/ap_photo/20041120/all/l1275210.Xxx

ה- AS המדרילני, היום:
    "המסקנה מהקלאסיקו היא שרק הפציעות יכולות לרסן את בארסה .... כרגע, זוהי הקבוצה הטובה באירופה. היא ניצחה ללא ללחוץ על הגז, במאמץ ממוצע ... רונאלדיניו, דקו, אטו, ושאבי היו ברמה מעל הגלקסיה הלבנה."

http://www.vilaweb.com/el9/imatges/portades/ebcn.Xxx

באשר לריאל מדריד - כל העיתונים בספרד מכריזים היום שתם עידן הגלקטיקוס. האם גם פרז הבין את זה? הם היו פשוט עלובים. אני לא מאמין שפחדתי מראול לפני המשחק.

מזל טוב לולנסיה, הם זכו בראניירי לעוד כמה מחזורים. פשוט חבל עליהם. נו טוב, אולי כשויסנטה יחזור.

6. Yeste Member

אולוגר ,פוטנצייל ,באותו משפט? :aaarofl:
    יש לכם הכל מהכל,חוץ מבלם ליד פויול,ופויול לצערי הוא שחקן ההגנה הטוב בעולם,לא משנה איפה,מגן ימני
    שמאלי,בלם... הוא שחקן מושלם.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/04
  7. Barcik Member

שמע, אפילו פויול היה נוראי בעונה הראשונה שלו.

אני לא מאמין שאני מרמז למה שאני מרמז.

8. Yeste Member

גם אני לא.
    אולגור פשוט שחקן גרוע,תתאר לעצמך מה היה קורה בהגנת בארסה עילולי טרזן היה קיים.
    אולגור בן -25 ,עוד מעט אמצע הקריירה,פוטנצייל אין שם. שאדמילסון יחזור תהיה לכם את ההגנה הטובה בעולם,כי פויול לבד(לבד-עם אולגור) יוצר את אחת ההגנות הטובות שיש,אדמילסון ישלים את הנוסחה.
    כמה קשה לכתוב את זה...

9. yakirmaimon Member

ההגנה של בארסה לטעמי תגיע בסוף לשלבים בה היא תראה תפרצוף ההגנתי שלה
    עם כל הכבוד בארסה משחקת עם בלם אפור (הוליגור הזה ) עם מגן ימני נחמד ותו' לא ועם מגן שמאלי בסדר
    ההגנה הזאת לא תספיק נגד זלאטן איברהימוביץ, נדבד, טרזגה, דל פיירו ועוד....
    בארסה אומנם תיקח את אליפות ספרד בקלילות, אך לטעמי זה חוצפה וזה הכפשה של שמה של יובנטוס לומר כי היום בארסה הטובה בעולם

10. Barcik Member

מי צריך הגנה כשיש קישור? גם נדבד לא יכול להבקיע בלי כדור.

11. Barcik Member

בספרד מדברים שדפורטיבו אתמול נראתה סוף סוף כמו הקבוצה הערמומית המוכרת של חאבו אירורטה. מצד שני, הם איבדו את דייגו טריסטאן, האיש היחד שהרוויח נקודות לגליסיאנים בחודש האחרון, ל- 4 שבועות. וויאריאל? אי-היציבות מתאימה לצביון הדרום-אמריקאי שלהם.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20041121a/_archivo55_photo_10_1_1_20041121_0i7hviji.Xxx.Xxx

לוס צ'ס רבים קיוו שראניירי יפסיד. במקום זה הם קיבלו את מה שאוהדי בארסה מכירים טוב מדי - דחיית הקץ. בעצם, בעונה שעברה פיללתי שיפטרו את רייקארד לאחר ההפסד למדריד. נו, טוב.

http://estaticos.elmundo.es/elmundodeporte/album/2004/11/20/valencia-afp.Xxx

YYY, אני בשוק. ממתי אתם לוקחים נקודות מקבוצות כמו נומנסיה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

חבל, חבל על לבאנטה ששלטה במשחק במשך 90 דקות. נו טוב, הם עדיין קצת תמימים מדי. שוסטר הוכיח את עצמו כתלמיד זריז. ואדו מסתמן כרכישה ממש טובה של בטיס.

http://www.marca.com/fotos04/betis04/oliveira211104.Xxx

פשש... עושה רושם שקופר באמת יודע מה לעשות עם מיורקה. האם הוא יצליח להוביל את חבורת השחקנים הבינונית שלו למלחמה על כרטיס לגביע אופ"א?

http://www.marca.com/fotos04/zaragoza04/movilla211104.Xxx

12. Yeste Member

WTF?
    אפילו האולטרס של ריאל מודים בתוך תוכם שברצלונה היא הקבוצה הטובה בעולם.
    דל פיירו -רונלדיניו :aaarofl:
    ג'יולי-קמורנסי
    אטו-זלאטן
    דקו-נדבד
    לארסון-טרזגה
    אפייה(בלסי)-שאבי
    זאבינה-בלאטי
    פויול-קנאברו
    טוראם-אדמילסון(מרק'ז)
    תעשה לי טובה
    תעשה לי טובה,רק בקשר אחורי(אמרסון),שוער,מגן שמאלי ומאמן יובה עדיפים בשאר ה-8 בארסה עדיפה, מה גם שהספסל של ברצלונה לא נופל מיובה(**אינייסטה** !!)

13. yakirmaimon Member

איי אייי איי לא רציתי להגיע לזה אבל אם אתה כבר עושה השוואה תעשה השוואה נכונה
    שוער בופון מול מרקז 1-0 לי
    בלם ראשון פויול מול קנאברו ניתן איקס
    בלם שני הוליגייר מול טוראם 2-0 לי
    מגן שמאלי 3-0 לי
    מגן ימני זבינה לוקח את בלטי 4-0 לי
    קישור אחורי- מרקז או בלאסי 5-0 לי
    קישור אחורי נוסף-אמרסון או צ'אבי 6-0 לי
    קשר שמאלי- נדבד רונאלדיניו לקחת 6-1
    קשר ימני- קאמורנסי או ג'ולי? 7-1 לי
    חלוץ 1- איברהימוביץ מול אטו אין לי ספק בכלל 8-1
    דל פיירו מול דקו (דקו לא חלוץ אבל סתם ניקח אותו לשם השוואה)
    קיצור יוצא בערך 8-3 לי אז מה אתה ממציא מספרים?
    יובה יותר טובה מבארסהה

14. Romario Member

איזה שטויות... קודם כל, לפחות חצי מהשוואות שרשמת צריכות להיות הפוכות.
    ודבר שני, משווים בין קבוצות על התיפקוד של כל אחת כקבוצה.

15. cityblues beter dead than red

יטסה ומקס אם בנבחרות עסקינן קחו קצת אינפורמציה על דברים שחלקם כבר ידוע לכם.
    הנבחרת הספרדית מייצגת ליגה של כמה מחוזות בספרד.היחידים שמזדהים איתם הם אראגון וקסטיליה שהן חבל אחד,אסטרמדורה,ואולי גם גליסיה באופן חלקי.
    שאר המחוזות לא מזדהות עם הנבחרת ומתענינות בה כמו שהדרוזים בגולן מתעניינים בנבחרתנו.
    השחקנים הבאסקים והקסטיליאנים שרים את ההמנון שלהם כמו שאני שר את בילאדי בילאדי.
    נבחרת של מדינה מפולגת,אוהדים פשיסטים וגזענים,ושחקנים עם אגו נפוח שלעולם לא מתעלים ברגעי האמת אלא רק שמנפנפים להם בשטרות(וזו הסיבה להצלחת הקבוצות הספרדיות עם הרבה עזרה מזרים צרפתים הולנדים פורטוגזים ושאר קולוניות נידחות).
    האצטדיונים שלכם במשחקי ליגה ידועים בנוכחות דלילה של אוהדים,במסגרת מעקבי אחר חיים רביבו בסלטה שהיתה בזמנו קבוצת צמרת לכל דבר לעולם לא זכור לי שהיא הצליחה למלא את אצטדיונה העלוב בתפוסה מלאה.
    במסגרת טיולים שעשיתי לספרד הייתי בטנריף בתקופה שטנריפה היתה בליגה הבכירה ביקרתי באצטדיונה (הנחמד הייתי אומר)של הקבוצה וצפיתי במשחקה מול אתלטיקו מדריד אם זכרוני אינו מטעה היה זה שבועיים לפני ההתמודדות שלה מול מכבי ת"א במסגרת גביע אופ"א בשנת 96 הנוכחות היתה דלילה ביותר בשביל קבוצה שמייצגת קבוצה גדולה של איים.
    המשחק השני שצפיתי בספרד היה בסן סבסטיאן (דונוסטיה בפי הבסקים) וצפיתי בפתיחת הליגה של 2001/2 במשחקה של ריאל סוסיאדד מול אתלטיק בילבאו (נצחון חוץ לבילבאו 3-1).מה שאני זוכר ממפגש זה שהנוכחות של הקהל בדרבי באסקי חם היה כ-75% מהתפוסה הכללית בערך.המשחק היה לא רע אבל גלש להתחממות יתר במגרש וביציעים.
    ד"א-איך אתם מרגישים בענין שקיימת קבוצה בליגה ה"מפוארת" שלכם שלא מעסיקה זרים -אלא רק ספרדים ובעבר הלא רחוק שיחקו בשורותיה בסקים בלבד(הכוונה למי שלא יודע לאתלטיק בילבאו).ואם ישנו שחקן ספרדי שחום עור הוא לא יזכה לעולם לשחק בקבוצה זו מסיבות ששמורות למקימי הפשיזם בעולם.
    בקיצור לליגה שלכם אין מה למכור חוץ מאנגלים נפוחים שהועברו אליה כדי למשוך אוהדים הזויים מהמזרח הרחוק.

ולסיום יטסה-בקהאם אמר את מה שאמר -דבר שאתה מגאה בו בחתימתך כעוד צעד ליחסי ציבור לליגה שמנסה להתרומם מהקרשים.
    אין מה להשוות בין האווירה בליגה האנגלית לליגה הספרדית.נקודה סוף
    :aaa12: