0-3 ענק לברצלונה על ריאל מדריד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏15/11/04.

1. Barcik Member

אני מרגיש כמו אישה במחזור. אני יושב פה, עם הבעה מטומטמת ולא יודע מה לעשות עם השעות עד ל- 11. ניסיתי לעשות שיעורים, אבל לא הצלחתי להתרכז. הייתי קורא ספר, אבל לא הייתי מצליח להתמקד בו. אני חש שאני מעופף. אוי, כמה הסופר-קלאסיקו הזה מטמטם. ואנשים עוד אומרים שכדורגל זה סתם משחק.

2. Yeste Member

תיקון טעות,הופעת בכורה לסורין בויריאל...
    מיום ליום הליגה הזאת נהיית יותר קשה וחזקה!!

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכבים הפותחים:

ברצלונה
    ואלדז
    באלטי פויול אולגר ג'יו
    דקו מארקז צ'אבי
    לארסון אטו רונאלדיניו

ריאל מדריד
    קאסיאס
    סלגאדו פאבון סמואל קרלוס
    פיגו גוטי בקאהם זידאן
    ראול
    רונאלדו

4. Yeste Member

לא יאמן,דפורטיבו מובילה 2-0 בחוץ מול ויריאל.
    כנ"ל ולנסיה,הניצחון הכי עצוב לאוהד ולנסיה,הלייצן האטלקי נשאר בתפקיד.
    אירוטה גאון!!!

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/04
  5. RMCF Member

מחצית: ברצלונה 2 ריאל מדריד 0

בי"ס לכדורגל. זה מה שבארסה עושה לריאל. המשחק של ריאל - פשוט נאדה.
    מה לעזאזל קורה לפיגו?! 50 כדורים הוא איבד!!! הוא לוקח כדור, ואם זידאן לא לידו, הוא מאבד אותו.
    איפה הלחימה של רונאלדו משבוע שעבר? אז נכון, היה משחק קשה מול אקוודור באמצע השבוע, אבל הוא לא מזיז ת'תחת!
    ובראש ובראשונה, איך, איך לעזאזל אפשר לעשות כאלה טעויות במשחק כל כך חשוב?! מה שרוברטו קארלוס וקסיאס עשו, זה פשוט הגול הכי עלוב העונה! רוברטו קארלוס מסמן לקסיאס ללכת לשמאל, הוא הולך לימין, כדי שלאטו תהיה דרך פנויה אל השער.
    מה בקהאם עושה בכל המשחק הזה, פרט לאיבודי כדור? איך ריאל חשבו לבוא לקאמפ-נואו בלי קישור אחורי?!
    המשחק של ריאל הוא פשוט עלוב! אם יש מישהו שעושה משהו במשחק הזה, זה זידאן. השאר - פשוט כלום!

כ"כ, אבל כ"כ חבל שריאל ספגו את השער הראשון האומלל הזה. זה הרס את כל המשחק. וכנראה, זה יהרוס את כל העונה.

6. שגיא Guest

איזה כיף זה לחזור הבייתה, לפתוח את הטלוויזיה ולגלות שבארסה מובילה במחצית 2-0, ועוד על ריאל מדריד. תענוג. את השערים אמנם לא ראיתי, אבל נחכה לסוף המשחק. 2-0 בטח לא בא סתם. וגם במחצית השניה, בארסה לא נותנת לריאל לפתח משחק רגיל וריאל לא נראית טוב.

והנה, שריקה לפנדל אחרי פריצה מדהימה של אטו שמוכשל ברחבה. רונאלדיניו ניפש לבעוט, היישר אל הפינה הגבוהה, קסיאס מזנק למקום הנכון, אך לא יכול לעצור והתוצאה 3-0 מדהים לבארסה! איזה כיף! עוד רבע שעה...

7. נדב Member

אני פשוט לא אכתוב כלום על המשחק הזה..., 3-0 לבארסה.

8. הרצליה Member

אין מה להרחיב
    תצוגת כדורגל יופי ברסה!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

9. Yeste Member

רוברטו קרלוס,זידאן,פיגו וסלגדו צריכים למצוא להם קבוצה חדשה,בושה !

10. Max Member

פיגו, גוטי וזידאן הן נקודות האור היחידות של ריאל במשחק הזה.
    משחק התקפה עלוב של ריאל, לא הייתה הצטרפות בגרוש, כלום.
    דווקא משחק ההגנה של ריאל היה בכללי לא רע, סמואל ופאבון דווקא חסמו לא רע את אטו ולא נתנו לו לבעוט יותר מדי לשער, רונאלדיניו עשה בי"ס לסלגאדו בצד ימין אבל ברוב הפעמים זה לא הוביל למצבים מסוכנים מדי חוץ מהשער של ג'יו ועוד כמה הזדמנויות.
    רוברטו קרלוס בכללי חוץ מכמה טעויות שבתוכן השער היה סביר.
    אבל אפשר להבין את התוצאה, חוץ מהעובדה שבארסה פשוט היו גדולים עלינו ריאל שיחקה את כל המחצית הראשונה ב 10 שחקנים, אחרי משחק כזה אני כבר באמת לא מבין מה בקהאם עושה ברמות האלה בכדורגל.
    ראול ורונאלדו לא קיבלו כדורים וגם כשרונאלדו קיבל כדור הוא אבד לו תוך שניות לפויול המצויין.
    ראמון הראה פה שהוא לא מפחד להוציא שחקנים חלשים ופרט לזידאן, שאני מתאר לעצמי שהיה עייף הוא הוציא את החוליות החלשות במשחק.
    בוא נגיד ככה, אם ריאל רוצה לקחת אליפות הם יצרכו לעקוף את בארסה בנקודות כי 4-0 לא נראה בברנבאו.
    דווקא השערים של בארסה, פרט לשני היו די מקריים, לא שהשערים הללו לא הגיעו לברצלונה.

11. Romario Member

השער בפנדל היה מקרי? אם לא היו מכשילים את אטו הוא פשוט היה ממשיך לעבר השער, והיה מוצא את עצמו לבד מול קסיאס. ככה שלעבור 4 שחקנים ולהיות מוכשל ברחבה, זה ממש לא מקרי. לפחות לא במקרה הזה.

12. Yeste Member

פיגו וזידאן נקודות אור? זה "גלקטיקו"
    מקס,אתה סובל(כמוני) מהנגאובר רציני אחרי המשחק הזה.
    רונלידניו הוא השחקן הטוב בעולם,הגיע להם לנצח,והמשחק הזה סימל סופית את סופו של הדור של פיגו וזיזו,השנה האחרונה שלהם בברנבאו.מי יודע,אולי כבר השנה ,בינואר נראה את הדור החדש שפרז כ"כ מדבר עליו,את חואקין ורובניו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/04
  13. Max Member

במשחק הזה, פיגו וזידאן היו הטובים ביותר במחנה הלבן.
    וכשאני אומר שער מקרי אני מתכוון לשער לא מתוכנן, הפריצה של אטו הגיעה משום מקום, וגם לא בטוח שהוא היה עובר את סלגאדו לאחר שהיה נעצר קצת אצל סמואל.

14. Joaquinaldinho Member

לא ריאל שיחקו גרוע, בארסה שיקחו ענק. רייקארד במהלך מבריק צימצם את המרחקים בין ההגנה לקישור והקישור להתקפה, ובכך סגר מקום וחופש לרונאלדו, ראול, זידאן, ופיגו הלרואת את הטכניקה שלהם.

בארסה קאמפיונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

15. Reyes Member

איזה יום נאחס, סאמק ארס.

וואלה שיביאו לי 6 מליון יורו, אני אשחק יותר טוב