ובכן ובינתיים שביט שוער מספר אחת וזאת עובדה על דוידוביץ' נדבר כבר עונה הבאה זה באמת לא פייר מבחינת שטראובר אם דוידוביץ' יקבל זימון עכשיו מה שבטוח-אוואט מהנבחרת יכול כבר לשכוח כבר הרבה זמן שאני טוענת שרחמים הרבה יותר טוב מאוואט ואני לא מבינה למה הוא לא מתחרה עם שטראובר על אפודת השוער השני, ועכשיו כשדוידוביץ' גם בתמונה אוואט יכול רק לחלום על הנבחרת.
טוב, בואו לא נדבר על דוידוביץ' (שלדעתי הרבה יותר מדי אובר-רייטד, עשיתם ממנו שמייכל) ועל האם הוא צריך להיות בנבחרת - אני מוכן לשים את בית וגן על כך שהוא יהיה בהרכב הפותח באחד המשחקים הבאים. נו, שחקן ממכבי חיפה, חבר של גרנט, אתם יודעים איך זה עובד בנבחרת. ואגב, בקשר למשחק עצמו - למישהו יש בכלל ספק שסלובניה תנצח? נבחרת כל כך עלובה לא היתה לנו שנים, סלובניה נבחרת מצוינת... לא נראה לי שהפעם כל האדיוטים האלה מהתקשורת יצהלו אם נפסיד אבל נשחק בצורה ש"הביאה כבוד למדינה" (סטייל המשחק מול צרפת, שבו כמה גליצ'ים שכנעו את כולם שישראל מעצמה אירופאית). אנחנו לא ננצח את סלובניה לא במשחק הזה ולא במשחק הבא - וטוב שכך. לנבחרת כזאת לא מגיע לעלות, חייבים להחליף מאמן (ושייקח איתו את כל ההתאחדות), להחליף שחקנים ולהחליף מנטליות.
דוידוביץ' הוא לא שמייכל אבל הוא מספר 1 בארץ ועל זה אין ויכוח..אני חושב שמה שאמרת על זה שאם הוא במכבי חיפה אז הוא אוטומאטית בנבחרת ..זה שטויות מה רצית שקורנפיין יהיה בנבחרת?
לא, אבל לא רציתי שאוואט יהיה. וגם לא דוידוביץ' - מספר 1? גיב מי אה ברייק. די לדבר שטויות, אז לפני משהו כמו 4 שנים נתן עונה מצוינת, מאז הוא כלום. תשלים עם זה. ובקשר לטענה שלך כאילו התופעה של השחקנים ממכבי חיפה שמגיעים אוטומטית לנבחרת לא קיימת... דודו אוואט, אדורם קייסי, אריק בנאדו, אבישי ז'אנו, אלון חרזי, וואליד באדיר ועידן טל - לדעתי לאף אחד מהם לא הגיע אז ולא מגיע היום זימון לנבחרת. אבל זה בטח סתם צירוף מקרים שגרנט אימן שם בעבר והשחקנים הללו חברים שלו, נכון?
אני מוכן להסכים איתך על אוואט אבל יש לי כמה שאלות... מי יותר טוב מבנאדו?חרזי לא היה מספיק טוב לנבחרת?באדיר שנה שעברה או לפני לא היה מגיע לו?(אולי כרגע לא אבל בעבר כן), עידן טל שחקן טוב ובכלל יש לי עוד הרבה דוגמאות דיי עם הבכי לישראל אין כזה מאגר גדול של שחקנים שאפשר לבחור ממנו כאהבת נפשך ומה לעשות שהשחקנים הטובים ביותר משחקים בחיפה..אם היה שחקן טוב בבאר שבע (כמו חליבה) או בנתניה(אוזן) אז הוא מוזמן.. דוידוביץ שהוא בכושר הוא מספר 1 בליגה אתה עוד תראה שהוא יחזור לכושר.
שאלת שאלות, ואענה לך : אמיר שלח, גדי ברומר ובן-יוסף (לא זוכר את שמו המלא, ההוא ממכבי פ"ת). בפירוש לא. זקן חארטה שעבר זמנו,לא תורם כלום בהתקפה וגם בהגנה. שאלת שאלה וענית לעצמך. בשנה שעברה אני מודה שלבאדיר הגיע זימון לנבחרת. אבל השנה הוא פשוט שחקן חרא, פשוט שחקן חרא, בלי מוטיבציה, לא בכושר ובלי ריכוז (זוכרים מול קפריסין בחוץ איך הוא החטיא מול שער ריק?). שחקן טוב, אבל מה לעשות שהוא לא היה בכושר. אולי בשני המשחקים האחרונים הוא הרשים (מה שאוטומטית הופך אותו לשחקן ענק, נכון?), אבל עדיין זה לא מצדיק את זימונו. בטח שלא אז מול קפריסין וצרפת, כשהכושר שלו היה אפסי. אתה מקשיב לעצמך? השחקנים הישראלים של מכבי חיפה הם אוואט, בנאדו, קייסי, חרזי, באדיר, עידן טל, רפי כהן ואליניב ברדה - הכי טובים??? אין לי מה להגיד לך. הקבוצה שלך מסנוורת אותך לגמרי. וכשקורנפיין בכושר הוא השוער מספר 1 בכל הזמנים, אבל עכשיו הוא לא מסוגל לקחת כדור גובה סביר, מה אתה מנסה להגיד בזה? דוידוביץ' לא בכושר כעת, הוא לא היה בכושר כבר 3 שנים וסביר מאד שהוא לא יהיה בכושר יותר. מצטער לומר לך.
*שאלתי בעבר עם חרזי לא התכוונתי להיום.. * שאמרתי שהשחקנים הטובים ביותר משחקים בחיפה(הישראלים) התכוונתי לבין הטובים בארץ .. *דוידוביץ יותר טוב מקורנפיין.
*אני מדבר על הקדנציה של גרנט, לא לפני זה. *טוב, אני מקבל את הנימוק, אבל עדיין לא מסכים איתו. *כפי שאמרת, תלוי אם הם בכושר. כששניהם בכושר שיא אני יכול להבטיח לך שדוידוביץ' יבקש חתימה מקורנפיין לאחר משחק אחד בלבד שלו.
נו באמת, בני. נגיע למצב שתצליח לחסוך מאיתנו שטויות אלה? השנאה שלך למכבי חיפה זה לא מה שישפיע על גרנט בבחירת השחקנים. תתווכח או לא, הישראלים של מכבי חיפה הם בשורה של השחקנים הטובים בארץ, וזה לא יעזור, אם הם לא היו מספיק טובים, הם היו אולי ממוקמים במרכז הטבלה. עידן טל, לידיעתך, הוא אחד השחקנים שנמצאים כרגע בכושר הכי טוב בנבחרת, יחד עם זדנברג ובניון. שניים מהם ממכבי חיפה, ומגיע להם לפתוח. לבאדיר אולי אין מקום בסגל בקושי הנוכחי, אבל אל דאגה, הוא לא ישחק בהרכב, לא מגיע לו. עידן טל צריך לשחק ליד יוסי אבוקסיס מאחור. ואגב באדיר, אם כמה משחקים טובים לא הופכים את עידן טל לשחקן טוב, אז כמה משחקים פחות טובים הופכים את באדיר לשחקן גרוע? הרי אתה הסכמת שהגיע לו לשחק בעבר בנבחרת. האובססיביות שלך כנגד שחקני מכבי חיפה עוברת גבולות, ועקב כך מופגן חוסר אובייקטיביות משווע. צר לי שאני לא מצליח להתרגל לזה, באמת צר לי, ואם אחרי כלכך הרבה זמן לא הצלחתי, זה כנראה מצביע על הגזמה מסויימת. תבין, גרנט לא יכול כל משחק לזמן שחקנים חדשים, אתה לא מצפה שאם שחקן נותן מספר משחקים טובים הוא ישר צריך להיות בנבחרת, וגם אם שחקן נותן כמה משחקים חלשים יותר, זו גם לא הסיבה להוציא אותו ישר מסגל הנבחרת. לפי התאוריות שלך, סגל הנבחרת שלנו היה משתנה לפי "נבחרת המחזור" שהייתה לפני כל משחק נבחרת, אז תשמור את התיאוריות לעצמך. אני מחכה ליום שבו בני בן שלום יאמן את נבחרת ישראל ויצעיד אותה להישגים שעוד לא נראו כאן בארץ, אני מחכה.
שגיא היקר, בבקשה תקרא שוב את דברי. עידן טל, בתקופת המשחקים של גרנט מול קפריסין וצרפת, היה בכושר עלוב שלא היה מספיק לנבחרת ליכטנשטיין. עידן טל נתן שני משחקים טובים בלבד - בעוד באדיר נתן עונה חלשה להחריד. בעונה שעברה הגיע לו לשחק בנבחרת, העונה? ממש לא. אני לא יודע כיצד להתחיל את התגובה שלי לטענה המצחיקה שלך. אלון חרזי, דודו אוואט, וואליד באדיר ואריק בנאדו לא נתנו משחק או שניים חלשים - אלא עונה חלשה. לא פחות ולא יותר. גרנט לא יכול להחליף את הסגל בכל משחק, אתה צודק, אבל הוא לא היה צריך בכלל לזמן את כל העגלות הללו מלכתחילה. ושגיא, מצטער לומר לך, אבל כל מה שאמרתי מתבטא על המגרש. הנבחרת משחקת בצורה מעוררת רחמים, ואת העובדה הזאת לא תוכל לשנות. יום טוב.
את אוואט מוציאים מהויכוח, כיוון שלא מגיעות לו שורות אלו. הלאה. השחקנים שציינת, אם היו נותנים עונה חלשה, קבוצתם לא יכלה לסיים במקום בו סייימה, וזה - לא יעזור לך, עובדה. בנאדו נתן עונה טובה, שהגיעה לשיאה במשחקי הצ'מפיוז, באדיר נתן עונה ממוצעת, לאחרונה ירד כושרו ובעיקר ריכוזו ליד השער, על היכולות שהיו לו נשארו, וכמו בשעונה שעברה לא ממש ספרו אותו, הוא נתן פיניש אדיר והראה שהוא לא שכח לשחק כדורגל. לגבי צורת המשחק של הנבחרת נבחרת שמשחקת בלי חלוץ לא ממש יכולה להראות יכולת טובה. מלבד זאת, מול צרפת, ראינו מהנבחרת גם דקות טובות מאוד, מה לעשות שהיא נבחרת שעולה עלינו בכמה רמות. צורת המשחק היא המשפיע יותר על התוצאות והתצוגות, מאשר הצבת השחקנים. טענה מצחיקה? תצחק, לבריאות אחי, רק שלא נדע צער. אני רק אמשיך לחכות לרגע בו בני בן שלום יצעיד את נבחרת ישראל להישגים שלא נראו כמותם קודם כאן בישראל.
בני אתה תותח..כבר אמרתי שאני אתאפק מלהגיב לשטויות שלך ואז נתת את השטות ששלח ובן יוסף יותר טובים מבנאדו.. במקרה של ברומר עוד יש ויכוח..משהו לחשוב עליו.. אבל שלח???להזכיר לך איך הוא עף מהנבחרת?באמת הבן אדם די זקן..ולמרות שהוא נתן עונה טובה הוא עדיין לא מגיע לרמה של בנאדו ביכולת הכי גרועה שלו. דבר שני בן יוסף???אפילו לביית"ר לא הייתי לוקח אותו..שערים עצמיים זה התמחות אצלו..ואיבוד כדורים ליד הרחבה זה השם השני שלו..תבדוק כמה נקודות פתח תקווה הפסידה אצלו.. לא יזיק עם תלך למשחקים נגד ראשון או כפר סבא או מכבי תל אביב..אה וזה תומר בן יוסף..עצם העובדה שאפילו את השם הפרטי שלו אתה לא זוכר מרמזת שהוא לא מכוכבי הליגה..ומן הסתם..כאלה הם לא בנבחרת אלה..אם אתה מחשיב את משה סבג בלמה של הנבחרת בתקופת המסננת נילסן בקשר לשאר השטויות שלך..יש את שגיא ונסטה שמנסים להחכים אותך..אבל לא נראה שאתה שזה מצליח יותר מדי..
ריינמן, זאת בדיוק הטענה שלי - לא צריך להיות כוכב כדי להגיע לנבחרת. צריך להיות שחקן טוב בכושר טוב, ובן-יוסף, תרצה או לא, בכושר הרבה יותר טוב מבנאדו. ההגנה של חיפה קטסטרופה, וההגנה של פ"ת מצוינת - השילוב בין מגאמדוב לבן-יוסף מצוין. פ"ת הפסידה בגללו נקודות? לא זכור לי, זכור שהיא רק הרוויחה לאחר משחקים מוצלחים שלו מול מכבי ת"א, בית"ר ירושלים, מכבי חיפה וכו'. אמיר שלח, תרצה או לא, הוא כבר לא אותו מסננת שהיה בעבר, הוא באמת השתנה לטובה בנתניה יחד עם כל הקבוצה. ודי כבר, האנמיות הזאת הורגת אותי. אריק בנאדו לא אוטומטית הבלם הכי טוב בארץ בגלל ששלמה שרף אמר את זה. אריק בנאדו כבר עונה שלמה לא מתפקד יחד עם כל ההגנה המוזרה שמסביבו, מה שלא מפריע לכולם לזמן אותו לנבחרת. אבל שלמה שרף אמר, שלמה שרף צודק. יש לנו טונה בלמים מוכשרים בארץ, יותר מבנאדו (אלול, אברמוביץ', וסיהון), וגם בלמים מנוסים טובים יותר (ברומר, גרשון, דומב, מגאמדוב). שגיא : יש דברים שאי אפשר להסביר, כמו איך לסטר סיטי עלתה לפריימר ליג או איך חמור כמו חנן אזולאי קיבל את המושכות לקבוצה כמו בית"ר ירושלים. המיקום של מכבי חיפה זה אחד מהם. אני עדיין חושב שהקיפוח של השופטים, יחד עם הרבה מאד מזל ונאיביות מצד היריבות מכבי חיפה הגיעה לאן שהיא. כל כותב בפורום שהוא לא אוהד חיפה יסכים שההגנה של חיפה + באדיר וטל נתנו עונה חלשה. ז'אוטאוטס, זנדברג ויעקובו בזמנו סדרו הרבה נקודות, השאר הרסו את זה. שגיא, עכשיו תהיה כנה איתי - כמה פעמים העונה שמעת את המשפט "בנאדו היה חלש במשחק הזה?" או "בנאדו לא משחק כמו מנהיג"? כמה פעמים בפורום הזה נאמר שבנאדו לפעמים היה זוועתי? לזה אי אפשר לקרוא עונה טובה. בקשר לצ'מפיונז, לתצוגת ההגנה של בנאדו מול מנצ'סטר ולברקוזן אי אפשר לקרוא "שיא", אבל מול הרסרבס של מנצ'סטר (בכל זאת, זאת קבוצת מילואים) הוא באמת שיחק טוב. אולי גם באחד המשחקים מול אולימפיאקוס, שכחתי איזה מהם. הגזמת לחלוטין במקרה הזה. עונה ממוצעת?! הוא לא עשה העונה כלום!! שום דבר!! אפילו במשחקים הכי טובים של חיפה הוא תמיד נעלם, תמיד הוא היה גרוע, תמיד איבד כדורים - הוא נתן עונה גרועה להחריד. וזה לא התחיל לאחרונה. ושוב, אין שום קשר לעונה שעברה, אי אפשר לזמן שחקנים שמתבססים על העבר שלהם. הם צריכים להמשיך להוכיח את עצמם. מה זאת הטענה המטומטמת הזאת? ואני רוצה לראות שאתה תביא את ישראל לגמר המונדיאל - לשנינו ברור שאף אחד מאיתנו לא יגיע למשרת מאמן הנבחרת, ובינתיים, כאוהדים (או במקרה שלי, אוהד לשעבר) של הנבחרת, התפקיד שלנו הוא להעביר ביקורת כדי לשפר את הנבחרת. זה שיש לי טענות לגרנט לא מחייב אותי למצוא אלטרנטיבה כלשהי - בדיוק כמו שאם תראה שלט "אין כניסה" ברחוב, לא תראה לידו שלט שאומר לך לאן לדעתו אתה צריך ללכת. טענה טפשית בלי שום קשר לדיון, אני מדבר איתך בגובה העיניים, אל תהיה לי כמו אילן.
די!! אני לא מתוותר..זאת הייתה היונייטד ולא הרזרבז שלה. :!: :!: :!: שלח לא מסננת? אתה ראית את המשחקים העונה? אתה שכחת את השטויות שלו? לא רוצה אותו ושיגיד לי אחד חוץ ממך שהוא רוצה לראות אותו שם, אני פשוט נקרע מצחוק עם הדוגמאות שלך על בלמים שטובים מבנאדו..שלח? וסיהון? ?דומב? והכי מצחיק אנשים..אברמוביץ' חחחחחח!! אולי מספיק עם השנאה הזאת לחיפה? היא משפיעה לך חזק על המחשבה...