לפחות על זה ועל עניין בניון יש הסכמה אבסולוטית כאן בפורום. אוקיי עוד דבר שמטריד אותי עכשיו כשדוידוביץ' חזר, למי מגיע להיות השוער הראשון של נבחרת ישראל לדעתכם?
שביט עדיין השוער הכי טוב בארץ, למרות שביום נתון דוידוביץ' יכול לתפוס יום שגם הנרי, ראול ורוד לא יוכלו להבקיע נגדו (ראה מקרה ספרד בר"ג). בקשר לבניון- הוא צריך לפתוח בהרכב ללא ספק. בקשר לרביבו- זה כבר סטיגמה שנדבקה עליו שהוא שם זין על הנבחרת, אבל אם תשימו לב בזמן האחרון הדבר שהכי חשוב לו זה הנבחרת- יותר מברקו, ואני אוהב הרבה יותר את ברקו מרביבו. גם אני הייתי משונאי רביבו אבל אין מה לעשות הבנאדם שינה את הגישה שלו- ורואים את זה, אם זה מתחיל בכך שהוא מעדיף להגיע לאימוני הנברחת על חשבון משחק של גלאה, אם זה נמשיך בכך שהוא מגיע גם למשחקי הידידות הפחות חשובים, ואם זה נגמר בכך שהוא נותן הכל על המגרש ורואים את זה- ואפילו הוא שיחק מצויין נגד קפריסין וצרפת. אז די להשמיץ אותו, זה כבר מגעיל- הוא השתנה.
אילן, לא אמרנו שרביבו שם זין על הנבחרת[לא פסלנו את זה גם..אבל לא אמרנו] בך הכל אמרנו שבנבחרת הוא לא מציג יכולת מזהירה..יכול להיות בגלל שהוא לא יכול להסתדר בלי חלוצים לידו או שהוא לא מתסדר עם המערך מי יודע למה.. בקשר לדוידוביץ..כרגע מן הסתם הוא לא צריך להיות בנבחרת..הוא שיחק רק 3-4 משחקים העונה אם שנה שעברה הוא ימשיך להציג את היכולת שאנחנו רגילים ממנו..אז הוא ושביט צריכים להיות בנבחרת[שביט משרה שקט ויציבות בהגנה בגלל זה אני מעדיף אותו]
בזמן האחרון ברקוביץ' בכלל לא יכל לשחק בנבחרת, רביבו כן, אז איך אפשר לקבוע? *אדורם קייסי בספק למשחק, הוא בתהליכי גירושין עם אשתו והיא הוציאה נגדו צו עיכוב.
לא נורא,קייסי הוא לאו דווקא השחקן שיביא לנבחרת את הניצחון במו ידיו ואני מסכימה עם אילן, בכל מילה.אני אתה!
הזילזול בקייסי גודל..מצחיק לשמוע את זה דווקא מאוהדת הפועל שיודעת מי הביא לנו את האליפות בעונה הראשונה של גרנט.. חוץ מזה עוד סיבה ליכולת החלשה של אדו העונה[חוץ מהעומס] היא הסיבה הזאת של הגירושין..נכון שזה נשמע כמו תירוץ..כי מה לעשות זה תירוץ..
קייסי כנראה יצטרף היום בערב, או מחר בבוקר, לאימוני הנבחרת באנטליה לקראת המשחק ביום שבת. בקשר לרביבו, בשני המשחקים האחרונים בנבחרת הוא היה טוב. הבישול לאפק מול צפרת, ובכלל, נתן בהחלט משחקים טובים. הבעיה היא שבלי בניון על המגרש לרביבו יש יותר מידי עבודה. גרנט גם ככה עושה טעות כשהוא מציב אותו כחלוץ, אבל מכיוון שאין מוביל כדור טבעי בקישור, רביבו נאלץ לעשות גם את זה. שילובו של בניון, מלבד זה שהוא יתרום בפני עצמו למשחק הנבחרת, גם ייתן לרביבו פחות עבודה, יוריד מהעומס שלו, ויוכל לגרום לו לשחק ביותר חופשיות, ביחד עם בניון בקישור, שניהם יצטרכו למסור כדורים חכמים לשערים. הגיע הזמן שגרנט יבין את זה, כמה זמן אפשר לייבש את השחקן הכי טוב שלנו על ספסל הנבחרת? כמה?!
ועוד פעם..הוא שיחק רק 3-4 משחקים..זה לא רציני להזמין אותו אחרי כמעט שנה שהוא לא שיחק..איך זה ייראה בעיני שטרואבר? שהוא ישחק 10 משחקים או יותר אז יהיה על מה לדבר..
אולי שכחתי לציין את זה אבל לא התכוונתי עכשיו להזמין אותו..ברור שכרגע לא צריך להזמין אותו..אבל בעתיד הוא צריך להיות שוער 1 סנבחרת ועל זה אין וויכוח..