0-0 מאכזב לישראל מול סלובניה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Jun 3, 2003.

1. Don p1 Member

לא הופתעתי היום מהיכולת של נבחרת ישראל, למען האמת אני די רגיל לראות את הנבחרת משחקת ככה מאז תחילת הקמפיין של שום, מחצית ראשונה חזקה וטובה מחצית שניה משעממת וחלשה. מה שיותר הופתעתי היום הייתה היכולת החלשה ביותר של נבחרת סלובניה, תגידו זאת הייתה הנבחרת שלפני פחות משנה הופיעה במונדיאל?! ממש מבזה היה לראות אותם היום משחקים, אפשר לחשוב ששיחקנו נגד נבחרת ברמות הנמוכות של הכדורגל האירופאי, אבל מדובר באחת שנמצאת ב-30 הטובות..
    כל נבחרת בינונית הייתה מוציאה יותר מנקודה במשחק הזה מול הנבחרת שלנו, שפשוט שיחקה בצורה חלשה.

עצוב לי, שדווקא השנה שמד הכשרונות בנבחרת הוא די גדול לא מצליחים לנצל את הפוטנצאייל.
    לימים יפים יותר ובהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות בתנ"ך, פיימן.

2. AFC Member

אילן - האם אתה מודה שצדקתי? שגרנט הוא חרא של מאמן, שהרס את הנבחרת, שמנהיג בונקר מעצבן ושמזמן זימונים תמוהים?

אתה היית התומך הראשי שלו. רואה שצדקתי?

ריינמן - כנ"ל. אמרתי לכם שזה מה שיקרה - הנבחרת הזאת היא פשוט בושה. מוטב להקדים תרופה למכה - לא אכפת לי כמה רע זה ייראה, חייבים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר, כי אם צרפת בביתה תתפוס יום טוב מולנו, התסריט הכי אופטימי שנוכל לבקש הוא אותו משחק בקייזרסלאוטרן, וכולכם זוכרים מה היה שם.

אוהדי מכבי חיפה - אני דורש התנצלות.

3. Fernando Cavenaghi Member

אברם ראה שהם עולים בבונקר עם שני חלוצים אז הוא ישר שם שלושה בלמים, שניים שומרים אישית ואחד שיהיה.

וההכדל הכי גדול בין המשחק המעולה מול צרפת, או הניצחון על קפריסין היה יוסי אבוקסיס. כשהוא משחק טוב כל משחק ההתקפה של ישראל הולך לכיוון השער ולא לכיוון המסירות, הוא יותר התקפי ויותר פעיל ונותן לכל הקישור חופש לעלות להתקפה. היום יוסי היה ממש לא בולט, שיחק רגוע מדי.

ולמה מהדקה השישים עוברים להליכה? זו טקטיקה חדשה לבלב את היריב האירופאי?

ווידוקה, די לדבר על המשחק הזה ומול דנמרק, שיחקנו מול נבחרות מעולות שראו מה הן שוות במונידיאל, אולי נילסן היה צריך לשחק מול ליטא והיינו רואים אותו עדיין בארץ.

4. ליהי Member

מצטערת, אבל הטענות שלי לא הולכות לרביבו. הבעיה בהתקפה לא היתה רביבו אלא השחקנים מסביבו.

איך אפשר לבוא בטענות לרביבו במשחק הזה? הרי הוא נלחם על כל כדור,רץ,בעט קרנות יפות,חילץ כדורים ופרט לפעם אחת שאיבד את הכבוד אחרי שהיתל ב6 שחקני הגנה של סלובניה, אנשים כבר קוראים למשחק שלו "חרא משחק". אז אני מרוצה ממנו דווקא,מצטערת. אני באה לטענות לגרנט שלא עשה את חילוף זנדברג-אפק מהר יותר, כשהוא יודע בדיוק מה היתה צריכה ההתקפה שלו. ביום שעמרי אפק נכנס לנבדל גם כשהוא מחזיר כדור לאלימלך, כשצריך שחקן התקפי פיזי ויצירתי שידע לרוץ לחטוף כדורים ויביא חידוש מרענן, לא צריך לעשות את החילוף הזה בדקה ה82,אלא מוקדם יותר.
    עידן טל פשוט נתן משחק זוועתי, פרט לכמה דקות לקראת הסוף. כל כך הרבה טעויות במשחק אחד זה כמעט כאילו הוא עושה לנו "דווקא", ומה שגרנט עשה לנימני בכלל היה עוול. נימני טוב מאחורי החלוץ. בתפקיד הזה הוא הכי אפקטיבי. גרנט במהלך המחצית השניה שינה את השיטה לפחות 7 פעמים אם לא שמתם לב. אבי נימני היה נייד מקישור אחורי לעמדה כמעט של חלוץ וזה בלבל את כל המשחק הגם ככה מבולבל של ישראל.

5. Fernando Cavenaghi Member

איך שחקן שאמור לשחק על הקו מצליח לבעוט כל כך הרבה כדורים פשוטים לחוץ? שום דיוק במסירה, שום דריבל קטן, שום ריצה לאורך הקו.

באמת שחקן מעולה, למרות שהוא הבקיע מול גרמניה...

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרנט גם אשם..אבל אני לא מוצא מישהו אחר שהיה מתליח במקומו..כנראה שאנחנו לא מספיק טובים..

יכול להיות שגרנט באמת לא בסדר..אבל את מי תיקח במקומו?חנן אזולאי?דרור קשטן[בונקר זה באופנה..]או עוד מאמן זר[נילסן..רק אם זה סידרה מצויירת ותורידו את ה-נ..]

ודרך אגב ליהי..רביבו נראה כמו הצל של עצמו..איבודי כדור שתינוק ביומיים לא עושה,בעיטות לגוף של שחקנים או לשמיים,מסירות עקומות ונסיונות לעבור בין בתוך שחקנים ובתוך יער של שחקנים..רביבו היה גם היום חלש.
    ואפק...תמונה שווה 1000 מילים...
    :oops:

7. Fernando Cavenaghi Member

היה צריך להשאיר את נילסן, את השחקנים היה צריך לפטר.

זה לא שהוא היה מאמן גרוע (אני צריך להזכיר מה הוא עשה עם דנמרק? ואל תקשקשו שהיא מעצמה, 4 מיליון איש), מההתחלה לא היה לו סיוכי להצליח עם השחקנים. תנו לו להיות מעין מאמן על של כל הנבחרות ושהמטרה היא המונדיאל ב2010, ואנחנו עוברים שם את שלב הבתים.

8. ליהי Member

אז אתם באמת חושבים שזה פייר להאשים את רביבו בתיקו המאכזב הזה? כי אני חושבת שלא. אני דווקא כן מרוצה מרביבו המשחק הזה וגם מבניון ואליהם אין לי טענות כלל. גם זנדברג "עשה את השינוי" כשנכנס ואני חושבת שאם החילוף שלו היה יותר מוקדם אולי התסריט היה שונה ובכל זאת היינו נמצאים היום במקום השי בבית. אבל זה כבר לא משנה כי מי שחושב שעם מאמן אחר לא היינו מצליחים לנצח את המשחק הזה טועה. הבעיה לא היתה בנבחרת, לא היתה בשחקנים הפעם (לשם שינוי) אלא היתה בשיטה. גרנט בחר שיטה לא נכונה והגנתית מידי כשהוא רואה לנגד עיניו את אחד הבונקרים הכי מגעילים בתולדות הכדורגל (ותאמינו לי,ראיתי הרבה כאלה-אני אוהדת הפועל), אז באמת שלרביבו לא אמורות להגיע הטענות.אך ורק לגרנט.

9. AFC Member

למה למחוק את הטופיק...?

בכל מקרה, אין שום ספק שמאמן אחר היה מצליח. וכן, ריינמן, תאמין או לא, אבל יש מאמנים ישראלים טובים מאלו שברשימה שלך. תתפלא.

לא יודע מה עם נילסן, אני רק רוצה להיפטר מקללת גרנט. נשבע לכם, אבל הוא ממש טיפ-טיפונת מזכיר לי את אלי גוטמן - אז ם נקלל אותו הוא יקבל התקף לב?

10. Fernando Cavenaghi Member

וידוקה, הוא התכוון למחוק את שלו.

ונראה לך שגרנט מחובר לסביבה? הוא לא ישים לב אם כל העולם ירק עליו מהיציע שליד הספסל,
    הוא ישאר כל עוד הוא מאמין שהוא יצליח (הבן אדם הרבה יותר מי אופטימי), הוא בא עם כוונות, שיטת משחק, מטרות, והוא לא ילך עד שהוא ישלים את זה, גם אם זה לא מצליח בשטח.

11. שגיא Guest

ישראל לא שיחקה אתמול גרוע, כפי ששאתה, בני, מנסה לתאר זאת.

נבחרת ישראל כן הגיע לרחבה, נכנסה, והגיע למצבים, מה היה חסר לנבחרת? חלוץ - סקורר, בעל שיעור קומה, שחקן שיודע לכבוש, זה הכל.
    ההגנה עמדה מצויין תחת התקפות מעוררות רחמים של נבחרת טובה מאיתנו.
    לשני המגנים לקח זמן להבין שסלובניה לא מפחידה ושהם יכולים לעלות למעלה.

וכפי שמישהו כאן הזכיר, היה צריך לעבור מהר יותרא לשיטה עם שני בלמים, שמשחררת את קייסי לשחק כמגן.
    והיום קיבלנו הוכחה למה אפק לא חלוץ, הוא לא מתנהל כמו חלוץ, הוא נתפס בנבדל 4 פעמים במשחק אתמול, וגם זה לא במשחק מלא. חלוץ (טוב) יודע איך מתמודדים עם מלכודת נבדל, הוא יודע שכאשר כדור מוגבה לרחבה צריך לחזור אחורה על מנת לא להיתפס בנבדל. מילא זה היה מקרי, אבל אפק נתפס 4 פעמים בנבדל, ולפחות בשלושה הוא היה יכול לחזור אחורה ולא להיתפס.

אבל בדיעבד אנחנו אלופי הדיעבד. החכמה לעשות את הדברים, בזמן המתאים.
    עכשיו צריך לנצח בסלובניה, וזה נראה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.

12. ליהי Member

ועכשיו חייבים לנצח את הגומלין בספטמבר שיערך בסלובניה, כשהנבחרת הסלובנית היא סופר-ביתית ומלכתחילה רצתה לחזור מהמשחק הנוכחי עם תיקו בשביל שתוכל לנצח בבית (היא כבר רואה את העניין כסגור), במשחק הבא נבחרת סלובניה תהיה חייבת לתקוף/לשחק פתוח או איך שלא תרצו לקרוא לזה, ואני מקווה שאז גרנט לא יעשה טעות מטומטמת כמו להחליף להרכב יותר הגנתי כי אז בכלל אכלנו אותה,אבל הוא מסוגל לזה...

13. קופירוק Member

גרנט עשה את כל הטעויות האפשרין במשחק הזה. גם לא פתח עם זנדברג, גם לא דחף את השחקנים שלו מספיק קדימה, גם עשה את החילופים יותר מדי מאוחר, גם חיכה לנס במקום לעשות משהו במגרש. וזה מה שאנחנו צריכים עכשיו, נס. לנצח את סלובניה זה אמנם לא בשמיים, אבל גרנט צריך לחשוב פעמיים ושלוש פעמים מה צריך לשנות מהמשחק הראשון ואיך צריך לשחק.

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתיימר להבין הרבה בכדורגל הישראלי, אבל אני רוצה שתסבירו לי משהו...

למה לעזאזל עידן טל בנבחרת, ולמה לעזאזל לא נתנו לו 4 ומטה בעיתונים???

זה שיגע אותי.... הוא כל כך אפס... עושה כל כך הרבה טעויות, גם בהגנה וגם בהתקפה... הוא הצל של השחקן שהוא היה.... הוא כלום.

15. Fernando Cavenaghi Member

יעקב שחר שילם לגרנט...

אבל אני באמת לא מבין את ההתאחדות, זה לא שיש לנו סיכוי ביורו הזה או במונדיאל הבא, אז במקום לעבור מבזיון ליבזון, תעלו את כל האולימפית, תגידו שלום לרביבו וברקו, תנו לאפק זנדברג ובניון את ההובלה ותתנו לכל הצעירים להשתפשף בלי סיני, אז גם עכשיו וגם פעם הבאה נסיים מקום אחרון (למרות שאני מאמין שנצליח לא רע) אבל הנבחרת תבנה דור שיצליח להגיע למונדיאל ב2010. הבעיה היא שחושבים רק על המחצית הבאה, ההתקפה הבאה, ואף אחד לא טורח להרים את העיניים ולראות שיש עוד טורנירים בעוד כמה שנים.