מי זה? תן לי כמה שירים שאולי יתפסו לי ת'אוזן... וconsequence מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בהלם מהאלבום שלו
אוקיי, נראה לי שאנחנו צריכים נושא חדש לדבר עליו, אז הנה: כליריסיסיט: קומון, קנייה ווסט, טאליב קוואלי, בלאק ת'וט או מוס דף?
איך אתה בכלל שם את קנייה ווסט באותה רשימה עם קומון, מוס דף וטאליב קוואלי? (בלאק ת'וט עוד מתקבל על הדעת איכשהו) כל הכבוד לו שהוא עשה התקדמות בתור אמסי, אבל הוא עדיין אחלה ראפר, לא יותר. והבחירה שלי - טאליב קוואלי. הראפר הכי חכם ששמעתי...
הכנסתי את כל האלה שעושים את כל הקטע של הבאקפאק היפ הופ שעדיין פעילים היום (עזוב אות טרייב קולד קווסט ודה לה סול). אז קנייה חלק מהם. מה גם שבשני האלבומים שלו הוא היה מצוין, וגם בלי קשר, לדעתי הוא ראוי להשתייך לרשימה הזאת בתור אמסי. ובכל אופן: קומון קוואלי מוס יאיי\בלאק
בא לי להמליץ... DangerMouse & Jemini - Ghetto Pop Life מכיוון שאם אני לא ארחיב אף אחד לא יתייחס, אני אספר קצת על האלבום הזה. דיינג'מאוס, מפיק על, וג'מיני, ראפר ותיק ומחונן שדי נשכח במהלך השנים, חברו ביחד באופן חד פעמי (עד כמה שידוע לי) ליצירת אחד האלבומים הטובים אם לא הכי טוב ב-2003. מתארחים: היו כמה הופעות אורח, אבל אני לא אדבר על כולן. במקום זה, אני פשוט אספר על הטובות ביותר. דה פארסייד - בשיר פשוט מדהים, אם הייתה לי אפשרות להעלות - זה השיר שהייתי מעלה. ג'יי זון - עוד שיר נהדר. לג'יי יש כימיה נהדרת עם ג'מיני. ועכשיו, לנקודה העיקרית באלבום - דיינג'רמאוס. לדעתי - העכבר הגיע לשיא שלו באלבום הזה. ההפקות פשוט מדהימות. בין אם זו ההפקה המופלאה של Medieval (השיר בו מתארחים דה פארסייד) או אם זו ההפקה המפגיזה של Ghetto Pop Life. כל הפקה באלבום הזה קולעת. חבל שהוא כבר לא יצליח לשחזר יצירה כזאת. http://images.amazon.com/images/P/B00009RAW9.02._SCLZZZZZZZ_.Xxx זהו ללא ספק אחד האלבומים היותר אהובים עליי.
השיר של פאף דאדי, cant nobody hold me down הרי הפיזמון לפחות הוא קאבר לשיר של איזה ניגר מסוף שנות ה80 תחילת 90...godmaster ניראה לי..או משהו כזה.. bundy בעיקר בישבילך, יש מצב אתם אומרים לי איך ניקרא השיר בגירסה המקורית שלו ושל מי הוא?