תקשורת: שידורי ערוץ 11 ואיכותם

הנושא בפורום 'פורום יורו 2004' פורסם ע"י Nesta, ‏30/5/04.

1. John Barnes Member

לא נראה לי שאפשר להפתר מזה, אני חושב שזה בעיה מולדת או משהו. (או שהוא עושה בכוונה, ולא יודע שזאת טעות להגות ככה את השמות)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/04
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא לא, וייץ בדר"כ בסדר, יש לי הרגשה שהאטמוספרה סביב המקרופון של ערוץ 1 מקוללת או משהו.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אז איך באמת קוראים ללטבי של מכבי ת"א? פרוחאננקובאס או Prokhorenkovs?

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/04
  4. shmulikwe Member

מי יחליף את גרנט במחשק הערב? או שלא נזכה לשמוע את הפרשון המרנין של שדרי ערוץ אחד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. Reyes Member

כנראה שזלצר, כמו אתמול.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום זלצר הפתיע אותי לטובה. בדרל כלל הבחור משמים, אבל הוא נתן פרשנות מאוד מעניינת למשחקים ואפילו הצליח לשעשע. סחתיין זאביק. מי צריך בכלל את אברם?

7. --ויסנטה-- Member

זלצר פרשן מושלם.האיש גאון כדורגל,אדם נחמד,והוא מכיר את ראול אישית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    קדימה זלצר ,לספורט 5 !!!!

8. Max Member

הבעיה היא שבשביל להיות פרשן הבן אדם צריך לא רק להבין כדורגל מצויין אלא גם לדעת לדבר נכון, תקני, לעניין את השומע ולדבר ברור, אני לא חושב ששגיא כהן הוא האדם שמבין הכי הרבה בכדורגל בארץ הזו, אבל לי אישית הכי כיף לשמוע אותו מפרשן, אתה נהנה מהקול שלו, הוא לא משמים, מעניין, מוסיף דברים, מדבר בשפה גבוהה, זה הכישרון שפרשן ושדר צריכים, לעומת זאת בערוץ 11 לא חושבים על זה, זלצר לעומת נוימן והאחרים עוד מבין איכשהו בכדורגל אבל הוא לא יודע לדבר, הוא בולע אותיות, עושה הפסקות בין משפטים, לא מדבר רציף וזה פשוט זוועה לשמוע אותו, שלא נדבר על הפרשנים האחרים שבגלל גם לא מבינים בכדורגל וגם לא יודעים להתבטא, זה פשוט סיוט לשמוע שידור בערוץ 1 .
    מישהו ראה על מה נסובה השיחה באולפן אחרי המשחק? לאיזה קאנטרי האורחים הולכים!
    לא, לא ינתחו את המשחקים הבאים כמו שצריך, לא יתעסקו בכדורגל, ידברו על איזה גרעינים האורחים אוכלים בעת צפיית המשחקים, נו באמת.
    והכתבות על המשחקים, פשוט בושה, אין לאנשים מושג בעריכה, תשוו כתבה של ערוץ 5 אפילו במוסף 5, שזה השיא של החפיפניקות מצד ערוץ 5 לעומת הכתבה שתהייה על המשחק בגמר ותראו את הבדלי הרמות, ואני לא קולט למה, מה הבעיה להכניס מוזיקה נורמאלית בכתבה? לעשות בלאנס נורמאלי שכאשר הקריין מדבר ישמעו אותו ולא את המוזיקה, לעשות מעברים חלקים, קול נורמאלי, זו לא כזו בעיה, נראה לי פשוט ערות 1 יודע שיצא לו שם של ערוץ עם תקלות והוא פשוט דוגל בסטיגמה הזו ומנסה לחזק אותה בכל הזדמנות.

9. --ויסנטה-- Member

אני זוכר שלפני היורו,ערוץ 1 עשה כתבה קצרה על נבחרת ספרד ובכתבה הוסבר שדייגו טריסטן ישחק לצידו של ראול בחוד. ומנדייטה ישחק עם בארחה בקישור.
    פשוט בושה!!
    מוות לערוץ 1.

10. ג'רמיין דפו Member

יש לי שאלה מי פחות טיפש חמור ירושלמי עזוב או דני נוימן?אני יודע שאורי לוי חבר שלו והוא דחף אותו ובגלל זה הערוץ המצחיק הזה נראה כמו הפרצוף של אורי לוי,מומלץ לעבור לערוץ הירדני הישן והטוב ובמחצית לשמוע שם פרשנים לבושים באוהל סיירים נותנים הסברים :aaatv:

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מומלץ לעבור לערוץ השוויצי ולקוות שהפרשן השוויצי קורא לנו ישראלים ולא מעוות את השם שלנו כמו שנוימן עושה לשוויצרים...

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רחמנות! גם ככה הוא גוסס כבר וריח הריקבון חודר לסלון שלי.

13. --ויסנטה-- Member

נוימן הוא ללא ספק ,הפרשן הגרוע והכי פחות מקצועי שיש בעולם.
    בא לי לתת לו בעיטה לביצים בכול פעם שהוא חוזר על אותם המשפטים הלא מעניינים שלו.

עמית הורסקי גם שדר חמור,האפס הזה לא יודע לשדר.!
    כול משחק הוא מתלונן שהרמה לא גבוה מספיק,הורסקי,יא חתיכת בולע! לך תשדר את הליגה הארצית,שם הרמה מאד גבוה ,יא בלום.

אורי לוי הכי מעצבן!,לפני ה-משחק בין צ'כיה -הולנד הוא מחליט לשאול את האורחים -סוג ז שלו איך הם רואים את המשחקים בבית?,ומה הם אוכלים בזמן המשחקים?.ממש שיחה מקצועית!!
    נדב יעקבי ,אבי מלר ושגי כהן צריכים ללמוד מהם קצת כדורגל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

לשמוע את סבתא שלי מדברת על כדורגל יותר מעניין מחבורת הזקנים האלו.

מוות לערוץ 1

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/04
  14. --ויסנטה-- Member

איזה גוסס??
    הוא נמצא בקבר כבר מאז שהמציאו את הטלויזיה.
    אפילו בימי הביינים היו עושים שידור יותר מעניין.....

נ.ב, אפילו הבלונדינית עם הציצים המלאכותיים מעצבנת אותי...

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/04
  15. אלי מתחן Member

זה אותו דבר...