תקשורת: שידורי ערוץ 11 ואיכותם

הנושא בפורום 'פורום יורו 2004' פורסם ע"י Nesta, ‏30/5/04.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בכלל לוסיץ' ולא לוצ'יץ', אבל פה זה בסדר...
    התשדירים האלה פשוט הרגו אותי. יוצאים לחסויות, יש את כל השקופיות האלה ואז גם הווינר הזה, חוזרים מראים 3 גולים ממונדיאל 94, חוזרים לכל החסויות האלה, באולפן גינצבורג שוב שולח לחסויות, דיי כבר כמה אפשר??

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'סי וזיו, כנראה לא שמעתם טוב ודיברו על מרקוס אלבאק. זה הגיוני יותר. גם מרקוס וגם באסטון וילה (וגם בנבחרת שבדיה כמובן)...

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות..אני לא צחקתי על זה..אלא על איך שוויץ קרא לתומאס הלבג ההוא של אינטר...אפילו שיש מצב שבאמת ככה אומרים את השם...למה אם כולם קוראים לו הלבג הוא צריך לקרוא לו הלבך????

4. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלון מזרחי מפתיע אותי לטובה. תנסו לרדת עליו כמה שתרצו, לא תצליחו. אם זה היה איזה פרשן נייטרלי ולא אלון מזרחי, ולא הייתם מחכים לשמוע את הנפילות שלו, הייתם אומרים שהוא גדול.

5. אלי מתחן Member

פינת העיוות של רמי ויץ.
    איך צריך לבטא את השמות הבאים:
    היטינחה-היטינגה
    הלבג-הלבך

6. shmulikwe Member

אומרים הייטינחה בניגוד למה שכתוב על החולצה, ככה מבטאים את זה בהולנד, בקשר להלבג גם יש לי הרגשה שזה ככה, אבל אני לא בטוח.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הוגים את זה הלבך, לוייץ יש נטייה להפוך גימלים לחי"תים וסמ"כים לשי"נים.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שוויץ צודק כמו שהוא צדק במקרה של האקאן סוקור ואמר שוקור או דאבור שוקר...
    אבל ככה אומרים את זה בקרואטיה,טורקיה ודנמרק ופעם האחרונה שבדקתי אנחנו בישראל וכולם אומרים סוקר הלבג או סוקור אז חבל שהוא סתם משגע אותנו עם זה..

9. טאמודו Guest

כמה ציטוטים מבית היוצר של נוימן:
    במשחק של צ'כיה -לטביה , דני נוימן רואה את שמיצ'ר מתחמם ואומר--"המאמן הצ'כי צריך להכניס את שמיצר לשדה".

באותו משחק,"פובורסקי עושה טעות שהוא מרים את הכדור מהפינה,הוא צריך לרוץ עד לקו ואז להרים".
    במשחק של קרואטיה-שוויץ
    ה"שוויצים" ??

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/04
  10. shmulikwe Member

הוא אמר ליתר דיוק: "פובורסקי צריך להפסיק עם ההרמות, הוא צריך ללכת לקו ומשם להרים"

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוני גינצבורג אמר הכל במשפט אחד: "עכשיו נראה את תקציר המשחק של יוון נגד פורטוגל עטוף בחסויות". בחיי שהוא אמר ככה.

אה, שכחתי, והעמדה של ואן דר מיידה אתמול על פי גרנט: "קיצוני מגן" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

12. Barcik Member

הורסקי: "מוריינטס, שחקן מונאקו"
    נוימן: "שאגב, הוא מושאל מריאל מדריד"

כוסעמק, עד כמה דפוקים אנחנו לדעתו?

13. טאמודו Guest

הורסקי:"ספרד הגיע לגמר אליפות אירופה והפסידה לספרד" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
    הורסקי,אחרי שמוריאנטס הוחלף על ידי ולרון:"ועכשיו הכדור מגיע למוריאנטס, והמגן מרחיק לחוץ"

בוני גינזבורג ואיציק זוהר שוכחים לסגור את המיקרופון,אחרי שהשידור עבר לשדרים ומנהלים דיאלוג בינהם:
    בוני:"חוקאין מספרד,שחקן ענק!" זוהר:"כן, כן,שמעתי שריאל מדריד רוצים אותו" באותו זמן שומעים את הורסקי ונוימן מדברים... פחחחחח.

וגם,נוימן והורסקי חיים שבועיים אחורה,מוריאנטס בכר מזן סגר בריאל מדריד, יא צמד לוזרים!!!

היו עוד כמה טובים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

14. shmulikwe Member

היה קטע מעולה: הרוסקי:"בראחה מוסר לוינסנטה"
    נוימן:"שניהם שחקני ולנסיה" יופי! כאילו, מה אתה תופס ממנו? אני אישית נקרעתי כשהוא אמר את זה..
    והיה גם קטע בסיום בו לאיזה עשרים שניות הורסקי קרא לטורס מוריינטס.. שבכלל כבר לא היה במגרש...

15. Reyes Member

ראיתם כמה חסויות לפני שזוהר דיבר בסיום? לא היה טעם לעשות את כולן ביחד במקום לצאת 3 פעמים אליהן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx