תקשורת: שידורי ערוץ 11 ואיכותם

הנושא בפורום 'פורום יורו 2004' פורסם ע"י Nesta, ‏30/5/04.

1. moti286 Member

אבל שכחתם להזכיר את העובדה שהיום במשחק של שוויץ נגד קרואטיה דני נוימן עצר את עמית הרוסקי ואמר לו עמית יש סטטיסטיקה מאוד מעניינת שוויץ מחזיקים 50% בכדור וגם קרואטיה.
    טוב אמרתי למה לא שלא יגיד לא נורא.
    אבל לאחר 5 דקות דני נוימן שוב עוצר הכל בדרמטיות ואומר עמית תשמע משהו מעניין עכשיו קרואטיה מחזקיקם 53% ושווויץ 47%.
    וכך שוב שוב כל 5 דקות דני נוימן הזכיר לנו את הסטטיסטטקה הממש לא מענינת הזאת והוא עוד מספר זאת בהתלהבות.

דבר נוסף: אי אפשר להתעלם מהאידשות של אברהם גרנט עוד רגע ואני נירדם הוא מדבר יותר גרוע ממתן וילנאי שאתה רק מחפש באותו רגע כרית ולשים את הראש ללכת לישון.
    הוא פשוט מרדים אותך.

אך אך אך איפה הימים של מאיר איינשטיין ואבי רצון!!!!!

2. Reyes Member

וזה על מה מעיד?
    אלון מזרחי משלים את מעגל הדבילים של הערוץ הראשון. אין מה לומר, הם בחרו באיש הנכון.

ורמי ויץ אוהב לשדר מהפכות בדקות הסיום, אה?

3. Reyes Member

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני חשבתי שרק אני שמתי לב שהוא דיבר כל המשחק על האחוזי שליטה בכדור...הוא ממש ממש מעניין..

הוא גם [דני נוימן] מתחיל להגיד כל מיני נתונים ואז נעצר...נראה לי שהוא אמר על שוקוטה שהוא כובש הרבה שערים בליגה...הממממ עזר לנו מאוד...חלוץ נבחרת שכובש הרבה שערים בליגה שהוא משחק..פשוט מדהים...בטח לא קראת את זה מהנייר

ודייר גם אני פעם הייתי שונא את וויץ בגלל זה,אבל עכשיו אני כבר לא שם לב לזה כמעט ולפעמים זה די מצחיק איך שהוא שעה חושב מה השחקן היה אומר...בכל מקרה הוא שדרן מצויין ואין מישהו יותר טוב ממנו היום.

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חושב שאין תחליף למאיר איינשטיין.... אני לא אוהב את וייץ, הוא שדרן גרוע (ד"א אין לי שום דבר נגדו אישית, פגשתי אותו בקיץ כשהייתי בהונגריה ואפילו החלפתי איתו כמה מלים, מסתבר שהוא שידר מסט. ג'יימס פארק 4 פעמים בחיים שלו!), וכל התוספות המפגרות שלו סתם מעצבנות.
    וגרנט הוא פשוט פרשן גרוע. הוא משחק אותה כל המשחק כאילו הוא יודע את ההיסטוריה של כל השחקנים וכאילו הוא מכיר אותם מצויין, וכל הדברים הקטנים שכל המאמנים שכולם חברים שלו אמרו לו, ודיי כבר חלאס להתלהב מעצמך! אוף אם הייתה אפשרות לראות את המשחק בלי השדרנים זה היה מושלם, ככה גם הייתי יכול לעשות שהרמקולים יהיו בצורת סראונד עם הד כמו שצריך להיות במשחק כדורגל, ולא הייתי צריך לשמוע 8 פעמים את אותה המילה כל פעם.

6. juva Member

לדעתי צריך לעשות כמו בספורט 5+ והפרימיר ליג, תשיגו שדר אנגלי שיודע מה הוא אומר
    ואם ממש בוער לשדר הישראלי להגיד משהו, שיגיד את זה ויחזור לשתוק....

בכלל לדעתי זה בושה שמשלמים לערוץ הזה 500 שקל אגרה, ואנשים צופים בו רק בימי חמישי(מכבי כמובן) ובאירועים כמו יורו או מונדיאל

7. טוטי מלך רומא Member

רמי וייץ הוא פשוט גועל נפש של שדרן.
    מוציא את החשק מהמשחק.
    בעל נטיות מלאנכוליות חריפות,פלוס דיפרסיה קלינית.
    יוציא לך את ההנאה תוך מספר דקות צפיה,וישכנע אותך שכולם זבל.והמשחק לא משהו.

אני מציע לשים לידו איזה פרשנית שופעת חזה כדי לעורר אותו עם קצת הנאה מהמשחק.

או שמישהו כבר יעיף אותו.

במצב הקיים נדב יעקבי ויהודה ארן הרבה יותר תוססים,עם שמחת חיים,וכל משחק איתם הוא חויה.

ככה צריך לשדר משחק,לתת תחושה של מסיבה מהנה.וכן כן,גם אם "עדיין לא קרה משהו מעניין" לפי וייץ,שחושב שרק גול זה משחק טוב.

ובכלל....מי זה הילד השני ששידר את המשחק בין שוויץ לקרואטיה? ממש פתטי ועלוב.רחמנות.

אה ..שכחתי,מאיר איינשטיין יש לו טון דיבור של איזה ערס מהשוק.עם קול עבה מעושה, כמו איזה ילד מהשכונה שמשחק אותה גבר.עם נימוס לחבר שיש לידו,ברמה שלא היתה מביישת את מועמר קאדאפי.

אלון מזרחי הפתיע אותי לטובה,נתן ניתוח מעניין של המערכים ושיטת המשחק.גם אבחנה נכונה לגבי מיקומו של תיירי הנרי.שאחר כך אברהם גרנט פשוט חיקה אותו.

לא יודע מה איתכם,אני חושב שאלון מזרחי נתן הופעה טובה בהחלט.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/04
  8. Joel Gion Member

בקשר לרמי וויץ,למרות שהוא השדר הטוב ביותר כיום לדעתי,באמת יש לו נטייה להוציא את החשק מהמשחק ולבכות כמה הוא משעמם.
    יש הרבה דוגמאות,אבל המקרה שהכי עצבן אותי היה בעונה שעברה בגמר ליגת האלופות.אז נכון שהיה משחק מגעיל בין יובנטוס למילאן,אבל בכל זאת אתה נמצא בגמר ליגת האלופות .הוא מתייחס לזה כדבר של מה בכך.אז נכון שזה כבר לא משהו מיוחד בשבילו,אבל בכל זאת צריך שיהיה קצת רגש בשידור.

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני חשבתי שאגרה הרבה יותר זולה מ- 500... מוזר.
    לגבי מה שאמרת קודם, דאייר:
    מוזר שחברת פלאפון, חברת נירלט, חברת אלדן ועוד נקנו על ידי הממשלה עם מדיניות ההפרטה של נתניהו ואני לא שמעתי על כך. הרבה דברים מוזרים בהודעה אחת.

מדובר פה ב"קיצור דרך": אנחנו לא משדרים פרסומות! אלו תשדירי חסות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

10. טוטי מלך רומא Member

לרמי וייץ יש בעיה ,פשוט קשה לו להינות.הוא פסימי ללא תקנה.
    אם יהיו הרבה גולים במשחק הוא יגיד שהמשחק גמור.אם לא יהיו גולים.הוא יגיד שהמשחק גמור.
    והכי מעצבן זה,שהוא בכלל ל מתייחס למאבקים שמתנהלים על המגרש,לקצב,ולרצון שהשחקנים משקיעים.

הוא מזכיר לי את אישתי.היא באה לראות רק כשנכנס גול.

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי. יש חסויות ויש פרסומות לגופים ממשלתיים.

החסויות לא צריכות להיות של גופים ממשלתיים, מותר שהחסויות יהיו של חברות פרטיות. מה שכן אפשר להשקיע טיפה יותר בגרפיקה, זה פשוט פאטתי לחלוטין.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב..הפרסומת של קרלסברג פשוט הרגה אותי..השדרן שעה מדבר על אלדן ועל פלאפון ומסביר עליהם...בחסות פלאפון שיש לה ככה וככה ואלדן שיש לה ככה וככה ובחסות קרלסברג.....[ואז כלום].

13. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון נכון נכון!!!! חחחחחח....
    אין אנחנו שומעים את החסויות, ואז רואים את השקופית וכולם משתתקים, ופתאום הוא עושה כזה: "קארלסברג", וכולנו נקרעים ונשפכים על הרצפה... דיי הערוץ הראשון הזה שובר שיאים.... :aaarofl:

14. John Barnes Member

שמתם לב אתמול לאלון מזרחי הגאון? "אני חזיתי הכל" .

ממש נביא, עלק.

חוץ ממנו האולפן היה בסדר גמור, וגם השידור היה טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/6/04
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בטוח שהסתכלת ערוץ 11??????
    האולפן היה בסדר גמור???הבית של ESC בפרסומת נראה פחות מצועצע ומה שכן אני הולך באמת להקליט את הפרשנות של גרנט כי יום אחד שאני לא אצליח לישון בלילה אני אשמע אותו מפרשן ותוך דקה אני נרדם לחודש..

ונראה לי שברעם לא ממש מתעניין בתוצאות אלה באחזקת הכדור שתהיה בסוף המשחק.