תקשורת או תשקורת?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gass12, ‏25/11/16.

1. italiano Member

אני חושב שברק סרי עלה למקום הראשון בתחרות המטומטמים בערוצי התבהלה.

2. Lebron Member

אני לא צופה בתקשורת וצורך גם טלגרם וx, אבל אני לא מספר לעצמי שזה בהכרח לצרוך בחוכמה. בעולם הנוכחי לכל מקור יש אינטרס והטייה.
    אני ממש מאמין לך שבדקת אמפירית את אחוזי הדיוק. שוב עצם העובדה שאתה מתעסק בזה כל הזמן, אומר הכל. אתה כולך דף מסרים מהלך.

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  3. Roma מנהלים

אני מרגיש שיש מישהו אובססיבי קצת.

אם אתה לא צופה ולא צורך משום גוף, אז מה אתה רוצה? שחרר אותנו. תן לאנשים שכן צורכים לקבל את ההחלטות שלהם.
    אני משתף את דעתי והאובססיות שלך אליי לא עוצרת. מחמיא אבל די.

4. Lebron Member

"תן לאנשים שכן צורכים לקבל את ההחלטות שלהם", לא מנעתי מאף אחד לקבל אף החלטה.

אני לא אומר לך מה להגיד,אני מגיב למה שאתה אומר. העצה שלך לצרוך מידע בחוכמה מעוררת בי גיחוך בהתחשב בכך שאתה דף מסרים מהלך עם אובססיה פוליטית פסיכוטית. אז החלטתי להגיד לך את זה.

לא מתאים לך? תחסום אותי. אתה יכול לעשות זאת בלחיצת כפתור.

5. Roma מנהלים

יופי, אז תמשיך לצפות בדף מסרים ולהישאר חסר אונים.

6. Lebron Member

חסר אונים? ממש לא. החיים שלי טובים. לא חסר לי כלום.

אבל מי שצורך שקרנים מוכחים שלא יטיף לאחרים לצרוך מידע בחוכמה. זה פתטי.

7. Roma מנהלים

איזה שקרנים מוכחים?
    יש לך ידיעה שפרסמתי שהיא שקר מוחלט?

עריכה:
    בניגוד לתקשורת המסורתית שמחויבות לאתיקה, בדיקות והצלבות שגרמה לי בעבר להאמין ללא חששות במידע בתקשורת האינטרנטית אני חושד בכל פרסום ואין שום התחייבות הרוב מביאים מידע ממקורות אחרים.

הטעויות במלחמה של התקשורת המסורתית הרבה יותר מתום לב לדעתי. אפשר לטעות, לא ככה.

סורי שאני לא שופט את התחזיות אבו אלי אקספרס או ערן אפרת בטוויטר כמו ידלין וישראל זיו. למרות שבכל המקרה הראשונים פגעו הרבה יותר טוב, טוב זה לא קשה שהצד השני עומד על 0%.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/25 ב- 22:15
  8. Roma מנהלים

ונמשיך עם הטרנד בטוויטר של ביקורת על התקשורת:

https://x.com/david_lisovtsev/status/1935313556708401174

הפעם כמויות נשק של החות'ים.

זה רק קצה הקרחון של השבוע האחרון: זה התחיל מטילים במהירות של פי 5 ממהירות האור (טעות הגיונית) דרך לקיחת ציוץ של טראמפ ופשוט להמציא ציוץ אחר לגמרי. גם במקרה האחרון למזלנו המידע גלוי לציבור.

9. avicii Member

צחקתי בקול. פי חמש ממהירות האור זה יפה. אפשר לשלוח לגלקסיות רחוקות והוא יגיע בחמישית מהזמן שלאור לוקח?

Roma אוהב/ת את זה.
  10. Roma מנהלים

טיל שפוגע לפני שהוא משוגר. משהו מיוחד.

11. LFC-Gerrard1 Member

אני רק כאן כדי להגיד שבתיאוריה דברים יכולים לזוז מהר יותר מהאור. זה גורם לתופעה יפהפייה, קרינת צ׳רנקוב. https://en.wikipedia.org/wiki/Cherenkov_radiation
    רק שזה לא ממש יכול לעבוד עם טילים, וזה בכלל נובע מהאטה של האור ולא כי החפץ זז מהר יותר ממהירות האור האבסולוטית.
    אגב גם להגיע לגלקסיות רחוקות יש בתאוריה דרך שמדלגת מעל מגבלת מהירות האור, החבר׳ה ב-Star Trek לא היו רחוקים. הרעיון הוא ליצור גל במרחב החלל זמן, ואז לרכב עליו. אתה למעשה לא זז ולכן לא שובר את חוקי הפיזיקה. הבעיה העיקרית (מתוך מיליון בעיות אחרות) היא כמויות האנרגיה הבלתי נתפסות שצריך כדי לגרום לדבר כזה לקרות.
    וכן, כיף איתי במסיבות.:sm_5bouncy:

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/25 ב- 00:15
    YYY, SerieA, Lebron ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. Roma מנהלים

עוד דיון מעניין בטוויטר בין השני לנחמיה גרשוני שלטענתו גם מתפרנס ממודיעין ממידע גילוי.

לוינסון:
    "אל תשתפו מיקומים של פגיעות" זה לא רק אחד הקמפיינים המטומטמים ביותר שהיו פה, הוא קמפיין פשיסטי טהור. די עם החרא הזה. באיראן ידעו איפה טילים נופלים. ככה זה. עושים גיאולוקציה מרבע תמונה. מה אתם חושבים שהם לא יודעים שכרמל שאמה ראש עיריית רמת גן? שאם נכתוב ראש עיר במרכז הארץ אז לא ידעו איפה זה? מתי נפסיק לזלזל באויב ? אנחנו חיים ב2025, יש בישראל 10 מיליון טלפונים חכמים, ועוד מי יודע כמה מצלמות אבטחה. וכמו שכל אחד שולח לעשרה חברים, אז עשרה חברים שולחים לעשרה, ותוך רגע זה בטלגרם, ומשם לאיראן. זה טבעי, אנושי, וזה ימשך כל הזמן, וככה זה. הדבר היחיד שיש בקמפיין הזה הוא יצירת טרחנים, משמרות המוסר שמטיפים לכולם "לא לשתף". יצירת תחושה של תרומה לבטחון המדינה באמצעות הצקה לאחרים. וגרוע מכך - סימון בוגדים. כמובן, הבוגדים תמיד יהיו ערבים. משה משה יכול להרים מצלמה בכל מקום נתון. ולשלוח איזה סרטון לאמא שלו שנודרת שאת הקב"ה ידקור. אבל אם זה ערבי או שמאלני, הוא פושע, הוא משתף פעולה עם איראן, צריך לעצור אותו. שמעתם על יהודי שנעצר כי "שיתף סרטונים"? לא. גם לא תשמעו.

נחמיה:
    לחיים לוינסון אין מושג מהחיים שלו באיסוף מידע ממקורות גלויים ולא ב-BDA. אז אסביר למה הוא טועה: זה דבר אחד לדעת באופן כללי איפה נפל טיל, דבר אחר לגמרי להבין מה היקף הנזק ומה חסר להשלמת הפגיעה. אם מונעים צילום של פגיעה ידועה בתשתית קריטית/צבאית, זה לא אומר שהאויב לא ידע שנפגע - הוא יידע ממגוון מקורות (תצלומי לווין אזרחיים באיכות נמוכה, מפת שריפות נאס"א, צילומי נפילה מרוחקים) - אבל אם משחררים את הרסן, כל זב חוטם ירוץ לצלם במקסימום קירוב אפשרי, ויעביר לאויב מידע קריטי. ולכן, אל תקשיבו ללוינסון, אל תפיצו סרטונים שלא אושרו, ותדווחו למשטרה על חלאות וטיפשים שכן מצלמים.

https://x.com/Nehemia_GA/status/1935644861882929228

Lebron אוהב/ת את זה.
  13. Lebron Member

הפעם אני מסכים איתך. לוינסון אידיוט.

מצד שני, יש מספיק מטומטמים במדינה הזאת שלא מצליחים להתאפק.

14. avicii Member

הטיעון של "האיראנים בכל מקרה יודעים איפה נפל, אז למה לא לומר איפה פגע" זה קצת כמו "בכל מקרה יש פריצות לבתים, אז למה לנעול".

Roma אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

https://x.com/YotYotam/status/1935653652082905229

ארד ניר בגדולתו. לא היה תרמית גדולה כמו התקשורת הישראלית.

רק להבין הגאון הזה גם היום ממשיך לפלוט שטויות ואף אחד לא מאשפז אותו בכפייה - לפני יומיים הציע להחזיר ישראלים שתוקעים בחו"ל דרך סוריה באוטובוסים.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 13)

1. cheddar