כולם מדברים על כמה קטאר וסעודיה שילמו לטראמפ. -אותי מעניין גם כמה קטאר וסעודיה שילמו לתקשורת הישראלית. מה זה הקמפיין הקנויי והמתוזמר הזה? חחחח במשך כל הסופ''ש, אשכרה *כל הכתבות* בכל אתרי האינטרנט בישראל זה לחץ על ישראל דה פקטו להיכנע לדרישות חמאס, ו''דיווחים" שידידי ישראל ובעצם העולם כולו עוצר נשימתו ונושא את עיניו לעזה. כל הכתבות. כולן. אחת אחת. בכל המדורים. יש את זה ביותר שקוף? קמפיין קטארי כזה קנויי מתוזמן ושקוף לא ראיתי כבר הרבה זמן.
כן, מה שאנחנו עושים בעזה גרוע יותר ממה שעשו לנו. גרוע הרבה יותר. הם הרגו בנו ביום נוראי אחד. אנחנו הורגים בהם באופן קבוע כבר 19 חודשים. הם הרגו 1,200 אנשים, אנחנו הורגים עשרות אלפים וממשיכים. וזה עוד בלי לדבר על האסון ההומניטרי שאנחנו ממיטים עליהם, באיבוד הבתים, במחסור במזון וכל זה. יש לנו כל לגיטימציה להגן על עצמנו. אין פה שום הגנה על עצמנו.
אני לא יודע מה חושבים ה"דסקלים". אני יודע של"ענברים" לא אכפת מי מפגין. הענברים מתנגדים לרצח ולביצוע טבח באנשים לשם נקמה.
אני לא מצפה שתבחר לפי מה שאני בוחר. בוודאי שלא. אבל אם תהיה פה ממשלת... לא ביבי, מעניין אם פתאום נגלה שלא רק אני מבקר את הממשלה מתי שבא לי באופן "לא אובייקטיבי". אני משער שלא רק אני. זה טבעי מאד.
אמרתי לך כבר, היה שנה וחצי (?) ממשלת בנט - לפיד. מוזמן למצוא את הביקורת. אני מבקר את הממשלה הרבה יותר ממך וגם עניינית לזמן מלחמה ממושכת. ולא זה לא כל כך טבעי, אם ממשלה שלא בחרי בה במקרה תקדם את הערכים שלי אז אין סיבה שאני לא אהיה מרוצה ואבחר בה בבחירות הבאות. בהנחה שאני לא בן 12 ומבין שאין מושלם, זה בחירה בין רע לגרוע. ההבדל תמוה כנראה בסדרי העדיפויות שלנו.