אני חושב שבנט היה ראש ממשלה וכולנו היינו בפורום, אתה מוזמן לבדוק. הדבר היחיד שטבעי שהעיסוק המרכזי בזמן מלחמה הוא במלחמה, בטח שחלקנו גם לוקחים בה חלק פעיל. איזה משפט? נתניהו? מי מגיב על המשפט שלו? התלונות על מערכת המשפט לרגע לא קשורה לנתניהו והיא תמשיך בכלל ממשלה עד שלא תתרחש רפורמה.
https://x.com/avishaigrinzaig/status/1923384426337030626?s=19 דמיינו שזה היה מישהו מ12 או 13. העיקר להראות שהוא גבר עם סקופים. הוא גם לא פעם פרסם פעולות בעזה ויו"ש בזמן שהן מתבצעות.
אז כנראה שלא היינו זוכים לשמוע על זה ממך. בהחלט חמור. מישהו צריך להושיב את העיתונאים האלה במקום. אם הם לא מסוגלים לא למכור את צה"ל בשביל סקופים/לייקים/וואטאבר אז אני מצפה מצה"ל לנתק מהם כל קשר. שלא ידעו דבר.
משפט הכוונה למערכת המשפט. הכוונה שלי לבנט היא שבתור שמאלן שהוא לטענת חברי הפורום, אני בטוח ש-1.1% אינפלציה בחודש הייתה מעוררת כמה וכמה דיונים על כמה גרועה הממשלה.
ערד ניר הוא רק דוגמית. 99 אחוז מהם הם שמאלנים. כל הסו קולד דאגה שלהם לחטופים(כן ראינו את זה בשחרור של אלכסנדר) או הסו קולד היום שאחרי או נורמליזציה עם סעודיה או ״אסטרטגיה!!!!״ זה הכל שמות קוד למדינה פלסטינית. חדשות 12 זה ערוץ הבית של העיתון הארץ, זה לא סתם שכמעט כל הכתבים בעיתון הם פאנליסטים בערוץ. זה לא סתם שהם מדברים על עמוס הראל בהערצה כאילו הוא הדלאי פאקינג לאמה שלהם. רפי רשף פותח דיון ב״קראתי טור של עמוס הראל אומר ש״ ויונית לוי מביאה אותו בתור אורח מיוחד לפודקאסט שלה כדי שישפוך לעם היושב בציון את התובנות שלו.
כרגיל, משליך את הפוביות שלך על אחרים. נ.ב: עמוס הראל התריע ימים לפני 7 באוקטובר שקטסטרופה באופק. לא, הוא לא ידע שזה יבוא דווקא מצד חמאס או איך, אבל אני חושב שזה לבדו קנה לו מקום בפנתיאון.