בכלל היה ערב ספורטיבי מאוד, אוהדי נתניה ראויים לציון שכיבדו את הטקסים, מחאו כפיים לילדים במחצית ואפילו מחאו כפיים לשחקנים. ככה צריך.
היו מספר אוהדי נתניה שהצטרפו לגל באיצטדיון בדקה ה60(בתוצאה 5-1, לא מובן מאליו). הרגו אותי מצחוק, פשוט תותחים!
קאמבק מרשים של מכבי ת"א בסיבוב השני של הפלייאוף, מזכיר את הקאמבק המטורף מהסיבוב השני של הליגה הסדירה. שאפו.
משחק מושלם לערב פרידה ענק מאישיות ענקית. כשאין אווירת לחץ, אפילו ההרכב השני מסוגל לנפק תבוסות מול רוב הקבוצות בליגה.
שומעים את קופמן והחבר'ה מקשקשים ביציע, וכרגיל אין גבול, כל אחד זורק שטויות לאוויר. או.קיי, אין פה כדורגל, אבל ליגה של שלושה סיבובים זה הפיתרון? אפשר לחשוב שלא היו עונות שהלכנו לים ממזמן ואני לא רואה משהו חריג בסיום העונה הזה. היה יותר מותח מאשתקד. מה שכן, הקבוצות היו צריכות להוזיל מחירים משמעותית, מי שלא עשתה זאת - כדי למשוך עוד קצת אוהדים. נניח הפועל חיפה, בני-יהודה ועוד ועוד ועוד. וקצת כדורגל: התבוסות יעשו טוב לנתניה אני מקווה, היא צריכה לא להישאר מקובעת, גם דראפיץ' אחראי לכך, יש גבול לאווירת סוף קורס וגם לכשלים המקצועיים, לא זוכר קבוצה ממקום חמישי שסופגת 54 שערים. תמיד השוו בין נתניה להפועל חיפה, לעתים עדיף את היציבות המשעממת של הקבוצה של קלינגר ששפכה לאגר בסוף; לגבי בית"ר, מי יזכור עכשיו משהו מהעונה שלה, אפילו שזו עונה טובה ברוב הזמן, רק המועדון ההזוי הזה מסוגל לסיים עונה טובה בצורה כזו. אמנם לא הפסידו אתמול אבל אווירת נכאים וכולם מתים ללכת, גם בשביל להרוס ככה צריך כישלון. ואל תנסו ללמד אותנו על מה שקורה מבפנים. אוהד הפועל יודע יותר טוב מכולם מה זה שהמועדון שלו נהרס מבפנים. מה שיש לכם זה לא באמת סבל. באר-שבע מתייצבת עם פלייאוף גדול ומגיעה למס' מכובד של 70 שערי זכות וגם מס' הנקודות יפה - 80. מלמד כבש שלושער אבל ברדה היה כוכב(ומליקסון עם צמד - עכברי הסטט' - תשלפו לנו מתי זה קורה קודם). הוא, ברדה אמר בראיון 'בכיתי כבר מספיק'. שלא ייגמר לעולם. http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg1347093.Xxx http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg1347092.Xxx
חחח זה מזכיר לי את הקהל של הפועל פעם באירופה שהיינו מוחאים כפיים לחימום האירופי של המבורג וריינג'רס וכאלה אחרי המשחק. קל למחוא כפיים כשאתה מנצח וכשאתה מצליח. נראה אתכם מוחאים כפיים לדיא סבע כשהוא יוצא ואתם מקום 5 והתוצאה 2-0 ליריבה. כשאתה מוביל איזה 5-1 והבטחת אליפות זה לא כזה חוכמה להיות ספורטיבי פתאום.
DUDU AZARIA זה היה ערב לא רגיל. לא רגיל כמו שאליניב לא שחקן רגיל. לא רגיל ששחקן חוזר מהצלחה באירופה אל מועדון פחות מצליח. עוד יותר לא רגיל שאותו שחקן הופך את המועדון למצליח מאוד מאוד. לא רגיל ששחקן לא רב ומסתכסך עם כל העולם. בטח בסוף הקריירה. לא רגיל שוינר כ"כ ענק במגרש ובמשחק הוא איש כ"כ טוב מחוצה לו או אפילו מרגע שהשופט שרק לסיום . זה לא היה ערב רגיל, ובערב הלא רגיל הזה כולם כיבדו את המעמד כאילו לרגע אחד נדמה היה שלא מדובר בכדורגל הישראלי ולא בערב חם באמצע המדבר. מאוהדי נתניה שנשארו עד הסוף ומחאו כפיים לאליה דרך התפאורה המטורפת, הסטנדינג אוביישן לסבע על העונה האדירה שלו ועד הסוף . לך תאמין שאתה בישראל. זה לא היה ערב רגיל כי בכדורגל שלנו בכלל ובישראל בפרט אין כמעט קונצנזוס. אליניב ברדה הוא קונצנזוס. קונצנזוס שרק הולך ומתעצם ככל שאתה מתקרב לליבה של בסיס האם בבאר שבע כשהוא נמכר נלחמנו, כי אתה לא רוצה לקבל את רוע הגזרה ואתה מבין שכשאתה נלחם על האליפות אתה לא מוכר את העתיד שלך לקבוצה שממוקמת במקום הראשון 3 נקודות ממך. זה טבעי להתנגד, אבל האל טוב וחכם ומייטיב החליט שעל מנת שהסיפור הזה יכתב כמו שצריך אליניב צריך לעבור במועדוני צמרת בארץ (ולהפוך קונצנזוס גם שם), לטעום אירופה וליגת אלופות (ולהפוך קונצנזוס גם שם ) ורק אז לחזור הביתה אל מועדון שעבר הבראה ניהולית והיה זקוק לגיבור שיחבר מחדש את הזרם . אליניב הקונצנזוס ברדה הצליח איכשהו להפוך לקונצנסוס אפילו יותר גדול. גיבור שלימד אותנו שעל מנת להגשים חלומות לא צריכים רק לחלום אלא בעיקר לעבוד קשה ולא לעצור, להציב תמיד מטרה גבוהה יותר. האיש שלימד אותנו שכוכב לא חייב להיות כוכב רשת הוא יכול להיות נעים הליכות , הוא יכול לכעוס ולהתעצבן ולבקש סליחה או במילים אחרות להיות בנאדם –במגרש ובעיקר מחוצה לו. אגדה שהיתה באמת במועדון שלא דומה כמעט במאום לזה שאליו הוא נכנס מחדש לפני 5 שנים . ערב לא רגיל שכ"כ הולם אדם ושחקן לא רגיל שזכה לשמח כ"כ הרבה וזכה שהסיום של הקריירה הכ"כ מפוארת שלו יכבד אותה . לא רגיל אצלנו. כ"כ לא רגיל. https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32970646_123104198564582_7861004777021243392_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=d35b213ef3e4f68f063f5f968b4c2c55&oe=5B8B768A
שנאה ? אוהדים ששונאים לא היו קמים ומוחאים כפיים לסמל הכי גדול של הקבוצה שהם שונאים. קצת פרופורציות. נראה כאילו כל ביקורת הכי קטנה על הקבוצה שלכם מלווה ב"אתם שונאים אותנו" ו"אנחנו נגד העולם". מספיק. צריך להיות תמים כדי לא לחשוב שזה קשור לעובדה שב"ש ממש רוצה אותו ..
שאפו גדול לאוהדי נתניה על הכבוד שנתנו לברדה וגם לילדים שעשו סיבוב במגרש במחצית. התנהגות למופת וגם נשארו עד הסוף למרות התוצאה. אדירים. בנוגע לכפיים שלנו לסבע, אני חושב שזה הרבה בזכות העובדה שהוא ראוי לכפיים בזכות העונה הגדולה שלו, אני חושב שזה הרבה יותר זה מאשר העובדה שאנחנו רוצים אותו. לא רואה את הקהל מתנהג ככה כלפי שחקן אחר שרוצים. סבע ראוי לתשואות על עונה אדירה. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
ואם אתמול הוא היה מוחלף בזמן שאתם בפיגור במשחק לפרוטוקול, כשאתם מקום 4. גם אז לדעתך הקהל שלכם היה מוחא לו כפיים?
כנראה שלא. אכן יש קשר לזה שאנחנו כבר אלופים, אני הגבתי לטענה שזה קשור לזה שהמועדון שלנו רוצה אותו. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk