יש לי הצעה מעניית, אני מסתכל על הנק' ורואה שסיפור הזכייה די סגור אז יש לי רעיון שיכול להיות נחמד.. אפשר לעשות במשחק החשוב האחרון של העונה (גמר ליגת האלופות) הימור מיוחד (אפשר שאלה אחת, אפשר חמש) כשההימור לא מוגבל (כמובן למס' הנק' שיש לך אבל לא מאה להימור או משו כזה..) ואז במחזור האחרון אפשר להפתיע כי לא נראה לי שהמוביל (אהמ.. ויירה) ירצה לסכן הכל במחזור האחרון... מה את אומרת?
מחר , רביעי יש מחזור עם יחסי הימורים טובים בספרד חטאפה - ראסינג סנטאנדר ולנסיה -אספניול ריאל מדריד - סביליה אלבסטה -ויאריאל זה חלק מהמשחקים המענינים שיש יחסים טובים עליהם. נשמח אם יהיו הימורים עליהם.
אוקי, שוב, הצעות יש לשלוח אליי, ורצוי לא ב11 בלילה יום לפני המשחקים... כאילו לך תדע שאני לא ישנה כבר בשעה הזאת, ובטח שאני לא בפורום... טוב לא נורא, תוך כמה שעות עולה הימור מיוחד לליגת האלופות, תחיו עם מה שיש
אני נגד ההצעה של שמוליק... זה שאיתי כבר כביכול זכה זה לזכותו וזה לא אומר שצריך לשנות חוקים פתאום בגלל שהעסק די סגור. הוא זכה, אין מה לעשות. גם המקום השני שווה משהו.
למה בהנחה שהיה לי 200? שמתי פה רק 100 ועוד 100 בליגת העל. אם הימרתי 50 על תיקו בין בית"ר לבני יהודה אז זה 50-, ועוד 50 על תיקו במשחק של מכבי אז זה 150+ אז זה 100=150-50 ולא 50 כמו שכתוב לי יכול להיות שאני לא מבין את השיטה.. ולפי דירוג הנקודות האחרון היה לי 200..
אם היו לך 200 אין בעיה, אני ברוב עצלותי לא בדקתי, אז ציינתי עבור לילך שתסכם את ההימורים שתבדוק בעצמה. ההימורים שלך נחשבים. זהו.