אחלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . רק דבר אחד שאני מתקשה להבין-החלק הראשון בהימורים(הכוונה היא כמובן מ-מי תהיה מחזיקת גביע אופא עד מלך השערים) אני מהמר בכמות נקודות שיש לי עכשיו?זאת אומרת כמו כל הימור רגיל?
כן.. מהימורים חינמיים אתה פשוט זורק מספר שנראה לך הגיוני ומקווה לטוב, חבל להמר על הנקודות שלך גם שם...
נממ, זכיתי בנקודה (שמתי 3 על אינטר שהפסידה, ו-2 על ליברפול שניצחה, כלומר זכיתי ב-4 מינוס ה-3 שהפסדתי), ומשום מה יש לי 9 נקודות עכשיו. תקנו את זה בבקשה.
ההודעה האחרונה שהתקבלה ממך היא הדיון שלנו על כן\לא לפתוח, ושאתה הכנת את הדיון ושהוא מוכן לנעיצה. הסברתי לך אז, המנהלים לא מתכוונים לקחת חלק בזה פרט למתן נקודות למי שצריך, האחריות על ניהול הליגה והעברת הנתונים למתן הנקודות למנהלים היא עליך.
שמעי...לא היה לי בעייה להמשיך עם זה. אבל האנשים לא סיכמו בכלל את המחזור הקודם..ולכן הפסקתי גם אני לסכם את המחזור... יש לציין שגם במחזורים הקודמים לא כולם סיכמו. אז מה את אומרת בשורה התחתונה?? לסגור את זה?