למכירה חולצות 2008-2009 ליגה גרמנית: באיירן מינכן - בית וחוץ באייר לברקוזן - בית שטוטגארט - בית ורדר ברמן - בית וחוץ ניתן להוסיף פאצים בחינם כמו כן למכירה חולצת הבית והחוץ של נבחרת גרמניה! יש חוץ מהליגה והנבחרת הגרמנית ,מבחר ענק של ליגות ונבחרות אחרות בית וחוץ מי שמעוניין להזמין שיפנה לאיסיקיו: 352749469 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx חגג שמחח !!!
היום התחדשתי לי בחולצת החוץ החדשה של באיירן לעונת 08\09 עם ה4 כוכבים... אמא פנקה אותי בזה בתור מתנה לחג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx תודה לך אמא... אגב אני מנסה לגזול מדוד שלי חולצה ממש מיוחדת! חולצת מס' 20 של חסן סאליאמיציץ' חתומה ע"י כל שחקני באיירן מלפני כמה עונות בניים גם [זה רוברטו, ליזרזו, פיזארו, סאנטה קרוז, אולי קאן ועוד!] ואם אתם שואלים מאיפה? אז אח שלו היה גר במינכן ונהג ללכת ולהחתים אותם באימונים וחלק מהחולצות למכור וחלק להשאיר לעצמו... אז את זאת הוא נתן לאח שלו... יש לו בין היתר חולצה חתומה של באלאק במדי באיירן... ;]
החולצה השחורה אני מניח שראיתם.... כי היא לא ממש שונה מכל השאר... את החולצה החתומה רציתי עוד לקחת היום אבל היא בכבסה... אז היא לא יביא לי פשוט אצלם אותה... של באלאק היא בגרמניה אצל אח שלו ככה שאני לא יכול להראות...
אני צריך ללכת על רעיון אקזוטי ומעניין, לקנות חולצה אדומה, לגשת לקניון הקרוב לביתי ולהדפיס עליה בלבן את באמצע את שם אחד הספונסרים של באיירן בסוף שנות ה - 70\תחילת ה - 80... אם אפשר גם את האדידס המסורתי בצדדים.
זה שגר בארץ כבר בן 35+ עם משפחה וילדים אין לו ממש זמן לפורום... למרות שרציתי שיבוא איתנו למפגש במאש נגד קרואטיה... ואח לשו כרגע התחתן בגרמניה ככה שגם לא אין ממש זמן... אגב הגדול אוהד דורטמונד והקטן באיירן :]
ואגב, פיסת פיקנטריה מעניינת למדי - תאריך ההקמה של באיירן זהה לתאריך הלידה שלי (89 שנים בדיוק מפרידות בין שני הימים הקסומים האלה :aaa021: ).
אם בחתימות עסקינן. במשרד יש לי את החולצה מעונת 2002 (חלודה עם אפור) עם חתימות של כמעט כולם, כולל היצפלד, אלבר, פינק, שול, ירמיס, אפנברג, סניול, קאן, ליזארזו ועוד. באוסף בבית חולצת נבחרת שבאלאק שיחק איתה וחתם עליה. חולצת באיירן עם הפסים אדום לבן שיאנקר שיחק איתה וחתם עליה. החולצה האדומה מהעונה האחרונה של מקאיי שהוא שיחק איתה וחתם עליה.
קודם כל, אתה מוזמן להסתכל אחורה, לקרוא על האוסף שלי ואיזה חולצות ששחקנים שיחקו איתן יש לי. אני חייב לציין שזו של שול מהדרבי היא יחידה במינה באופן כפול מפני שבדגם הזה השתמשו רק פעם אחת לאותו המשחק. לגבי החלק השני. כמובן שלא. אם כי, אפשר לשקול לעשות איזה טרייד על משהו (לא שאני יכול לחשוב על משהו, אבל אפשר להציע) עם החולצות שיש לי מהן גם רגילות וגם ששחקנים שיחקו איתן (כמובן שלא אתן את אלו שהשחקנים שיחקו איתן). בכל מקרה, אתה (וכולם) מוזמן לבקר. תוכל לבוא לראות משחק של באיירן או הנבחרת ולראות את האוסף.