אם ננסה לתרגם למידות של מבוגרים אזי 164 זה אקסטרא סמול, ו-176 מקביל פחות או יותר לסמול. המידות של אדידס בדר"כ גדולות כך שאני לדוגמא, למרות שלובש בדר"כ לארג' באדידס לובש מדיום.
ובכל זאת, אלה מידות של ילדים ולכן הגזרה גם קצת שונה. לך על המידות עם האותיות החל מ S ועד XXL לפי המידה שלך. המידות בגרמניה ובישראל הן אותו הדבר ואם אתה לא בטוח ונגיד אתה רוצה משהו של אדידס, לך לחנות כאן תמדוד ותדע את המידה שלך. במוצרים איטלקיים המידות טיפה יותר קטנות מאשר במוצרים הגרמנים וגם האמריקאים טיפ טיפה שונים אבל לא בהרבה.
אתמול הייתי בחנות אדידאס בקניון רמת - גן (אילון) ולהפתעתי הרבה ראיתי שהם מחזיקים חולצות של באיירן מינכן (הדגם החדש של העונה הנוכחית),תמיד שחיפשתי לא מצאתי. מי שרוצה לדעת המחיר הוא כ-250 ש"ח לחולצה והוא אינו כולל שם של שחקן עליה. נ.ב הייתי ברודוס שבוע שעבר ורכשתי במחיר של 120 שקל חולצה מזויפת של באיירן עם השם לוקאס פודולסקי עליה ועוד אחת של צ'לסי עם השם של באלאק עליה. הזיופים די מעפנים מכוון שחסר הסמל ספונסר של אדידאס והפסים בצדי החולצה הם 2 ולא שלושה כמו שאמור להיות (שלושת פסי אדידאס)
טוב לדעת שהם הביאו חולצות של באיירן. מחיר סביר לחולצה מקורית של קבוצה. הזמנתי דרך EBAY חולצה מקורית של העונה הנוכחית בלי שם ומספר ב-215 ש"ח (כולל המשלוח). ראית אם יש שם גם מכנסיים של הקבוצה?
הייתי בביקור בזק בטורקיה והספקתי לקנות חולצה 'מקורית' של באירן, עם מספר 7 מאחור כמובן. חולצה טורקית עם סמל של אדידס ובונדסליגה. זה נראה יותר אמיתי מאשר חיקוי.
קראתם את הכתבה על החוזה שנייק הציעו לבונדסליגה? 500 מיליון ל8 שנים מול 11 מיליון של אדידס. ונחשו מה? הגרמנים דובקים באדידס...
באיירן מינכן בחיים לא יעברו לנייק , 10 אחוז מבאיירן זה אדידס . ואדידס מכניסה לבאיירן כול שנה הרבה כסף , 70 מיליון שהם שילמו פעם אחת תמורת העשרה אחוזים האלה , ועוד משהו כמו 14 מיליון לעונה אם אני לא טועה . לבאיירן מינכן אין דרך לצאת מזה , אלה עם כן הם יקנו את ה 10 אחוזים האלה , מה שבאיירן יכולה לעשות בקלות אבל זה לא ישתלם .
כל הכבוד להם שהם מעדיפים חברה מקומית ולא זרה, למרות הפיתוי הכספי העצום. בנוסף, המוצרים של אדידס הרבה יותר איכותיים.
זה לא בדיוק כמו שנעם אמר. נכון, נייקי הציעו 500 מליון יורו ל 10 שנים והחוזה של אדידס היה על 11 מליון לעונה עד לשנת 2011 (אם אני זוכר נכון). ההתאחדות רצו להביא לסיום מוקדם של החוזה (דבר שהם היו יכולים לעשות בתנאים מסויימים, אם אני לא טועה) ובכל מקרה היום נחתם חוזה חדש בין אדידס לבין ההתאחדות הגרמנית ולפיו ההתאחדות תקבל 300 מליון יורו עד שנת 2018. ובנוסף גם תקנה את התלבושות בהנחה. סתתתתם.
א)לא נכון, המוצרים של אדידס לא יותר אכותיים משל נייק. אני חושב שההפך הוא הנכון.. בכל מקרה האיכות כמעט זהה. ב)פומה היא גם חברה גרמנית. איפה היא בסיפור? להיות ספונסר של ההתאחדות הגרמנית זה דבר כלכלי ביותר. בכל אופן, נבחרת גרמניה היתה מאז ומתמיד אדידס (אם אני לא טועה) ככה שלא צריך להחליף.