שהייתי שם בסוכות, היה כמה מוצרים של מילאן אבל אני זוכר בעיקר חליפות משחק של הקבוצה. תיסע לשם תבדוק בעצמך.
יש חולצה של קאקא דומה מאוד לזאת של באיירן יפה מאוד. שיחקת אותה,אחלה חולצה אחלה מחיר,רק הסמל הורס לי מאוד והמידה קטנה לי . עם הגובה שלי אני חייב xl.
היום הייתי בחנות בנמל, היו די הרבה חולצות של מילאן. נראה לי שזו הקבוצה עם הכי הרבה מוצרים שם כרגע (אחריה צ'לסי), אם כי צריך לזכור שהתחלופה שם גבוהה ויש כל הזמן שינויים.
אפנברג החולצה של באיירן שרכשת, משהו קטלני, אין מצב שהם יכולים לייבא גם מוצרים של לברקוזן? (בכל זאת זה אדידס..)
עניין המוצרים בחנויות אדידס בארץ הוא די בעייתי כיוון שיום אחד אפשר לבוא ויש מוצרים ויום אחר אין. הייתי השבוע גם בחנות בנמל וגם בחנות המפעל בחולון ולא היה כלום של באיירן, ובקושי של קבוצות אחרות. פעם אחרת שהייתי בנמל היו גם חולצות של באיירן וגם בגדים של נבחרת גרמניה. זה ממש על המזל.
נראה לי שהם מקבלים עודפים אם זה המצב שאתה מתאר , כנראה שבאדידס בחו"ל שולחים להם חבילות רנדומליות של בגדים ונעליים
זה די מבאס כיוון שעד שסוף סוף יש חנות בארץ, לא פשוט למצוא שם מוצרים של הקבוצה שאתה אוהד. עדיין האופציה המועדפת היא e-bay, שבאמת ניתן למצוא שם יופי של מוצרים. הבעיה היא קצת עם המידות: לדוגמא: באדידס אני מידה מדיום אך ראיתי שם ז'קט של גרמניה תוצרת פומה ואז איני יודע האם לקחת לארג' או מדיום כי לפעמים יש הבדלים במידות בין החברות ולמדוד אי אפשר. בכל מקרה, בדרך כלל בebay יהיה זול יותר, אם יש סבלנות לחפש.
בקשר למידות זה ממש לא בעיה, אני עושה את זה כשאני מתעניין במוצר כלשהו באיבי: אם נגיד החברה של המוצר זה פומה, והמידה היא L של ארה"ב סתם דוגמא, אז אתה הולך לחנות של פומה (ולכל חברת ספורט יש חנות בארץ וגם לא חסר חנויות מעורבות) ומודד את המעיל וזוכר את המידה שמתאימה לך. אבל האמת מהבחינה של באיירן באמת EBAY זה ממש קל כי יש ביקוש, מהבחינה שלי אני מוצא רק דברים במחירים יקרים גם ככה בגלל המשלוח וגם אני לא תמיד מוצא מה שאני רוצה אלא מה שיש אני קונה אם זה נראה לי טוב ומשתלם כי סך הכל ללברקוזן אין הרבה מוצרים באיביי (הרוב זה תוכניות\כרטיסים ישנים\תמונות שחקנים חתומות)
ברק, אני אדבר איתך ( תפתח חשבון במסנגר, אני לא סובל איי סי), אבל אין לי בעיה להזמין בשבילך פריט קונקרטי, ושאנ אנחת בישראל עוד חודש וחצי אני אביא לך אותו. כמובן אנחנו חייבים לעבוד על הנאמנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
תגיד לירן. נישארו עוד חולצות 'DANKE DEUTSCHLAND' (אלה שיצאו אחרי המונדיאל שהמלים האלה כתובות מקדימה בצבעי הדגל ומאחורה מודפס בגדול '82 MIO'?
אם יש (זה אמור להיות של אדידס) אני אשמח (אני מקווה שאתה סומך עלי בעניין התשלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ). קניתי לי כזו בקיץ ואחרי אחת הכביסות פתאום גיליתי שכולה מלאה חורים קטנים כאילו שיש לי עש או משהו. זה היה מוזר.