תחתית לוהטת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י George Best, ‏19/4/11.

1. Strawberry Fields Member

מילאתי ב-BBC פרידיקטור את הניחושים שלי לפי תוצאות ויצא שבלקפול, ווסטהאם ובלקבורן יירדו. נראה כמה הייתי רחוק בסוף העונה.

2. Andrei Kanchelskis Member

מעניין אותי מאוד מה יעלה בגורלו של גרנט אחרי הסטירה הכואבת שיקבל לאחר שיירד עם ווסטהאם ליגה.

האם הלקקנות, תכחנות והמוניפולטריות ימשיכו לסייע לו חרף הביזיון שהביא על קבוצתו ועל עצמו או שאולי סוף סוף נזכה לראות אברם בודד ומנודה מבלי שאף קבוצה ראוייה תחפוץ בשירותיו של התחת המתועב.

ההימור שלי על היורדות:וויגאן,ווסטהאם ובלקפול אם כי חשוב לזכור שלבלקפול יש בשבת משחק בית מול הקבוצה הכי לא צפוייה והגיונית בליגה(ניוקאסל) כך שאם היא תנצח וזהו בהחלט תסריט אפשרי אני לא חושב שצריך ישר לחרוץ את גורלם ולהחליט שהם יירדו בוודאות.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעקבות הזכייה באליפות של יונייטד הערב (מבחינה פרקטית) יכולה להיווצר סיטואציה מעניינת מאוד במחזור האחרון. בלקפול תתארח באולד טראפורד וכנראה תפגוש שם את ההרכב השני של השדים האדומים, שכן המשחק הזה ייערך לפני גמר ליגת האלופות. אני כבר מריח איך זה הולך להיות הנושא החם סביב המחזור האחרון, ואיך כל מיני יריבות של בלקפול לתחתית יקראו להתאחדות לקנוס את פרגוסון וכו'.

יהיה חם...

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שתי עונות היינו במצב הזה כשהגענו למחזור האחרון בהאל, שיחקנו בהרכב שני, ניצחנו 0-1, והאל נשארה בזכות ההפסד של ניוקאסל לווילה, אז אנשים שתקו. אנחנו נעשה מה שטוב ונכון לנו - במידה שנסגור סיפור נגד בלקבורן, כמובן - ואם לפרמייר ליג יתחשק לקנוס אותנו, שתיחנק. כמובן שהכל, כתמיד בארגונים האלה, הוא תלוי תוצאה. נעלה נגד בלקפול בהרכב מוחלש וננצח, לא יאמרו כלום.

אם אנחנו עושים את העבודה נגד בלקבורן במחזור הבא ובלקפול צריכה נקודות כדי להוריד את גרנט ליגה, אני מציע לתת לאפרוחים לשחק...

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/11
  5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמו בפעמים הקודמות, לא יוכלו להוכיח כלום במישור הזה.

בכל מקרה לדעתי מחזור הבא קריטי הרבה יותר ובעיקר לווט-ספאם. המשחק עם וויגאן הוא מלחמת עולם ואם וויגאן לא לוקחת בו 3 נקודות גם היא בעמדת נחיתות רצינית למחזור האחרון.
    בלקפול מחזור הבא נגד בולטון למשחק בית אחרון וכמו שהם נראו נגדנו, הם ירקו שם דם. בולטון לא יציבה ולא צפויה אף פעם ועם המשחק הפיזי מול הנחיתות של בלקפול מאחורה זה מסוכן מאוד לסיסיידרס.

וולבס היום עם boost מטורף עם הניצחון המרשים על ווסט ברום. עושה רושם שמקארתי שם להם פלפל בתחת בשבועות האחרונים כי הם פשוט צורחים בואו נישאר בליגה.

6. KirkH Member

כל עונה זה ככה בשבוע שלפני המחזור האחרון - כל עונה אחרי המחזור כולם מברכים על הספורטיביות.

תיקו בהחלט אפשרי, אני בטוח שפרגוסון לא יתבזה עם הפסד.

7. Andrei Kanchelskis Member

קודם כל שבלקפול תנצח את בולטון ואחר כך יהיה על מה לדבר כי בלקפול כבר 17 משחקים ללא ניצחון! והעובדה שבולטון כבר סיימה את העונה לגמריי לא הופכת את המשימה שלה לקלה יותר, אישית עם כל הסימפטיה שלי לבלקפול אני מעדיף שהיא תפסיד ותרד כדי שההרכב השני או אולי אפילו השלישי שיציב מולם פרגי יהיה כשר למהדרין, אין לאף אחד עכשיו ראש לראות שחקנים נפצעים בטעות לפני ברצלונה....

ובכל זאת עלולה לצוץ לנו בעיה אחרת במשחק הזה....אם אכן נוציא נקודה מול בלקבורן חגיגות האליפות והענקת הגביע יהיו קרוב לוודאי לפני המשחק הביתי מול בלקפול מול הקהל הביתי ובהעדר כל השחקנים הבכירים מהסגל אלו שחקנים בדיוק יחגגו את האליפות?

8. KirkH Member

אתה רציני?

כי כשהקבוצה הראשונה חוגגת אליפות נותנים לשחקנים המחליפים והפצועים לשבת ביציע?

כל עוד אף אחד לא ייפצע מפתיחת בקבוק שמפניה אף אחד לא יקלקל את החגיגות.

9. Andrei Kanchelskis Member

כן אני רציני כי אף פעם לא ראיתי סיטואציה כזו.

כבר התרגלתי לראות את כל שחקני ההרכב שלא נכללים בסגל יושבים ביציע עם חליפות.

10. KirkH Member

נדמה לי שכבר הייתה קבוצה או שתיים בהסטוריה (תוודא עם וויקיפדיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) שחגגה אליפות לפני נסיעה לגמר אירופי או אפילו גמר גביע...

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואז, אחרי המשחק, הם עולים לדשא לטקס הנפת גביע האליפות ומתחילות החגיגות... כמו שעשינו ב-2001 או ב-2007.

12. AW forever Member

אחרי שסיפור האליפות פחות או יותר נסגר, הפוקוס עובר לתחתית. שם, כרגיל, לוהט. לא פחות משש קבוצות נמצאות בסכנת ירידה והולכים להיות קרבות מרים ועיקשים במחזורים האחרונים.
    אני לא יודע מאיפה מגיעים הדיבורים האלה על "לא להתאמץ" ו"לפתוח רגליים". ראיתם את זה פעם קורה באנגליה? כל קבוצה מחוייבת לערכים הספורטיביים וגם יונייטד כזו. אולי נראה הרכב חלש יותר אבל לבלקפול לא מצפה טיול בפארק, ממש לא.

13. Andrei Kanchelskis Member

אני חושב שכשה-אליפות כבר סגורה עוד לפני המשחק הטקס מתקיים לפניו אבל למען האמת אני כבר לא ממש זוכר כי בעונות האחרונות רוב ההכתרות נקבעו רק בסיום משחק ולא לפניו.

בקשר לתחתית...גם אם אברם ווסטהאם ינצחו את שני המשחקים הקרובים יהיה להם קשה מאוד להישאר הם תלויים בתוצאות של שתי קבוצות לפחות והסיכוי שהפער יודבק הוא כמו הסיכוי שאנחנו לא נזכה באליפות.
    אם זה אכן יקרה אברם יגיד שהוא גאה בשחקנים על המאמץ עד לשריקת הסיום ויתחיל להמציא כל מיני תירוצים דביליים לירידה ויש סיכוי יותר מגבוה שזה יעזור לו לקבל את הג'וב הבא אולי להיות המנהל המקצועי של נבחרת אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ברור שזה לא יקרה אבל מי יודע למה עוד מסוגל שגרירנו הבלתי נלאה בממלכה....

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/11
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטקס מתקיים באופן מסורתי אחרי משחק הבית האחרון, כמובן במידה שהאליפות מוכרעת אז או לפני. נדמה לי שאחד הימים היפים בתחום היה ב-97', כשהעלינו אחרי המשחק האחרון נגד ווסטהאם כמה קבוצות נוער ומילואים שגם זכו באליפויות שלהן, לפני הבוגרים.

15. Jimmy Grimble Member

אני לפחות מקווה שוולבס ו-ווסטהאם ישארו. וולבס קבוצה שאני מחבב ו-ווסטהאם קבוצה שחשובה לליגה. וגם יהיה נחמד אם בסופו של דבר אברם ישאר בפרמיירליג - בתור מאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/11