יש המון קבוצות בעולם, ובכל אחת מהן יש מספר שחקנים צעירים שמלהיבים צופים בעולם. זה טבעי שהשם שאתה נתת לא צויין. אבל הבחירות כבר נעשו, ואת הנעשה אין להשיב, אלא אם כן תדבר עם מנהל הפרוייקט.
שניהם היו שם שחקני מפתח כשצסקא זכתה בגביה UEFA. אבל באמת כדאי היה לצרף לתחרות גם שחקן או שניים מהליגה הרוסית.
בעקבות ההיענות, ההצבעה תימשך עד לפני שלב הבתים של ליגת האלופות, משמע, בערב יום שלישי. מחר נציג תוצאות ביניים.
תוצאות ביניים: לאחר שני הימים הראשונים של ההצבעה מוביל כרגע המועמד האנגלי, מיקה ריצ'ארדס, כשהוא צמוד ראש בראש לידידו הלטיני, פרננדו גאגו. את תואר המפתיע לוקח בינתיים סאמיר נאסרי, שחקן אלמוני יחסית לשמות ולמועדונים שהועלו בידיכם, בזמן שעל תואר המאכזב רבים בינתיים וינסנט קומפני, עם קול אחד, ובן-ארפה, שלא זכה ולו להצבעה בודדת. תוצאות הביניים המלאות: 7-מיקרה ריצ'ארדס 7-פרננדו גאגו 5-סאמיר נאסרי 5-נורי סאהין 4-רפאל סוביס 3-פרדי אדו 3-ג'יובאני דוס סאנטוס 3-ג'רמי טולאלאן 3-ג'ון אובי מיקל 3-ארטיום מילבסקי 2-אגבונלהור 2-אנדראס אוטל 2-ריי מבומה 2-מארק גונזאלס 2-חאוייר אריזמנדי 2-קארים בנזמה 1-ג'ימי בריאנד 1-מיכאל רנסיג 1-וינסנט קומפני
לפי מה שראיתי במשחק אתמול בין פיורנטינה למילאן אנחנו עוד נשמע הרבה מרג'ינלדו (בן 23), הרכש החדש של פיורנטינה שבא מאינטרנסיונל בקיץ. אז אני מצביע בשבילו.
צודק מצטער ואני חושב שכדאי לך להוסיף לרשימה גם את מאורי קרלון (זה שבחתימה שלי) הוא משחק בנוער של ברזיל והוא פשוט כישרון ענק!!!! אם אתה רוצה לראות סרטון שלו אז הנה אחד: http://www.youtube.com/watch?v=b5LdH_km-_o