חחח באמת מי שרואה את התגובה הזאת יכול לחשוב שזה ילד בן 8 רושם אותה חחח... מצטער על הספאם, לא מתאים לי.... :/
אתם צודקים, אני לא יודע מה המקור של הידיעה, ובגלל זה לא הייתי צריך לכתוב את זה. פשוט לא חשבתי באותו רגע על אפשרות שזה לא נכון. בכל מקרה לטובתי יאמר שאני לא היחיד, וששמועות אלה רצות בכל מקום. בכל מקרה אני ממש מצטער בפני כל מי שהלחצתי, ומאחל מכאן לאריק החלמה מהירה וכמה שיותר מהר.
צודק. ככל שהנשמה ארוכה יותר, כך קשה יותר לצאת ממנה ללא כל פגע. בקשר לנזק המוחי שנגרם לו: השאלה היא כמה זמן הוא היה ללא אספקת חמצן. גבול הזמן מבחינת נזק בלתי הפיך הוא כ 12 דקות....עיין ערך מני לוי. אני ממש לא מבין למה הוא טופל בתרופה בשם "קלאקסן" , כשיש בשוק תרופה הרבה יותר טובה ויעילה בשם "פלאוויקס" שניתנת לכל אדם שעבר צינתור שכלל טיפול בבלון ו/או השתלת קפיץ תומך ( סטנט )....פשוט לא מבין.... גם השיחרור שלו מהדסה עין כרם לפני כשבוע נראה לי מהיר ונימהר מדיי. רבין לא רצה שכפ"ץ...שרון לא רצה רופאים...חבל!
ארז ,כמו בכל דבר הרופאים לקחו סיכון, הם חשבו שהשימוש ב"קלאקסן" הוא הכי טוב... אני בטוח שאם תשאל אותם היום הם היו שוקלים מחדש... ככה זה, אין טענות לרופאים, זה חלק מהרפואה, לפעמים חייבים לקחת החלטות קשות, החלטות של מוות וחיים. מה שבאמת תמוה, איך יכול להיות שהוא שוחרר בשבוע שעבר , טעות קריטית, גם אם מדובר בראש הממשלה, הבראיאות באה לפני כל מעלה אחרת!
אני כמובן מאחל לאריק שרון החלמה מהירה. ואם אני הרופא שמטפל בו וצריך להחליט אם לנתק אותו מהמכשירים או להשאיר אותו חיי וצמח אני בוחר בלנתק אותו מהמכשירים. שלפחות יתנו לו למות בכבוד
מחר ינסו ל"הוריד" אותו מההרדמה, ויבדקו את התגובות. דבר נוסף שינסו זה לנתק אותו לכמה שניות ממכונת ההנשמה, ולראות אם הוא נושם עצמאית... הוא לא אדם צעיר, אבל בכל זאת אולי קרה לו נס...
מקווה שייצא מזה בשלום,לצערי לאריק שרון אין תחליף אמיתי בפוליטיקה של היום. וגם לי יצא לשמוע שמועות בגין מותו של שרון,אפילו שמעתי שהולכים להודיע על כך מחר בבוקר.. השמועות הופרכו בכל מקרה ע"י הרופאים.. כרגע שרון מורדם אבל מוחו וליבו פועלים באופן עצמאי.
אחח חחח איזה דיון מצליח,שאפו למי שהעלה אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שנית,עם כל הכאב,אני חושב שעדיף ששרון לא יתעורר נכון,זה נשמע מזעזע אבל תחשבו על זה במקרה הטוב הוא יוצא משם חי אבל עם נזק בלתי הפיך הוא יתחיל להיות סנילי,יתפקד גרוע ויהיה פשוט אדם מסכן עדיף שימות ושיזכר כמו גיבור,חזק ולא יסיים את החיים שלו בצורה שאנשים ירחמו עליו והוא פשוט יחייה את כמה השנים שנותרו לו כמו מסכן we love u arik!
להזכירך, גם יאסר ערפאת התלוצץ עם רופאיו שעות רבות לאחר שנשמתו עזבה את גופו אל תאמין יותר מדי לרופאים. לדעתי הוא כבר מת, אבל דוחים את ההודעה כדי לאפשר לאנשים בחלונות הגבוהים להתארגן ולהכין את השטח.
איזה מין שטויות אתה מדבר?? מה זה לנתק אותו מהמכשירים ולתת לו למות בכבוד? וכיצד אתה מתכוון לתת לו למות בכבוד? ע"י זה שתפסיק לו את הנשימה???? איך אתה היית מרגיש אם היית מחוסר הכרה ואף אחד לא היה יודע איך אתה מרגיש באמת והיו מפסיקים לך את הנשימה? מאיפה אתה יודע מה עובר עליו עכשיו? וחוץ מזה שתידע לך שאם אדם נמצא במצב של צמח הוא לא סובל, מי שסובל זו הסביבה שנמצאת בהכרה ליד המיטה שלו. אנשים יכולים להיות צמח במשך שנים ואז להתעורר בלי שהם זוכרים בכלל שהם היו בתרדמת וכאילו לא עברו כל אותן השנים. אתה כרופא אמור לסייע לו ככל האפשר ולא לחשוב באיזה כבוד הוא יעזוב את העולם אם לאו. אתה לא אלוהים.
אתה גם לא אלוהים שאתה מחליט להשאיר אותו בחיים כשהגיע הזמן ללכת. אני חושב שהוא התכוון לאם המצב הוא בלתי הפיך, למרות שמי יודע, התעוררות מתרדמת יכולה לקחת שנים.