ראיתי את השיחות האחרונות בשנוא שאולי לא קשור לכדורגל אבל אני חייב להגיב- איזה שטויות אתם מדברים הפלשטינאים לא יודעים מהו סבל.בוא נראה אותם עוברים שואה-חראות ערבים מניאקים...יש להם כל כך הרבה מדינות ערביות ומוסלמיות ודווקא פה הם רוצים להיות?זה לא מתקבל על הדעת...גזענות של יהודי כלפי יהודי זה דבר חמור את זה צריך לעצור לחלק בני אדם לפי המוצא העדתי שלהם זה לא נכון...לגביי הערבים שוב...הם פה כדי להרוס אותנו ואנחנו לא גורמים להם לשום סבל...הם מנצלים אותנו עד תום מוציאים מאיתנו את כל מה שיש לנו-לומדים באוניברסיטות שלנו ובכל העולם ,מתחזקים,מקימים אירגונים אנטי-יהודים,מדברים בכל העולם דברי שקר,מלכלכים בכל הזדמנות ואז אנחנו נכחד באמת אחרי 5000 שנה. מה גורם לכם לחשוב שאנחנו מתנהגים אליהם בצורה רעה ואכזרית?לי לא זכור שהם היו כל-כך טובים אלינו במשך הדורות(היו תקופות שבהם היהודים חיו יפה במדינות מוסלמיות אבל לא הרבה).
אני תמיד אומר לשנוא שחור בגלל שהוא שחור זה גזענות ! או כל דבר אחר... אבל להיות גזעני כאשר מדובר בערבים ? הרי זה מקובל ומה הערבים תרמו לאנושות חוץ מלהרים גלגל עם חמור ולירות אחד בשני בחתונה ? אה שכחתי...הם המציאו את כח המשיכה(לטמטום) ועוד הרבה מאוד דברים..... אפסים.
חחח הרגת אותי :aaarofl: בכל מקרה אתה צודק, לשנוא ערבים זו לא גזענות. לשנוא את האנשים שמאיימים על הקיום של כל אחד מאיתנו זו לא גזענות. לקרוא לנו מדינה של גזענים?? אולי הם אלו שגזענים, שמוכנים לטבוח כל יהודי? העם הערבי הביא על עצמו את הסבל שלו.
אם כל ערבי היה מאיים על קיום של כל יהודי זה אולי עוד היה נכון, אבל אתה שונא ושופט עם שלם בגלל כמות מסויימת של נציגיו, זה האמא של ההגדרות של הגזענות
כמה ערבים שרוצים לחיות איתנו ובאמת רוצים שלום קיימים? כמה ערבים שרוצים שנמות קיימים? אני בטוח שרוב הערבים רוצים שנמות אחרי פיגוע שבו נרצחים אנשים שלא עשו שום דבר לאותם מחבלים...כל ילד פלשתינאי מופלץ חוגג ברחוב,כל אמא פלשתינאי מביאה את כל הפלוצים הקטנים שלה לרחוב שיחגגו עם המחבלים והרוצחים ויש עוד שמאלנים שקונים את כל התעמולה הערבית המסריחה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אוקיי צודק... כל ערבי שתומך בטרור ובכל האירגונים השונים מצידי שיאכל נפט ואני אישית כותש אותו בפטיש על "הקם להרגך השכם להורגו" שמעתם? אבל אחד שהוא ערבי-ישראלי חי במדינה כמו כולכם פה בשקט אין שום סיבה להתנהג אליו בגזענות! גועל נפש לדעתי!
ומה עם ערבים ישראלים שעובדים כרופאים בבתי חולים? מה עם אחים ואחיות ערבים? מה עם מכונאים ערבים? מה עם מלצרים ערבים? מי שעובר על החוק- יהודי ,ערבי, צ'רקסי, דרוזי - שיירקב בכלא. וענונו הוא ערבי? קלינברג ערבי? אודי אדיב? והרשימה ארוכה, ארוכה מידיי ! אנחנו לא עם נבחר, יש כאן כ 80 אחוז יהודים, 20 אחוז ערבים, ואין שום סיבה כוללת להתנכל להם. סתם דוגמא: החבר הכי קרוב של אוהד בית"ר מפורסם מאוד, פרופסור אבי ריבקינד, מהדסה עין כרם, הוא ערבי. מדיי פעם יש עליו את הסרט בערוץ 8 - לא יזיק לאף אחד לראות. נסיים כדרכי באיזכור שורה מתוך שירו של זאב ז'בוטינסקי " שתי גדות לירדן " ( השם הנכון הוא "שמאל הירדן" ) : " שם ירווה לו משפע ואושר, בן ערב , בן נצרת, ובני ".
לא כל ערבי מאיים על קיום מדינת ישראל. אבל זה שהרוב כן- נותן לי סיבה מספקת לשנוא אותם. ואם זה עושה אותי גזען- אז אני גזען גאה. רק היום רואים בחדשות את האבא שמדבר על זה שהבן שלו מתקשר אליו בזמן שמחבלים רוצחים אותו. ואם לא כולם עושים את זה, אז רובם המוחלט מאושר מזה.
כמה ערבים אתה מכיר אישית? כמה ערבים לא מושפעים מהמדינות השכנות אתה מכיר? אני אומר לך עכשיו, פה יש המון איראנים, המון, אף אחד מהם לא שם זין אם אתה ישראלי או לא, לאף בנאדם שפוי לא אכפת מאיתנו בדיוק כמו שלנו לא אכפת מהם
אוי, מצבנו קשה... מה שאנחנו עושים לערבים זו חרפה. לא מכניסים אותם למקומות בילוי,ף הורסים את בתיהם, רוצחים אותם, משפילים אותם במחסומים. מה זה "שילכו למקום אחר"? זו מדינתם מימים ימימה. אם לא נדע להסתדר איתם-2 מדינות ל-2 עמים, ממילא בעוד 20 שנים הם יהיו פה רוב כי הם מולידים יותר ואז תתחרטו על כל מה שכתבתם ביד מורעלת כאן. אני מתבייש שהעם שלי יכול להיות כל כך עיוור ואטום למציאות
אתה מדבר על הפלשתינאים התמימים שבסך הכל באים להתפוצץ באוטובוסים כי המיזוג חרא, שבאים להתפוצץ במועדונים כי המוזיקה חרא? אנחנו דווקא מדברים על ערביי ישראל , שהם אזרחי המדינה....
בושה שישראלי יגיד דברים כאלו. רוצחים אותם?? מי רוצח את מי תגיד לי אתה שפוי?! צבא הגנה לישראל פועל נגד מי שמאיימים על קיומנו, וגם זה ביד רכה יחסית. זו מדינתם מימים ימימה?! ארץ ישראל זו מדינת העם היהודי בפעם האחרונה שבדקתי. העם הערבי צריך להאשים בסבל (כביכול "סבל") שלו רק את עצמו. לא כולם מחבלים, אבל הרוב המוחלט עושים חאפלה כשיש פיגוע. הם חיות אדם ומעוררים סלידה בכל מי שיש בו קצת שכל. אתה מתבייש בעם שלך? הבושה האמיתית היא לכתוב את הדברים שאתה כתבת פה.