אני לא קורא תקשורת פרו ארגנטינאית אני קורא רק תקשורת ארגנטינאית וכן אני מושפע ממנה אבל זה לא קשור לדיון הזה , סתכל אחורה על הדו שיח ביננו ותראה מה החילוקי דעות ביננו , טבס לעומת דאלסאנדרו עם נגיעות של מסצ'ה , שמדברים מה היו הציפיות מכל אחד מהם כשיצאו לאירופה אני חושב שהתקשורת המקומית עדיפה כי האירופאית לא הכירה אותם לפני שיצאו (לפחות לא ברמה טובה)... ובכל העולם שחקנים עולים מהר ונופלים מהר זה לא יחודי לדרא"מ , רוב ה"הכתרות" של דייגו הבא יוצאות מהתקשורת באירופה דרך אגב בכל מקרה כמו שאמרתי בהתחלה אני נהנה לראות את איימאר ודאלסאנדרו משחקים שיוצא לי ואני מסכים ששניהם לא מימשו את הציפיות שהיו מהם. כמו שכבר אמרתי , ועל זה היה הדיון עם צ'אבי6 , אני לא חושב שדאלסאנדרו הוא פונטציאל לטופ העולמי אבל אני מסכים שהוא יכול להיות יותר דרך אגב לא אמרתי קודם אבל אחלה נושא צ'אבי .
ד'אלסדנרו נזרק כי הוא טען שאיימאר מקבל הנחות מהמאמן? מוזר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
חחח...אגב הוא לא אמר את זה במפורשות , הוא אמר "אחרים" ... ובסוף שהמאמן זרק אותו למקלחת הוא אמר לו "אתה אשם בהכול" משהו עובר עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
כן, זאת אולי הסיבה מדוע הוא לא בטופ ולמה הוא לא במנצסטר\ליברפול כמו טבז מסצ'רנו, בעיות אופי.[ אלוף עולם, אלוף אירופה, אלוף איטליה. ההישגים שלו הם הישגים מדהימים, אני בספק אם אי פעם מסצ'רנו יגיע להישגים ולרמה שלו. תגיד אתה אוהב להמציא דברים מה אתה מקשקש? מה הוא עשה באירופה בזמן ששיחק בברזיל\בוקה? הוא היה הבטחה מהסיבה הפשוטה שהוא לא עשה כלום באירופה עדיין. כי אתה טועה ואני צודק, אתה מקשקש שעה שטבז היה שם גדול והוכיח את עצמו לפני שהוא הגיע לאירופה, ואני אומר לך שהוא היה הבטחה מהסיבה הפשוטה שהוא לא עשה כלום ברמות הגבוהות. אתה טוען שחשיבות הטורניר ורמתו לא משנה ושחקן שיעשה בית ספר לקונוסים בקופה יעשה גם בית ספר לגרמנים במונדיאל. נו טוב, לך בדעה שלך, "סבבה".
לפני שבוע איימאר וד'אלסנדרו התווכחו בצורה רצינית ביניהם ורק התערבות של אחד השחקנים מנעה מהם להגיע לעימות פיזי. אפשר להגיד שיש קנאה סמויה של ד'אלסנדרו באיימאר, על כך שפאבליטו מקבל את מפתחות הניהול של הקבוצה בעוד ד'אלסנדרו משחק בצדדים או יושב על הספסל. בקיצור, אל תצפו לראות אותם מתחבקים בלהט אחרי שערים או יוצאים לבלות ביחד - היחסים ביניהם לא משהו. נכון. זה תמיד כך כי באירופה לא רואים את השחקנים האלה על בסיס שבועי, אלא מקבלים דיווחים. עוד חודש תקראו את אותו הדבר על דייגו בואנאנוטה מריבר פלייט. הוא כישרון אדיר ומקבל אינספור כותרות בארגנטינה, אבל באירופה ישר יכתירו אותו כ"דייגו החדש".
איפה אתם קוראים את כל המריבות האלה ביניהם? ולמה לעזאזל זה קורה הם אמורים להיות חברים, יש להם כ"כ הרבה מין המשותף והם לא ילדים קטנים. האמת, דאלסנדרו הוא בעייתי מיבחינה חברתית גם, כי גם במסי לא הייתה לו בעיה לינגוח, ומי יודע, אולי הם ישתפו פעולה בעתיד, יהיה מוזר לראות את דאלסנדרו שנגח במסי מחבק ומנשק אותו אחרי גול בנבחרת.
הייתה על זה ידיעה גדולה באחד האתרים הארגנטינאים כבר בשבוע שעבר, אבל נזכרתי בזה היום כשדיברו בארגנטינה על עוד תאקל של ד'אלסנדרו, הפעם עם המאמן. ד'אלסנדרו תמיד היה ילדון מפונק ופרובלמטי, עם כל האהבה וההערכה ליכולתו המקצועית. המרמור של אנדרס גבר אחרי התאקל בשבוע שעבר, כשהוא נשלח לחדרי ההלבשה ואיימאר המשיך להתאמן למרות שלשניהם היה חלק בעימות. בינתיים, אגב, החזירו אותו לאימונים, אבל הוא יקבל עונש חינוכי ונמצא תחת אזהרה בקבוצה. http://www.ole.clarin.com/diario/2007/10/18/thumb/f008ch01.Xxx העימות לפני שבוע. איימאר צועק על ד'אלסנדרו (בגופיה הצהובה).
בעיקרון שתיהם שחקנים שלא עושים חשבון כ"כ, גם לאיימאר לא חסר בכלל עצבים ופיוז קצר. ההבדל ביניהם מיבחינת אופי שאיימאר מטיבעו יהיה יותר רגוע ולא יתפרץ ישר, ודאלסנדרו יותר יחפש.