שנואים באירופה אהודים בארה"ב?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Gerrard, ‏13/7/05.

1. John Barnes Member

מה שאני לא מצליח להבין זה איך שאירופה, שהתמלאה במהגרים מוסלמים לא סימפטיים במיוחד. איך לתושבים שם לא נמאס מהם?. הרי השם החמישי הנפוץ ביותר בבריטניה הוא מוחמד, מעניין מה היה קורה אילו היה זה השם אברהם או משה. המוסלמים בצרפת לא בדיוק מועילים לסביבתם, איך זה שהצרפתים עדיין מלאים בשנאה ליהודים וסימפטיה למוסלמים?. מוזר...

2. Gerrard Member

נפט+פחד+שנאה אדירה ליהדות (שהרגה להם את ישו אל תשכחו אם לא היינו הורגים את ישו הוא עוד היה חי עכשיו ומשחק בליברפול והם פשוט חיביים לנטור טינה הגיוני לא?)

3. burning soil Member

זה לא כזה מוזר..
    המוסלמים שורצים שם והאירופים יודעים שעל כל פיפס יכול להיות פיגוע,חוץ מזה..
    יש את כל עניין הנפט וההשפעה של מדינות ערב.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל בחינוך.. שם מגיל צעיר שוטפים תמוח בעד ישראל, באירופה נגד, אני הייתי מעדיף שבכלל נהיה אחת מהמדינות האלה שאף אחד לא יודע אפילו איפה זה נמצא

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאות הסקר כלל לא מפתיעות... אמרו פה שבצרפת חשים סימפטיה כלפי שכניהם המוסלמים, אז הרשו לי לתקן מעט - הצרפתים הלבנים ברובם מתעבים גם את המוסלמים שהשתלטו להם על המדינה (יותר מ-10 מיליון מוסלמים מתוך 60 מיליון איש, והמספרים שלהם רק הולכים וגדלים) בנוסף לתיעוב היהודים המסורתי, ולראייה ההתחזקות של מפלגת הימין הקיצוני בראשות לה-פן בבחירות האחרונות. הבעיה היא שלמוסלמים בצרפת יש המון כוח ולכן מפלגות השלטון בצרפת "מתחנפות" אליהם באמצעות תמיכה די מוצהרת בפלסטינאים והתנגדות עזה למלחמה בעיראק.
    באנגליה אכן יש מוסלמים רבים, אבל אל לנו לשכוח שאחוז נכבד מאותם מוסלמים הם פקיסטנים ובנגלדשים, שבסה"כ באו לשם בחיפוש אחרי עתיד טוב יותר והם לרוב לא מזיקים בניגוד לאתם יודעים מי. כך שהשנאה שם למוסלמים היא בעיקר של אנשים מרקע סוציו-אקונומי נמוך שנהנים לטעון שהמהגרים "לוקחים להם את העבודות" וכו', ממש כמו המובטלים הכרוניים של ארצנו. אולי עכשיו אחרי הפיגועים בלונדון גם זה ישתנה...

6. בית"רי מלידה Member

תוספת לדבריו של פטריק ויירה:

ישנה עיר בצרפת, ששמה גראנובל ( אני מקווה שהאיות נכון...) והיא בעלת רוב(!) מוסלמי.

" מי שישן עם כלבים משוטטים - שלא יתפלא אם הוא קם בבוקר עם פרעושים "

עכשיו קצת לארה"ב :

כרגע ישנה שם שנאה גדולה למוסלמים, אבל גם בארה"ב לא חסרה שנאה ליהודים מצד ארגונים כמו ה KKK ," האומה הארית " , " הברית הלאומית ", ועוד ארגונים יותר קטנים, אם כי אותם ארגוני שנאה ממוקמים באיזורים בהם ממילאאין כמעט יהודים כמו ה MID WEST , אלאבאמה , והקרוליינות .

במקומות שבהם ישנו ריכוז גדול של יהודים , כמו למשל צפון מדינת ניו-ג'רסי, ומערב מרילאנד, ישנם שלא במפתיע גם ריכוז של פלשתינאים ואיראנים , אבל דווקא שם ישנו שקט ושיתוף פעולה מסויים , אולי גם בגלל שה FBI מסתובב שם לא מעט...

7. burning soil Member

4 ממבצעי הפיגוע בלונדון בשבוע שעבר היו פקיסטנים בעלי אזרחות אנגלית,אולי הם יוצאי דופן,
    אבל אתה לא יכול לדעת בדיוק מי מנסה להיטמע בחברה ומי לא.

8. Gerrard Member

זו הבעיה העיקרית של האנגלים.
    הם בעלי אזרחות הם שווים ככל האנגלים ואין מה לעשות נגדם נקודה.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כל אירופה הצפונית ככה - בריטניה,צרפת,גרמניה,הולנד,בלגיה,דנמרק,שבדיה,נורבגיה אפילו איטליה,ספרד ופורטוגל.