שמינית הגמר: חגיגה גרמנית!

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏27/6/10.

1. Gass12 Member

אנגליה אוי אנגליה...
    דקה 1:10 בשיר השורה שהכי מתאימה לנבחרת הזו.
    "ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב"
    http://www.youtube.com/watch?v=_h0kv6j-8Fo

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק יש להם היום מאמן יותר טוב (ולא, קאפלו מאמן מצויין עם עבר מרשים), אבל לגרמניה יש פשוט סגל יותר טוב! איך אתה רוצה לקחת גביע עולם עם דיוויד ג'יימס, גלן ג'ונסון, ואמיל הסקי? לדעתי במוקדמות אנגליה לא הפסידה נקודות כי רוני, ג'רארד, טרי, אשלי קול, ולאמפרד העלו את הרמה שלהם. איפה רוני בטורניר הזה? ג'רארד? רק לאמפרד הוא היחיד שהיום משחק טוב, אבל איפה שאר הכוכבים?

היום אנגליה בפרוש נדפקה, אבל זה לא תירוץ לרביעייה שהיא ספגה! אנגליה זייפה כל הטורניר ואם היא היתה מנצחת למשל את אלג'יר היא יכלה בשקט לפגוש את גאנה. אין מה לעשות, אנגליה בצדק מחוץ לטורניר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  3. riquelme1 Member

חבר, אתה לא בכיוון, אני לא אוהב אנגליה, אני אוהד את ספרד. ולנו את המאמן הכי גרוע במונדיאל(ביחד עם דומנק).

לספרד יש סגל יותר טוב משל שתיהם, והיא משחקת יותר גרוע מאנגליה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

riquelme1, אני לא אוהד את גרמניה או את אנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני יודע שאתה חושב שספרד משחק כדורגל גרוע, אבל דעתי שונה. בכל מקרה זה לא המקום בשביל הדיון הזה. מבחינתי אנגליה שיחקה בטורניר הזה כדורגל לא טוב ומה שספרד (או במקרה שלי הולנד) עושות בטורניר הזה לא רלוונטי.

הדבר היחיד שבטוח שבלאטר צריך מיד להכניס את האפשרות של מכשירי עזר וכמובן שהשופט שחשבתי שהוא יותר טוב מהיום יילך הביתה...

5. Pinko Member

גם אם המשיח בן דויד היה על הקווים של אנגליה, הם לא היו מנצחים.
    צריך מהפכה שם.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אולי טוב שנגמר ככה, כבר נמאס לי לגמרי מהפסדים הירואיים. מה לעשות, כל עוד לא יהיה שינוי מהותי, יותר מאשר להחליף מאמנים, אנגליה תישאר בדיחה לא מצחיקה.

קאפלו נכשל טוטאלית בטורניר (הסקי במקום דפו, יופי), אבל אני חושב שצריך לתת לו עוד צ'אנס. אין אופציות טובות יותר, מה גם שפיטורים שלו זה מכה כלכלית.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל השופט אנגליה לא עלתה? נו ברור, הרי כל פעם שאנגליה מודחת מחפשים תירוץ לא? פשוט נבחרת בינונית, בדיוק כמו שאיטליה 2010 היתה נבחרת גרועה עם סגל שחקנים עלוב, אבל אנחנו להבדיל ממכם, לא הכרזנו בקולי קולות שהגביע כבר אצלנו, גם לא ב-2006, רק רצינו לשרוד את השלב הראשון, לצערי לא שרדנו.

לכל אוהדי אנגליה - מונדיאל לוקחים על הדשא, לא בדיבורים עד שהטורניר מתחיל.

8. gonzo18 Member

איזו השפלה,איזו התעללות,בחיים שלי לא האמנתי שאני אראה את נבחרת אנגליה מושפלת במונדיאל בצורה כזאת.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוס הידינק מראה עכשיו בטלוויזיה ההולנדית איך אנגליה כולה מפשלת בשער השלישי של הגרמנים. לאמפרד בועט כדור ישיר לחומה הגרמנית וברגע הזה רב האנגלים נמצאים ברחבת הגרמנים. אין לאנגלים שום חיפוי ברגע שהגרמנים משתלטים על הכדור והסוף ידוע. מבחינתי הרגע הזה מראה עד כמה אנגליה לא היתה במשחק היום.

10. Rudess Member

תודה לבחורינו על עוד משחק מונדיאל מופלא, למרות ההגנה החלשה ועוד גול באשמת נוייר, איזה יכולת התקפית פשוט ללקק את האצבעות. מולר פשוט ענק גם לפני השערים שלו איזה תנועה בלי כדור, איזה שחקן חכם. אוזיל עושה ככל העולה על רוחו בנונ-שלנטיות מדהים, שויינשטייגר וקדירה מנצחים על האורקסטרה במרכז השדה, ופולדי וקלוזה ממשיכים את הכיבושים בנבחרת.

איזה יום נפלא, חבל שלא נגמר 5:1, אבל העיקר שגרמניה בשלב הבא ואנגליה הולכת הביתה. לא בטוח שהגנה כזאת תספיק למעבר לרבע הגמר, אבל מגיע לבחורים מחמאות על תצוגת כדורגל נהדרת ועל כך שלא נשברו למרות שאנגליה הייתה במומנטום.

AUF GEHTS DEUTSCHLAND!

11. alexshw Member

אחרי שהנבחרת האהודה עליי הושפלה, אשמח לעודד את גרמניה.
    נבחרת נהדרת, מאחל לה לזכות במונדיאל.

12. מראדונה Member

נבחרת אנגליה היא ביזיונית,מגעילה,והבלוף הכי גדול שקיים.
    חסרי יכולת,חסרי קשר לכדורגל ומעל הכל,הדבר שהכי מייחד אותם - never say die כבר לא קיים.
    אפס מלחמה,אפס רצון. גארת' בארי בשער הרביעי גרם לי לרצות לשבור את הטלוויזיה.שחקן רכרוכי ומסריח שלא צריך לדרוך על דשא יותר.
    פשוט גועל נפש.
    הם ביזו את הסמל בגדול!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/10
  13. xArtur Member

עכשיו מקווה שברזיל תיקח,לא יודע את מי עדיף לעודד את גרמניה או ארגנטינה..2נבחרות כל כך שנואות.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש משהו מתומצת לכל הדברים שכתבת פה: אפס יכולת.

ויין רוני נראה לי הביא בעיטה אחת בכל הטורניר לשער היריבה וגם זה נהדף לקורה, אני חושב שזה ממצא את כל הטורניר האנגלי.

15. T0XiN Member

אני בטוח שאפילו בחתונה שלי אני לא אשמח כמו שמחתי היום. איזה משחק מדהים,איזה קצב,תענוג פשוט תענוג! שופט לא שופט הנבחרת הטובה יותר ניצחה ועם זה אי אפשר להתווכח! חוץ מזה... צדק היסטורי נעשה פה היום.

מולר סוף סוף הראה את היכולת המדהימה שלו שחקן ענק פשוט ענק יותר מראוי ללבוש את מספר 13 "האגדי". היה לנו 13 לוזר אני מקווה שהיום ה 13 הזה ווינר!

כל השחקנים היום שיחקו בצורה פשוט מופלאה כולל המחליפים ששמרו על באלאנס ולא הורידו את הרמה שלנו למטה.