אם זכור לי נכון גם אתם נהניתם מלא מעט מזל היום. אני חושב שבסופו של דבר גם אנחנו יכולים להיות מאוכזבים מהתוצאה.
אי אפשר לפרוץ הגנה מצופפת כשהחלוץ והקשר ההתקפי כל כך לא מדוייקים. נמאס משני החבר'ה האלה ונמאס מהקרדיט שמוריניו נותן להם. מה שעוד יותר עצוב זה שבנזמה הוא עדיין החלוץ הכי טוב של ריאל.
אני לרוב מאמין שאיכותו של שוער נמדדת לפי חולשתו הגדולה ושוער שרושם הצלות ספקטקולריות זה לא משהו להתלהב ממנו, כי רובם עושים את זה. אבל דה חאה גורם לי לשנות את דעתי. את החולשה שלו בכדורי גובה ראו גם היום. מנגד, האינסטינקטים שלו... צריך לקחת בחשבון שאם נבנה אותו טוב יותר פיסית להתמודדות ברחבה, זה עלול לעלות לו במשהו מהזריזות.
כצפוי - ריאל אימפותנטית כשהיא פוגשת בונקר ברמה. מחצית ראשונה יונייטד שיחקה די פתוח וראינו את ריאל מגיעה למצבים טובים מאוד, אך ללא מספר רב של בעיטות לשער. מאידך, במחצית השנייה כשיונייטד ירדה לבונקר ריאל שלטה באופן טוטאלי(דבר שלא רואים הרבה מריאל) ובעטה המון, אך רוב הבעיטות היו מחוץ לרחבה. אני לא מבין את האנשים שאומרים שאוזיל היה חלש, פשוט טמטום. הוא היה אחד השחקנים היותר טובים של ריאל היום יחד עם קונטראו וראן ורונאלדו כמובן. כל המשחק של ריאל עבר דרכו והוא פשוט לא הפסיק לנוע לאורך כל 90 הדקות. אבל כן אני מסכים שהוא צריך להתחיל לבעוט יותר. הוא מגיע ללא מעט מצבים טובים ממרחק של כ-16 מטר מהשער ולא בועט. אלונסו בטעות לא אופיינית כשחלם באותו כדור עומק שהוכנס לואן פרסי, למזלו הוא תיקן כשהציל מהקו וגם הדרדלה של ואן פרסי עזר. אני חושב שדה חאה נתן את משחקו הגדול ביותר בקריירה. בשורה התחתונה הכל פתוח בגומלין. אני מאמין גם שנראה משחק יותר שקול בתיאטרון החלומות.
אוזיל לא מסוגל לעשות 2 פעולות רצופות טובות. אם הוא יעבור שחקן הוא לא יצליח למסור, אם הוא ישתחרר לבעיטה הוא לא יבעט ואם הוא ישתלט על הכדור הוא יאבד אותו ישר. הסיומת שלו היום הייתה מתחת לכל ביקורת, הוא לא הצליח לא למסור ולא לבעוט כמו שצריך. אני אודה מראש שיש לי העדפה לקאקא בכל מקרה, אבל אני לא מצליח לראות שום סיבה לקביעות שיש לאוזיל על פניו בהרכב בכל המשחקים. אפילו מודריץ' עדיף.
אוזיל שחקן נדיר ואני פשוט לא מצליח להבין את התלונות המגוחכות של אוהדי ריאל אליו. גם במשחקים בהם נטען שהוא גרוע, הוא מוביל כדור בצורה פנטסטית, מנהל את המשחק, נמצא בכל מקום בהתקפה ובכלל הוא סופר מסוכן בכל פעם שהכדור ברגליים שלו. סוסיתא עלק... נו באמת, הלוואי עלי 4 סוסיתות כאלה בארסנל. יותר מ-60 בישולים בשנתיים וחצי בריאל. פנומן.
"מודריץ' עדיף על אוזיל". תגיד לי, אתה גם עושה בר מיצוות? זה כי הוא מוסלמי? לא מגיע לכם שחקן כזה. יש פה אג'נדות נגד שחקנים שאני לעולם לא אבין.
משחק טוב בוודאי שלא היה לו ואין לי מושג מה ראית, הוא אכן היה נייד אבל לפרקים קטנים מאוד במשחק, חוץ מיזה הפעולות שלו היו לא מדוייקות, עם זה מסירה אחרונה ובמצבים טובים שהוא היה באמצע הוא היה עובד אצות, לא בועט לשער שצריך ושצריך למסור הוא כן בועט, אין לי מושג איפה ראית משחק טוב שלו, ואיך לא הזכרת את די-מאריה במצטיניים של ריאל שהיה אפקטיבי בהרבה מאוזיל. אוזיל אכן כשרון גדול, וטענתי את זה עוד ששיחק בגרמניה, אבל הוא לא שחקן עם אופי מספיק חזק, בנוסף הוא לא שיפר את יכולת הכיבוש שלו, הוא פה ושם נותן רגעים של גאונות ומסירות גדולות, אבל הוא לא שחקן דומיננטי מספיק שסוחב אחריו קבוצה.
הבעיה עם אוזיל, כפי שזה השתקף במשחק, היא שהוא לא פועל מהר והחלטי. במקום לבעוט או למסור בנגיעה, הוא מעדיף להתמזמז עם הכדור. וזה היה קריטי עבור ריאל היום.
ריקלמה- כמו שכבר הבנת מהתגובה שלי, אני לא מסכים איתך מלבד קבלת ההחלטות שלו שצריך לשפר. בנוגע לדי מריה, אני מסכים שהיה לו משחק טוב. איך אפשר להגיד "לא דומיננטי" על שחקן שבגיל 24 כבר מחזיק ברקורד של מעל 100 בישולים בליגות הגרמנית והספרדית? הזוי.
אוזיל היה טוב אתמול, אבל ריאל בהחלט נפגעה אתמול מהעודף פרגון שלו מול השער. לטוב ולרע, זה השחקן על וראן כבר פרטתי בתגובה הקודמת כמה גדול הוא היה אתמול, אבל ראוי לציין גם את קונטראו שהיה יוצא מן הכלל די מריה הראה ניצוצות מהשחקן שהוא היה בעונה שעברה, וגם כריסטיאנו במשחק מאוד רגשי עבורו שם את הכל בצד ופשוט התעלל ברפאל מי שבוודאי לא יצא נקי מהשער של וולבק הוא סרחיו ראמוס. אני יכול רק מתאר לעצמי איך מוריניו השתולל עליו בהפסקה, ואחרי המשחק
אין לי שום אג'נדה נגד אוזיל, הוא פשוט עולה לי על העצבים בכל משחק. איך שהוא משחק העונה מודריץ' עדיף עליו.
משחק חוץ נהדר של היונייטד ועם קצת מזל הם היו יכולים גם לנצח אתמול. משחק טוב גם לדה חאה. קצת תאטרלי, אבל הוא ספרדי אז זה מובן. אני מאמין שיונייטד קבוצה יותר טובה והיא תצליח לגבור עליהם במשחק הגומלין.