שמינית גמר ליגת האלופות: יונייטד משיגה ניצחון יקר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י בועז, ‏14/2/10.

1. Robin_Van_Persi Member

לא חושב שעוד שום דבר גמור.

ליון השיגה אולם 1-0 קטן אבל ענק(במשחקי נוק-אאוט כל אחת קונה ניצחון בייתי כזה),אבל ריאל מסוגלת למחוק פיגור כזה בבית,הם הפעילו המון לחץ בדקות הסיום בעזרת שלושה שחקנים בלבד.

אצל מנ'צסטר הווינריות לא נגמרת,גם במשחק רעוע משהו..,שמילאן באה נילחמה ושיחקה כמו שצריך(לפחות במחצית הראשונה וקצת בשנייה),חטפה שערים ולא השכילה להבקיע במצבים שהייתה צריכה לעשות זאת וכשלא מבקיעים סופגים..
    בכל זאת עדיין מילאן יכולה לעשות את זה זה לא בשמיים לנצח 2-0.

אחלה של צמד משחקים היו היום.(אני עוד רוצה לראות את המשחק בשידור חוזר).

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קאריק קיבל צהוב על זה שהוא בעט בכדור ולא על העבירה.

מנצ'סטר יונייטד לא הייתה טובה יותר ממילאן היום, אבל ידעה טוב מאוד לנצל את המצבים שהגיעה אליהם. רונאלדיניו כל מה שעשה עשה מצויין, אבל מילאן החמיצה ממצבים נוחים ורונאלדיניו נעלם למשך הרבה מאוד זמן במחצית השנייה. בזמן הזה היונייטד נכנסה למשחק, ולנסיה המצויין נכנס ושינה את המשחק, ורוני המשיך ללהוט ולא לבזבז מצבים.
    לאונרדו הרג את מילאן עם החילוף המאוחר של סיידורף, בקהאם לא מסוגל לתת שליש ממה שסיידורף נותן, ואלוהים יודע על מה ולמה לאונרדו משאיר את בקהאם כל כך הרבה זמן על המגרש על חשבונו של סיידורף.

מנצ'סטר יונייטד קבוצה קטלנית, את זה מילאן הרגישה על בשרה, מילאן שיחקה נגד קבוצה כזו שהיא לא יכולה להרשות לעצמה לבזבז יתרון או הגעה למצבים.
    אי אפשר להספיד את מילאן, גם בתוצאה כזו.

3. Campeon Member

מישהו באמת ציפה שריאל תבוא כמו גדולה ותנצח את ליון בקלילות?
    שבועיים של דכאון, אני חא אתפלא אם הכינוי העתידי של ריאל יהיה שמינית גמר גי קשה לי להאמין שאנחנו הולכים להתעלות על עצמנו בברנבאו. כבר היו מקרים מעולם שדיברנו על נצחון מוחץ בברמבאו ו...

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נו, כריסטיאנו, היה שווה?

מחצית שנייה נהדרת, החילוף של נאני בולנסיה היה כל כך מתבקש. יכולנו לצאת עם תוצאה גבוהה יותר אבל גם עם התוצאה הזאת אוי לנו אם אנחנו לא עוברים.

5. REAL MADRID Member

די עם התבוסתנות הזאת. 1-0 זאת תוצאה רעה אבל ממש לא סוף העולם. תשמור את הדיכאונות והרצון להתאבד לאחרי הגומלין, כרגע זה סתם פתטי.

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/10
  6. riquelme1 Member

אני חושב שהרוב ציפו. ליון העונה היא לא קבוצה כל כך חזקה, היא ממוקמות רק במקום הרביעי בליגה הצרפתית עם לא מעט משחקים, לעומת זאת ריאל עם כל הכוכים נראת היום עובדת עצות ופשוט משחק התקפי כל כך לא חכם.

ריאל בסכנת הדחה ממשית, גול של ליון בברנבאו וריל בצרות צרורות.

לא יאמן.

7. REAL MADRID Member

עמי, המשחק היום הוא פחות תצוגה רעה של ריאל והרבה יותר משחק ענק של ליון.

8. Campeon Member

הלוואי והייתי יכול להגיד שזה לא סוף העולם. קבוצה של בנויה על סוללת כוכבים לא ייתכן שתשחק בצורה כל כך אנמית ומגעילה ולא תבעט לשער אפילו פעם אחת ב60 דקות

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן הגיעה לכמות מצבים (מסוכנים, בניגוד ליונייטד) שיכלו להפוך את הקערה על פיה. אין ספק שהיא גם שיחקה טוב יותר במחצית הראשונה ובחלק מהשניה. מזל בצירוף של שוער עלוב+שוער נהדר ומבוגר אף יותר סידרו לאנגלים את התוצאה הסופית. רונאלדיניו היה נהדר על אף שנעלם בחלק מהמחצית השניה, פאטו חלוד מאוד, בונרה אלוהי, נסטה לא נתן משחק יוצא דופן ומרכז השדה של מילאן פשוט נעלם בחצי השני, ולכן ראינו כדורים ארוכים להתקפה שלא הסתיימו בכלום. אגב, ההיעלמות של רונאלדיניו החלה עם החלפתו של אנטוניני בפבאלי.
    חבל מאוד על הרקורד שנשבר, וכמובן גם על הסיכויים שפחתו.
    אבל משום מה אני אופטימי לגבי המפגש הזה, מילאן ווינרית וזה פשוט טבוע באופי שלה. 2-0 קליל באולד טראפורד יעשה את העבודה וידיח את האנגלופילים מהמפעל. פורצה מילאן, פורצה איטליה! אריבדרצ'י יונייטד. :aaa15:

10. !Sempre Inter Member

אין סרט שריאל לא עוברת בברנבאו. ליון תבוא להתבנקר ולא תחזיק מעמד.

יונייטד! :aaa021:

11. Raulito Madridista

אפס מעשה. כן, וודאי שאפשר לתקן בברנבאו בעוד שבועיים. אבל הלחץ על השחקנים יהיה פי מאה ממה שהיה היום. מאקון כבש שער פנטסטי(ברור לכם כי אם היריבה זו ברצלונה אז הכדור משפשף את הקודקוד של השער והולך החוצה), בסדר, לא טעות של אף אחד - אבל למה להילחץ ולאבד את הראש כמו חסרי עמוד שידרה?; רונאלדו רועד, קאקא כבר מחכה שהמשחק ייגמר, גראנרו לא מתפקד ואני יכול להמשיך. הרגשה איומה, אין דרך אחרת לתאר, שוב החיוך נמחק מהפנים.

שחקני ליון הגיעו ראשונים לכל כדור והשער השני היה הרבה יותר באופק מאשר השיוויון שלנו, שאם היה מגיע זה היה פשוט שוד. ברצלונה הצליחה לשדוד שער חוץ יקר בשנה שעברה והיא שיחקה אפילו יותר גרוע מאיתנו, אנחנו לא הצלחנו. הממוצע של כמעט 2.5 שערי ליגה למשחק שווה כקליפת השום, יש לנו יותר מידי משחקים עם הנעת כדור מרגיזה ובלי תאכלס - גם אם המשחק היה נמשך עוד שעתיים לא היינו מבקיעים. ותמיד הגישה הזאת של לפתוח משחק בסלוו מוושן - למה אי-אפשר להתנפל על היריב לעזאזל?

קבלת ההחלטות של פלגריני מוציאה אותי מדעתי כמעט כמו הקבוצה הזאת. התחלת מעולה עם חילוף ראשון מצויין - מרסלו גם היה גרוע וגם סחב צהוב, אחלה. אחר-כך מבצעים שינוי בהתקפה - אחלה, אבל למה לעזאזל להוציא את היגואין?; מאותו הרגע היה לי ברור שגול לא נצליח להבקיע היום אלא אם כן נשיג פנדל. וכמובן, אי-הכנסתו של ראול. מה יש לנו להפסיד כבר? - למה לא לוותר על גראנרו(חלש מאוד) רבע שעה לסיום ולהוסיף עוד מחץ להתקפה?;

קאקא היה היום מאוד חלש. למה אני לא מופתע?; מישהו אמר פה 'מאני טיים'?; ברבע השעה האחרונה הוא זז לאגף ואולי היה מעט יותר פעיל - אבל לא עשה מספיק בכל-זאת, וכל פעם הוא ניסה את אותו הדבר - שום גיוון במשחק שלו. הוא נכנע בכל-כך קלות לאגרסיביות, הפסיד בכל מאבק מהירות. מי שמתקשה מול בילבאו, גיחון ואוססונה - לא פלא שמול הגנה טובה יותר לא מסוגל לסחוב. קאקא שחקן ענק, אבל התרומה שלו לריאל מדריד נמוכה.

* קצת לגבי המשחק השני- מחצית שנייה קלאסית של יונייטד, רוני עם שתי נגיחות גדולות. סיידרוף צץ ברגע האחרון ובשער נאה מאוד הותיר טעם למילאן לטוס לגומלין בכלל. בכל-מקרה, קשה לי להאמין שהיא תהפוך את התוצאה. מדובר בעוד יום מפואר בהיסטוריה המכובדת מאוד של יונייטד בצ'מפיונס. מילאן רחוקה מלהיות אימפריה כבתחילת שנות ה-2000, אבל הניצחון הזה הוא מאותו סוג של הניצחון על יובנטוס בטורינו בשנת הטרבל, הניצחון בריאזור ב-2002 ברבע הגמר ועוד ועוד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/10
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אתחיל מיונייטד: הם פחות טובים ממה שחשבתי. ההגנה שלהם מעט בינונית, הקישור די טוב, בהתקפה אין אף אחד פרט לרוני. העניין הוא שרוני כיום הוא השחקן הטוב בעולם ובפער ניכר. החוכמה שלו והיעילות שלו עדיפה על 3-4 שחקנים נאניים למיניהם שלא יודעים לעשות הרבה פרט לפוזה.
    זה היה משחק שלנו. הגענו ליותר מצבים והתחושה הבולטת היא שזה יותר הפסד שלנו מאשר ניצחון של היונייטד. אבל כאן מגיעות להם המחמאות - הם ניצלו הודות למשחק טוב של ואן-דר סאר ואנמיות שלנו בחלק ההתקפי, וידעו לנצל הכי טוב שאפשר את ההזדמנויות שהם קיבלו. אם ההגנה שלהם לא הייתה כל-כך פרוצה, הייתי אומר שהם ממש מזכירים את חלק מהקבוצות האיטלקיות של פעם - זה רלוונטי בעיקר ליעילות.

אנחנו? רק מחמאות יש לי לרגאצי. היה קשה, אבל עבדו נהדר ונתנו הצגה. אין לי מילה אחרת. הבקענו 2, יכולנו להבקיע לפחות 2-3 נוספים ובסופו של דבר אני גאה בקבוצה שלי. רונאלדיניו נתן בפעם הראשונה במדינו משחק גדול במשחק גדול והוא ראוי לכל המילים הטובות שאפשר. בקהאם היה מזוויע, בדיוק כמו הונטלאאר. אם סיידורף היה משחק מהדקה הראשונה, אם אנטוניני לא היה נפצע, אם בוריילו לא היה פצוע - באמת שאולי היינו יכולים לשחזר תוצאה שדומה יותר לזאת מ-2007, אבל כידוע, בכדורגל "אם" לא נותן לך שום דבר וכל הכבוד בסופו של יום למנצ'סטר על כך ששברו את הבצורת מולנו.

13. Campeon Member

סיבה לדאגה זה החסרון של צאבי אלונסו בגומלין ואם גוטי לא יהיה כשיר נצטרך לראות מאמדו דיארה הכל כך חלש. טוב לפחות יש נקודת אור חיוביות מכל היום הזה.. מרסלו מורחק

14. yonmu Member

עדין יכולים לעבור, זה מה שחשוב.

דידה - 4.5. יכל לעשות יותר בשני השערים הראשונים, גם אם הוא לא האשם הישיר.
    בונרה - 4. אשם בשער השני, לא תרם התקפית בכלל.
    נסטה - 5. אשם משני בכל השערים.
    סילבה - 5.5. סביר.
    אנטוניני - 6.5. משחק מעולה עד הפציעה המחורבנת.
    אמברוזיני - 5.5. מחצית ראשונה טובה, שניה רעה בהחלט.
    פירלו - 5. שום דבר מיוחד.
    בקהאם - 4.5. 'בישל' את השער הראשון ואז הלך לישון עד שהוחלף.
    רונאלדיניו - 7. שער ובישול, עשה את שלו.
    פאטו - 5. לא חד בכלל.
    הונטלאר - 5. בינוני ומטה עד שהוחלף.

פאבאלי - 3. במעט ששיחק ולנסיה הרג אותו, אשם בשער השני.
    סידרוף - 7. שער במעט ששיחק.
    אינזאגי - 5. החמצה ממצב קשה וזהו.

לאונרדו - 4.5. לא הגיוני שולנסיה יעבור את פאבאלי פעם אחר פעם בלי ששום דבר משתנה. גם סידורף היה צריך לעלות מוקדם יותר.

בשורה התחתונה, מאכזב (פי מליון בהתחשב במה שהיה עד השער של סקולס) אבל בכלל לא גמור.

15. c_web Member

אתה באמת חושב שמילאן מסוגלת לנצח באולד טראפורד ביותר מגול?