אתה צודק, גם דורטמונד נופלת למשבצת הזו, גם היא "כמעט" קבוצות טופ. הרי גם הדוגמא שנתתי של אתלטיקו היא רק "כמעט"(אין לה גביע אלופות,ובזירה המקומית הכוח שלה מתערער ועוד לא ברור אם זה תור זהב ספציפי או כוח שבא כדי להשיאר)
אתלטיקו ממש לא "כמעט" היא לכל הפחות אחת משלוש הטובות ביותר במפעל בשלוש השנים האחרונות, מדיחה פעמיים את בארסה (היחידה שהדיחה אותה בשלוש השנים האחרונות אגב) היחידה שהגיעה לשני גמרים ביחד עם ריאל, כשבגמר השני היא מפסידה רק בפנדלים ואחרי שהשער של ריאל היה מעמדת נבדל. מבחינתי היא המועמדת הבחירה לזכייה למרות שכשהיא פוגשת קבוצה שלא יוזמת היא מתקשה ולכן נגד לברקוזן זה לא הולך להיות קל. בכל מקרה מה הולכים לראות היום? בחירה קשה.
אני לא חושב שיש מקום להתלבטות. מצד אחד אחת הקבוצות המרגשות בעולם (נאפולי) נגד אחת הטובות בעולם ובמשחק השני כהלוזרים הנצחיים(ארסנל) ובאיירן הלא מרשימה בוא נקווה שבסוף הערב ידברו על הבלגי, הסלובקי וקוליבאלי.
האמת שכן, אני גם הולך על ריאל - נאפולי. נאפולי משחקת את הכדורגל אולי הכי מרהיב באירופה והיא בהחלט יכולה לתת פייט לריאל, הייתי אומר שאני אפילו מהמר עליה. למרות שלדעתי במקרה הזה זה שהיא מארחת את הגומלין לא בא לטובתה.
פשוט שכחתי איזה מדינה הוא מייצג חח אבל אני בעד לפתוח עבורו מדינה פרטית Sent from my m3 note using Tapatalk
הרכבים פותחים: ריאל - קיילור - קרבחאל, וראן, ראמוס, מרסלו - מודריץ', קאסמירו, קרוס - חאמס, בנזמה(עד מתי), רונאלדו נאפולי - ריינה - היסאי, אלביול, קוליבאלי, גולאם - זיילינסקי, דיאוורה, המשיק - קאייחון, מרטנס, אינסינייה הימור - תיקו 1:1
מת לדעת מה עבר לקוקלאן בראש שהוא נתן את התנועה שמאלה שפתחה לרובן את הדרך לאמצע... Sent from my iPhone using Tapatalk