שמינית גמר ליגת האלופות:: היסטוריה!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Raulito, Feb 14, 2017.

  1. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,604
    Likes Received:
    14,966
    Gender:
    Male
    לא,בוני מפגר כהרגלו. אין שום סממן למשחק מכור. נאיימר וסוארס נפלו בלי סוף ברחבה ולא קיבלו פנדל, הפנדל הראשון לגיטימי,לכל היותר אפשר להגיד עליו שהוא גבולי לכאן ולכאן. הטעות היחידה היתה הפנדל השני, אבל על פנדל אחד לא יוצאים בהצהרות מפגרות של "פיפ"א רצתה את בארסה ברבע!" בטח כשלצד הפנדל הזה היו עוד 5 שערים.
     
  2. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,604
    Likes Received:
    14,966
    Gender:
    Male
    גם זה שהוא אומר "זה מזכיר לי בליגה שלנו שמקפחים קבוצות קטנות" הביא לי את הסעיף. א.כמו שנדב אמר פסז היא לא קבוצה קטנה. ב.תוכיח שבאמת מקפחים בליגה שלנו קבוצות קטנות במכוון. ג.פרשן שהמקור השוואה היחיד שלו זה ליגת העל לא צריך לשבת באולפן ליגת האלופות. אני זוכר גם שדיברו על הקאמבק של פלקאו במונאקו אז הוא אמר "זה כמו שכטר בבית"ר". חוץ מליגת העל הוא לא יודע כלום. בור ועם הארץ
     
  3. Sir Alex Las' Killa

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    3,284
    Likes Received:
    516
    אין שום בעיה באהדה של קבוצה ממדינה זרה, להפך זה לרוב מוביל להכרות עם אותה תרבות. לטעון שישראלים לא אוהדים או לא מסוגלים להתחבר כמו ''אוהד אמיתי'' לקבוצה זרה זה מגוחך לא פחות מלטעון שמי שלא נולד בקליפורניה לא באמת נהנה משירים של RHCP. איכות היא איכות. מעבר לזה - כדורגל זה לא רק ספורט, זו תרבות גלובלית שגובלת בדת. אנשים חיים את אותם רגעים ביבשות שונות. גם אם הם לא קונים מנוי ומגיעים לכל משחק. הם עדיין משקיעים מכספם ומזמנם לעקוב אחרי אותו מועדון. זה לא פחות חשוב, אם לא יותר.
     
    Last edited: Mar 9, 2017
  4. Doritoz FCBJ - RMCF

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    278
    Gender:
    Male
    האמת לא אכפת לי שהם עלו, נהניתי מהמשחק ומהדרמה המדהימה הזאת. פשוט אין לי כוח לאוהדי בארסה שישבו לי על העורק עד הרבע גמר לפחות.

    פ.ס.ז' הראתה כמה דרך היא צריכה לעבור כדי להיות קבוצה רצינית באירופה, הפאניקה של היום הייתה פשוט מטורפת, איך הם איבדו את זה אפילו הם לא יוכלו להגיד, איך במצב של 3-1 די מריה מול שוער לבד ולידו קבאני ורק לתת לו פס קטן וזה 3-2 ובאמת גומר את הסיפור, איך זה לא קרה אי אפשר להסביר ? או שדווקא כן - הם פשוט לא ב-LEVEL הזה של המועדונים שהניסיון שלהם עושה את העבודה וגומר את הסיפור של המפגש, הבנאדם היחיד עם ניסיון כלשהו בקבוצה הזאת זה די מריה וגם הוא פישל ברגע האמת.

    מנגד בארסה גם לא בכדורגל גדול, אבל עם המון לב ומספיק איכות לעשות את זה, לא סתם לא הספידו אותם לגמרי לפני המפגש הזה, לחץ מטורף משריקת הפתיחה עד לשער של קבאני לפחות, מה שקרה אח''כ כבר אי אפשר להסביר, אני תמיד אמרתי שלואיס אנריקה לא באמת משפיע על ברצלונה, גם היום אומנם הוא לא ניהל משחק בצורה מטורפת שהביא לזה, אפילו שהכניס את סרג'י רוברטו והוא זה שנתן לו גול, אם לא הוא זה היה כל אחד אחר, אפילו טר שטגן אולי, אבל חייב להודות שההרכב והמערך שעלה איתו עשו את האפקט, ובטח כשהוא מריץ אותו כבר במשחקים האחרונים, את הטירוף הוא לא היה צריך להכניס לשחקנים הם ידעו בדיוק איך לבוא.

    בראייה הכוללת עד עכשיו קיבלנו שמינית גמר חלומית, בדרך כלל שלב מנומנם עם כמה הפתעות פה ושם ומפגשים טובים, אבל אני לא זוכר כמות שערים כזאת בכל המפגשים והיד עוד נטויה.
     
    Dayatso and Don Joan Roman like this.
  5. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,597
    Likes Received:
    1,413
    השיפוט היה לא טוב, אבל אין שום הצדקה לביזיון שפסז הראו על המגרש, נאיביות עמוסה בטיפשות וחוסר קור רוח, אוי ואבוי להם אם זה התירוץ שלהם.
    משחק מביש של פסז ומשחק מלא הקרבה של ברצלונה, מהפך היסטורי, איך לעזאזל יושנים אחרי דבר כזה
    ערב אלופות לפנתיאון

    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,604
    Likes Received:
    14,966
    Gender:
    Male
    אם להוסיף את ה-2 סנט שלי לדיון, אז בזמנו להפועל היתה איזה סיסמא "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", הרבה צדקנים התעצבנו אבל אני לגמרי הסכמתי עם זה, לא כי הפועל הם "סמולנים עוכרי ישראל" אלא כי קבוצת כדורגל זה דבר נטול כל סממן לאומי, בשביל זה יש את הנבחרת. ומכיוון שלקבוצה אין סממן לאומי היא בהחלט יכולה וצריכה להיות אוניברסלית. זאת גם הסיבה שלא אהבתי את זה שהפכו פתאום את הפועל באר שבע ל"קבוצה של המדינה" כי היא נתנה כמה משחקים טובים באירופה.
     
    orimor2212 and Don Joan Roman like this.
  7. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    שחרר אותי פסיכולוג בשקל.
    תחזרו להתעסק בשיפוט וקונספרציות (זה בהחלט אירוני בעונה כזאת) בצלילות של ניימאר ובכמה שסוארס שחקן מביש ומלוכלך.

    כאוהדי כדורגל זכינו להיות עדים ללילה של פעם בחיים ובגלל השנאה העיוורת שלכם אתם מפספסים כאן בגדול.

    שיהיה לכולם המשך לילה קסום.
     
    Last edited: Mar 9, 2017
    oFiRzZz likes this.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אין מדרג, אין דבר כזה אוהד טוב יותר ופחות, אני פשוט לא מסוגל לקרוא לזה אוהד. זה מעריץ. ברור שאין בזה שום רציונליות, כי רציונלית כל אדם אחר שאתה לא באמת מכיר צריך לעניין לך את הקצה.
    מועדון ספורט זה אכן תרבות וקהילתיות, אתה לא חלק מהתרבות והקהילה הזו גם אם תתאמץ ללמוד אותה. הרי כשמדברים על אוהדי ליברפול מדברים קודם כל על הקופ ושאר פוקדי אנפילד, זו היסטוריה ארוכה של אנשים עם אופי דומה ותרבות מאוד מסוימת, שגם אם תרגיש שאתה מכיר אתה לא באמת חלק ממנה. שים את אוהד ליברפול הכי שרוף בישראל בפאב של אוהדי ליברפול וכנראה שלא יהיה לו קל כל כך להשתלב בשיח.

    הציטוט של סיינפלד יפה, אבל גם ממחיש תרבות ספורט שונה לחלוטין ממה שאנחנו מכירים.
     
  9. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,597
    Likes Received:
    1,413
    בסדר, אז אנחנו מעריצים ולא אוהדים, שחרר אותנו

    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
    Gianzola and Franco like this.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    באופן כללי מסכים, זה גם התחיל מכיוון כזה שאני מסכים איתו (המסע שלהם באירופה עם קשטן), אבל נגרר כעבור כמה שנים לכיוון אחר ובעייתי. כל מיני אידיוטים לא נתנו לאוהדים להניף דגלי ישראל ביציע.
     
  11. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,961
    Likes Received:
    8,086
    Gender:
    Male
     
    oFiRzZz and VAR like this.
  12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    מה שבטוח, זה שלא נסלח בחיים לפ.ס.ז' על זה שהפיד בפייסבוק נהרס לימים הקרובים, בשל הפוסטים שמתפשטים כמו אש בשדה קוצים אודות הקאמבק הגדול.
     
    Dayatso, Don Joan Roman and Doritoz like this.
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,990
    Likes Received:
    26,969
    Gender:
    Male
    לא מבין מה הפואנטה בלהחליט עבור אוהדים מה הם מרגישים.
     
    Franco and ChelseaPensioner like this.
  14. Doritoz FCBJ - RMCF

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    278
    Gender:
    Male
    נוראי פשוט
    לא יודע איך זה אצלך, אצלי החגיגות בפייסבוק בעיקר פונות לשונאי בארסה, הם לא יכולים ערב אחד לשמוח בלי להסתכל על ריאל והשאר ? גם אנחנו עלינו לרבע גמר... פחות בסטייל ויותר רגוע.
     
    Don Joan Roman likes this.
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    PSG Be like:
     
    k_700 likes this.