אני זוכר בעונה הנוכחית אותה ריאל מדריד, זה שהרצף נקטע זה לא אומר כלום. אפילו משחקים מול ספורטינג חיחון, דפורטיבו לה קורוניה ולגיה ורשה לא היו נקודות קלות, ואני מדבר על הנקודות הדרמטיות שהושגו. עונה שעברה ריאל היתה טובה יותר מהנוכחית, אבל לא בכזה הרבה.
ריאל מדריד בעונה שעברה>ריאל מדריד עד 2017> ריאל מדריד מ-2017 ואילך. ואני, רק שאלה, כמה פעמים 'הרכב הגאלה' שיחק יחד, אתם יודעים? לגבי משחקי היום, נתחיל במשחק הפשוט: אם דורטמונד לא עוברת את בנפיקה זו חד וחלק עונה כושלת. היא מזייפת בליגה בלי סוף וכביכול נשענת על שלב בתים איכותי בו סיימה במקום הראשון עם כדורגל לא רע בכלל נגד ריאל מדריד. זוהי השעה של אובאמיינג. בנפיקה תחכה מאחור ותצא למתפרצות. בנוגע לברצלונה, אני חושב שהיא תנצח היום איזה 3:0 או 4:1, הרבה תלוי בדקות הראשונות. מודה שקשה לי להמר נגדה. זו לא בארסה שחטפה את אותה רביעייה והיא כן תגיע בגישה שאין לה מה להפסיד. היא מנצחת בליגה בקלות וכובשת בלי להתאמץ ובערב כזה היא תקבל גם דחיפה מהקהל ואני מאמין שלואיס אנריקה לא יתחכם, כלומר: אומטיטי וראקיטיץ' ב-11. את מסי בלתי-ניתן לעצור והוא שיכלל את עצמו יחד עם המצבים הנייחים. אני חושב ששחקני המפתח של פאריס הם השוער, מאטווידי שמוסיף פיזיות ואחראי על קצב המשחק וגם די-מאריה. פאריס לא תתאבד על כדורים כמו במשחק הראשון והיא תחכה להזדמנות נכונה כדי ללכת קדימה. ריאל מדריד דווקא יותר מזוהה עם רמונטדות מאשר בארסה, מדבר על הקבוצה ההיא של שנות ה-80 וחואניטו. אפשר לומר שמה שחסר לבארסה הזו של הכמעט עשור החולף, בארסה של מסי, נניח מתקופת פפ ועד היום - זו רמונטדה גדולה ואמיתית. הקאמבק נגד מילאן ב-2013 היה דומה אבל לא באמת.
בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתה במפעל קבוצה שחזרה מפיגור של ארבעה שערים. בכל אופן, אתה יכול להסביר למה להפוך פיגור 2:0 לניצחון 0:4 בשמינית גמר האלופות "זאת לא באמת רמונטדה גדולה ואמיתית"? ואיך לכל הרוחות קשורה ריאל מדריד של שנות השמונים לברצלונה מודל 16/17?
אם תשים את רגשי הנחיתות שלך בצד תוכל להבין יותר טוב את ההודעות שלי. אבל כנראה שגם אם תיקחו עוד אלף טרבלים אתם תישארו בצל שלנו, של ריאל מדריד. ד"ש לפיקה חבר שלך. לשאלתך: ריאל מדריד של שנות ה-80 הייתה ידועה בקאמבקים הירואיים. אתה מוזמן לקרוא ולהרחיב את הידע שלך. מפסידים 5:1 לגלאדבך ומנצחים 4:0 בברנבאו. מפסידים 3:1 לאינטר ומנצחים בגומלין 5:1. מובסים 4:1 מול דרבי קאונטי ומנצחים 5:1. מפסידים 3:0 לאנדרלכט ומגיבים עם 6:1 במשחק השני. מובסים נגד סלטיק ומגיבים בהתאם ועוד ועוד ועוד. אפריל 1986. אינטר מארחת את ריאל מדריד בחצי גמר גביע אופ"א באצטדיון סן סירו ומנצחת 1:3. האיטלקים חוגגים בסיום המשחק ומאמינים שהם במרחק נגיעה מהגמר הגדול. כשחואניטו, מכוכבי ריאל באותה עת, נשאל בסיום לדעתו לגבי הגומלין, הוא אמר באיטלקית מקרטעת את המשפט שכבר נכנס לפנתיאון: "90 דקות בברנבאו הן ארוכות מאוד". הרמונטדה של בארסה ב-2012/13 נגד מילאן הייתה חביבה אבל מילאן הייתה קבוצה סופר-בינונית דאז ועצם זה שהיא הבקיעה שער זה היה מפתיע. סיימה במקום השלישי בליגה האיטלקית אך הייתה חלשה בקנה מידה אירופי. סאלי מונטראי ועוד נגרים. לחזור מ-2:0 זה יפה אבל לא בשמיים. כאן זה רחוק מלהיות המצב גם במינוס וגם בעוצמת היריבה. ואני עדיין חושב שיהיה צמוד. ***** הרכבים רשמיים - בארסה נגד פאריס בארסה - טר שטגן| מסצ'ראנו, אומטיטי, פיקה| בוסקטס, ראפינייה, ראקיטיץ', אינייסטה| מסי, סוארס וניימאר. פאריס - טראפ| מונייר, מרקינוס, טיאגו סילבה, קורוזווה| וראטי, ראביוט, מאטווידי| לוקאס מורה, דרקסלר וקאבני. בארסה עם שלושה בלמים, ללא מגנים בכלל ועם קישור מרתק מתחת לחוליית ההתקפה המפלצתית. בפפאריס, די-מאריה לא משחק. טיאגו סילבה כמובן חוזר.
לדבר על מילאן שבארסה הדיחה כבינונית וכדוגמא להביא קבוצות שאני משער שאתה לא ראית משחקות, זה קצת הזוי. נ.ב מבחינתי ברצלונה זה לא פחות מריאל ובוודאי עבור עוד רבים(ולהפך) אני חושב שהעוקצנות והשחצנות הזאת מאוד מיותרים. Sent from my m3 note using Tapatalk
רגשי נחיתות? אני הזכרתי את ברצלונה וריאל מדריד באותו משפט באחת ההודעות שלי כאן בדיון? תפסיק כבר לעשות צחוק מעצמך מר פתטי. "דש לפיקה, תישארו בצל שלנו" - אני באייסוקר או מול איזה ילד מפגר בFXP? זאת התגובה שלך רגע אחרי הזכייה של בארסה בטרבל. ויש לך רק משפט אחד להגיד לך - האובססיה הזאת עוד תהרוג אותך יום אחד. העיקר שלעבור את וולפסבורג זאת "רמונטדה סבבה". האיש טרול נו בקיצור.
ההרכב של בארסה טוב טקטית, זה ההרכב שהיה צריך לפתוח במשחק שעבר. עכשיו בארסה צריכה את מסי, והמערך הזה מעלים אותו. בכל מקרה שיפוט נוראי. השופט מאט את המשחק, בזבוזי זמן מסריחים, פשוט בזיון.
אפקט הקאמפ-נואו פשוט מדהים, פאריס הגיעו עם יתרון מטורף ורועדות להם הביצים. הבעיה כביכול היא שכמה פעמים אנחנו רואים את בארסה וריאל במוכנות שיא כזו במהלך עונה? בערבים כאלה ואולי בקלאסיקו. שני שערים של גן חובה, הקטנת ראש, אבל יש משחק. הקהל דוחף את בארסה שכובשת פעמיים כשמסי די רחוק מהעניינים. ראפינייה לא מנצל את הסגירה הרעה מאוד מולו ואולי לואיס אנריקה יוכל לחשוב על משהו טוב יותר שם, אבל באמת שזה תלוי במסי. אמארי חייב להרגיע את השורות ואם די-מאריה כשיר לזרוק אותו למערכה, הרי בארסה תצא עוד יותר קדימה בהמשך והוא מנוסה יותר מלוקאס מורה ודרקסלר שנראים רע מאוד. אגב מסכים שהשיפוט די מעצבן ונוטה לטובת פאריס, לא בשריקות מכריעות מידי אבל כן במקרים אחרים.
שניסה למנוע את הכדור מהשחקן בנבדל, זה לא רלוונטי מי בפועל נגע בכדור כל עוד השחקן בנבדל היה קשור למהלך. אלא אם השחקן של פריז היה מוסר לו בלי שום הפרעה.
לגבי אלו שדיברו על מהפכים דרמתיים בעבר. הייתי שאני זוכר זה לה-קורוניה ומילאן. ולרון ופנדיאני בצד אחד, קאקה ושבצ'נקו בצד אחר.