אמרו את זה כ"כ הרבה פעמים על ריאל מדריד הנוכחית והיא כל פעם קמה מהקבר. רמת היעילות שם זה משהו בלתי רגיל. אין לדעת איך העונה הזאת תסתיים אבל כבר עכשיו אפשר לומר שראמוס ומוראטה חתומים על העונה הזאת יותר מכל אחד אחר שם.
כל המשחקים שלנו נראים דומים מאוד, יש דקות בהן הקבוצה פשוט לא קיימת על המגרש. נאפולי פשוט פחות טכנים מאשר הקבוצות הספרדיות ולכן גם יותר קל לחבר'ה שלנו וזה לא נגמר בהפסד. חצי שעה ראשונה אף אחד משחקני הקישור בכלל לא נגע בכדור, הוא פשוט עבר מההתקפה שלנו להגנה שלנו וחזרה. השילוב של קאסימירו - קרוס - מודריץ' (בסדר הזה כמו שריאל משחקת) כשקרוס ומודריץ' הם חצי קשרי קו פשוט לא עובד. הקישור לא מצליח לדחוף קדימה ואנחנו תוקפים בדרך כלל רק עם 3 שחקנים. לא עוזר שקרבחאל ומרסלו בעונה די מזוויעה בסך הכל, אבל יש לי הרגשה שזה קשור לזידאן. אני לא רואה מנוס מהוצאה של בנזמה והכנסה של חאמס או איסקו, מישהו חייב בקישור שלנו לעשות דברים קדימה.
אתה בעצמך כתבת במחצית שעם עוד קצת מזל נאפולי נותנת עוד שתי חתיכות, אז איך פתאום אתה מסכים עם @Butragueño שריאל היתה יעילה?
לא הבנתי, אמרתי משהו לא נכון עם הירידה למחצית? נאפולי הייתה טובה יותר אבל בסה"כ מה שראינו הערב מהקבוצה של זידאן זה עוד יום במשרד. היא יכולה לשחק רע, הכדורים ישרקו לה ברחבה אבל איכשהו היא תצליח לצאת שוב מהקבר. היום האוהדים מכירים בזה, אבל עד לפני קצת יותר מחודש הם היו הודפים את כל הביקורות על היכולת והתחת של זידאן כי רצף המשחקים ללא הפסד סנוור שם את כולם.
עד לפני חודש או יותר נכון עד 2017 ריאל מדריד שיחקה הרבה יותר טוב, שחרר מהמנטרה המשעממת שלך. ולגבי הערב, לנאפולי היה תחת בברנבאו, 5:1 היה יותר משקף. ***** https://discourse-sportenter.s3.dualstack.eu-central-1.amazonaws.com/optimized/2X/c/c72b977de6a1d8e80e241902473e7077a5a92275_1_690x388.Xxx "אין דרך טובה יותר עבורי לחגוג את המשחק המאה בליגת האלופות". "לפני שבוע הייתי זה שהרס והרג את הקבוצה(ציניות) והיום אני הגיבור" דמיינו כאן משפט שיסכם את סרחיו ראמוס, אין עוד מלבדו. מיסטר צ'מפיונס זו הכותרת הגאונית באתר - לא כותרת שלי - בהחלט כן. האיש שיקח אותנו לרבע הגמר אחרי דם, יזע ודמעות. במחצית הזו מלמלתי לעצמי - 'אמא, הבן שלך סובל'. היינו בדרך לעוד מחצית מהגיהנום. זו הייתה הופעה מבזה של הקבוצה היום, אפס מוטיבצייה ואפס חוכמת משחק, לא יאומנו כמה תחת ואיך ניצחנו את המשחק הזה ועוד 3:1. מתקזז עם התחת שהיה לנאפולי בברנבאו. לרבע הגמר זה לא יספיק. הקבוצה לא מתפקדת ולא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה. ראיתי את המשחק בפאב עם כמה חברים, אחד מהם הביא את החברה שלו. היא שואלת בשיא התמימות - למה האלה בשחור לא רצים, לא בא להם לשחק? וכשהגיעה המחצית היא אמרה - הם לא רצו בכלל, בשביל מה הם צריכים הפסקה. הלו, פה זה לא אייבר או לאס-פלמאס - זה שמינית גמר ליגת האלופות. הגישה המחורבנת והארורה הזו לא מתקבלת על הדעת. כבר ששמעתי על ההרכב התרגזתי, אני איבדתי אמון ב-B-B-C.. אף אחד מהם לא עשה פעולה אחת טובה, זה לא הגיוני. התחלתי ליהנות מהמשחק רק כאיסקו ומוראטה(ואמוס) נכנסו. לא מחלק מחמאות לרונאלדו על בעיטה לקורה מהזדמנות מצוינת, אפס השקעה. גם בייל לא יצר כלום ולגבי בנזמה זה לא חדש, הוא ינוח עכשיו חודש, כלומר יחריב את ההתקפות. הבלם שלך כובש צמד והמחליף מוראטה. לעזאזל.
תעשה הבדל. ריאל מדריד מתחילת העונה לא הראתה ניצוצות, מלבד משחק פה ושם, המגמה הייתה מאוד ברורה, להוציא כמה שיותר נקודות, לא משנה איך זה יראה. הערב הבלאנקוס היו ללא ספק בהלם בחצי שעה הראשונה, בעיקר בגלל קהל עוין שהצליח להלהיט את המארחת, אבל מהר מאוד האוויר נגמר להם, ופתאום כדורים עמוקים לרחבה כבר לא מצאו את הרגליים של מרטנס. אז כן, נאפולי היו לא הכי מדוייקים ולכן לא כבשו יותר משער אחד, אבל היה מובן לזידאן שהוא יפגוש קבוצה כזו. כמו שרשמתי קודם, מול באיירן או יובנטוס רוב הסיכויים שקובאצ'יץ' יקבל את המושכות במקום קאזמירו, ויכול להיות שנשחק ללא חלוץ חוד ונשלב את איסקו/חאמס. לפני שנתיים ריאל מדריד הציגה את אחת הריצות המרשימות, 22 ניצחונות רצופים (חלק התחילו מהעונה שלפני) עם יכולת אדירה, ובסוף זה נגמר בלי כלום. אז מה זה שווה? פעם היו אומרים על ריאל - "קבוצה שמשחקת כדורגל, ונותנת לשחק כדורגל", ומשחקים היו נגמרים בתוצאות רעות, אבל המשחק היה מרשים ואלגנטי. אז היום ריאל באה להרוס משחקים. זה מה יש, ועם זה ננצח. על היכולת לא הדפנו ביקורת, היכולת לא הייתה טובה, אבל תחת? זה אפילו לא פרשנות מקצועית, איך אפשר להתייחס לזה?
אני חושב ששחקני ארסנל צריכים להחליף מקצוע או לפחות לשלם לכל אוהד על הכרטיס הערב. משהו כמו שאוהדי סלאביה פראג עשו ב-2008 אחרי שהושפלו באימרויות. באיירן אמנם שיחקה בהרכב מצוין לפי מה שהבנתי והיא בהחלט אימפריה, נמצאת בזון, אבל עדיין יושב לשחקן בראש שיש לו יתרון בטוח של 5:1. לא חשבתי לרגע שארסנל תנצח, אפילו לא תסיים בתיקו, ועדיין יש גבול. ארסנל מעולם לא ספגה עשרה שערים בנוק-אאוט וזו תבוסה מחפירה. אלכסיס, תברח משם כמה שיותר מהר. גם על אוזיל יש לי מה להגיד, תחושה שלי שהיה לו נוח 'להימלט' מהמשחק היום ולא לשחק. באיירן בזון מטורף, וכמו תמיד אני אומר על רובן - גם היום בגיל 34, מקריח, מעצבן, בלי רגל ימין - מחליף את בייל בלי למצמץ ולוקח אותו.
לי לא זכורים פערים גדולים בין מה שראינו הערב לבין "הסטנדרטים" שהתרגלנו לראות מאז התמנה זידאן למאמן ריאל מדריד. אתה יכול להגיד מזל כי מסי לא נמצא בחתימה שלך. וברצינות, בפועל מדובר בשילוב של שני האלמנטים. במחצית הראשונה נאפולי עם קצת יותר מזל מבקיעה יותר משער, ובמחצית השנייה ראמוס וקרוס העבירו למארחת שיעור ביעילות. אני חושב שמה שהוציא לנאפולי את האוויר היה שער השוויון משום מקום, זה פירק אותם לגמרי וכדורי העומק שציינת מצאו גם את האמשיק שאם קצת יותר מהירות היה דוהר לבד עד השער. לפני המשחק טענתי שנאפולי בהחלט מסוגלת לעבור, 2:0 זה לא בשמיים ובמיוחד כשההגנה של ריאל שווה לפחות שער במשחק. לגבי שאר הדברים כבר אמרתי בדיונים קודמים - בסוף זוכרים רק איך זה נגמר, אבל אני לא צריך לספר לך שממועדון כמו ריאל מדריד יש צפייה לראות כדורגל ברמה שתואמת את המעמד שלו ובקדנציה של זידאן זה פשוט לא זה. כדאי שתשים לב מי התחיל להשתמש בזה, האישיות שהכי מזוהה עם ריאל מדריד כאן בפורום.
התבוסה הביתית הגבוהה ביותר של ארסנל באירופה. השיא הקודם היה 5:2 לספרטק מוסקבה בגביע אופ"א ב 82. התבוסה הכי גדולה של קבוצה אנגלית באירופה בסיכום שני המשחקים - שברו שיא שלילי של וולבס שהפסידה 9:2 בסיכום לברסה בגביע אלופות של 1959/60.
אז יש לך בעיה בזיכרון. אני פה כדי לעזור לך להתגבר על זה: - 2:1 בקאמפ-נואו בעשרה שחקנים - 3:0 על וולפסבורג - רמונטדה סבבה. - משחקים לא רעים נגד סיטי בחצי הגמר - עוד בליגה: 4:0 קל על סביליה בברנבאו, 3:0 קל על ויאריאל, מהפך בוייקאס מפיגור 2:0 לניצחון 3:2, חמישיות בתחילת הדרך של זיזו וגם 7:1 על סלטה ויגו. ריאל מדריד בעונה שעברה ספגה מעט שערים. העונה לא שיחקנו כדורגל מדהים אבל נגד רוב הגדולות היינו בסדר, וב-2017 זו קבוצה שונה לחלוטין.
אין לי שום כוונה לנסות לשכנע אחד כמוך. אם אתה מרוצה ממה שאתה רואה אז הכל על הכיפאק. ההבדל היחיד בין הקבוצות שאתה מדבר עליו זה נטו בגלל התוצאות.