ממש כן. הניסיון להפוך את דה חאה לשוער הכי טוב בכל הזמנים הוא פתטי. אני מסכים שהוא השוער הכי טוב בעולם היום, אבל להכניס אותו בשלב זה של הקריירה לדיון של GOAT זה לא רציני.
מת על ואן דר סאר אבל הוא שיחק עם וידיץ' ופרדיננד בשיאם, לדה חאה היה את ג'ונס וסמולינג. בשנים של ואן דר סאר סביר להניח שהיינו אלופים גם עם שוער פחות טוב, דה חאה כבר 4-5 שנים מעלה אותנו מקומות בטבלה. הוא היה זוועה היום ובכלל במונדיאל אבל זה פתטי איך הדסקלים למיניהם כל פעם מחדש חוגגים ופוסלים שחקנים ענקיים בגלל טורניר בינלאומי חלש. שמייכל זה כבר סיפור אחר.
אני לא עוקב אחריו, אבל אני חושב שקראתי איפשהוא שהוא לא באמת הרשים כמו ההייפ שהיה סביבו(גם עבר פציעות קשות). גם עכשיו זה לא חכם להכתיר כתרים בגלל טורניר בינלאומי.
מסכים, אבל הזכרתי את העניין עם אורוגואי בסוגריים כי אני שם לב שלרוב כשנבחרת דרום אמריקאית שהיא לא ברזיל או ארגנטינה משחקת הגנתי אז מתפעלים מהתשוקה והמלחמה אבל כשנבחרות אחרות באותו דרג עושות את זה, בעיקר אירופאיות, אז אומרים שזה מגעיל. עניין של סטיגמות אני מניח, הדרום אמריקאים "חמים" והאירופאים "אפורים".
יש לך את זה ביותר מוגזם? ספרד של לופטגי הייתה אחת הנבחרות היותר מהנות לצפייה. ולצרפת הנוכחית יש עוד הרבה מה להוכיח לפני שהיא מוזכרת באותה נשימה עם ספרד של "אלף מסירות סתמיות וצלילות ללא בושה".
בסופו של דבר ההשיגים של דה חאה די דלים, בנבחרת גם ביורו הוא היה על הפנים וספג שער באשמתו מול איטליה, וגם במונדיאל. ביונייטד למעט העונה הראשונה שבה הוא היה בינוני אין לו אף תואר רציני והוא אפילו לא היה קרוב לתואר. עם כל הכבוד להצלות המדהימות שלו הוא לא הוכיח את עצמו ברגעי האמת, ולדעתי באספקטים מסוימים הוא נופל מהשוערים הגדולים בהיסטוריה. ואן דר סאר אולי לא היה וירטואוז כמוהו, אבל לדעתי הוא היה יותר אחראי מדה חאה וניהל את ההגנה הרבה יותר טוב ממנו. אה ויש את הפרט השולי הזה שהוא הביא את תארים והישגים שכרגע דה חאה ויונייטד יכולים לחלום עליהם.
זוכר שהיתה תקופה שהיה דיבור חזק עליו בארסנל וצסק״א באה והציע לו סכומים פסיכים והוא נשאר. האמת שתמיד החזקתי ממנו סוג של קסיאס רוסי. Sent from my iPhone using Tapatalk
@alexshw יש איזה דיון חשוב-לא חשוב במסנג'ר של הקורבה, ואולי אתה תוכל לשפוך מידע. האם היו רוסים ששיחקו בסריה א'?
https://www.emugifs.net/wp-content/uploads/2018/06/Football-Manager-Stanislav-Cherchesov-Reaction-FIFA-World-Cup-Russia-2018-Russia-Saudi-Arabia-5-0.Xxx חרא של כדורגל אבל למי (ברוסיה) אכפת...
ההשוואה לא רצינית. ואן דר סאר שיחק אצל פרגוסון ובקבוצה של 2006-9 שהיא הקבוצה הכי גדולה ואיכותית בתולדות יונייטד, עם הגנה כמעט מושלמת ועם רונאלדו. דה חאה משחק תחת שלושה מנג'רים כושלים, עם הגנה פתטית ובקבוצה עלובה באופן כללי, והוא זה ששומר אותה עם הראש מעל למים. אין לי מושג איך הצלחת לגלגל את זה כטיעון לרעתו.
חחחח פרגנת לו, לפי הויקיפדיה שלו היתה לו הופעה אחת. בהלאס ורונה. לידו אפילו ערן זהבי היה סופרסטאר. אבל תודה בכל אופן.