שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. uri מנהלים

:aa1: גוראן פאנדב לא ימשיך בלאציו! כך לפחות, טוען סוכנו של החלוץ המונטנגרי. הסוכן אמר ל'טוטוספורט' שישנן שתי הצעות עבור בן ה-25, המגיעות מיובנטוס ומבאיירן מינכן. ב'ספורט מדיהסט' טוענים שההצעה של יובנטוס היא 10: מיליון אירו + כרטיסו של סרחיו אלימרון.

http://fourfourtwo.com/contentimages/news/Pandev1.Xxx
    האם הוא המחליף של דל פיירו? גוראן פאנדב

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/09
  2. GRANDE LAZIO Member

ומה ליד ראול? הוא לא ענק? בטח שכן.
    ראול בכושר נפלא השנה. אולי לא הראול של תחילת המיליניום (היה החלוץ הטוב בעולם BY FAR) אבל עדיין הוא נותן גולים, מניה בטוחה והשחקן הכי חשוב של ריאל, אין עוררין בכלל.

אם פרז ישתמש בכסף על היגוואין ברכישה של וייה, אז מה? שלא יילך על זה? בטח שכן.

ודרוגבה ליד זלאטן הוא חלומו של כל אוהד אינטר. הם שונים בסגנון משחקם.. זלאטן מתחיל בהתקפות רחוק מהשער ומושך שחקני הגנה, ועם כל האיכויות של דרוגבה הוא יקרע רשתות. שילוב מפלצתי! בקיצר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/5/09
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: למרות שהסיכויים לכך נמוכים מאוד, תאמינו או לו נאפולי מתכננת להגיש הצעה על לא פחות משחקן מנצ'סטר יונייטד קרלוס טבז.

:aa1: ניקולאס גורובסוב, בלם ויצ'נזה בן ה19 שנחשב לאחד הכישורונות העולים השנה באיטליה, מבוקש על ידי טורינו, אטלאנטה, נאפולי ופיורנטינה.

:aa1: בשנה הבאה צפוי לשחק בנאפולי קשר סאלרניטנה רוברטו רמירז.

4. REAL MADRID Member

שמע, אני אגיב לך על ההודעה הזאת פה אבל אם אתה מעוניין להמשיך תגיב בדיון של ריאל מדריד - פה זה לא המקום.

ראול אחד החלוצים הטובים ביותר בהיסטוריה של המשחק, קפטן אגדי ששם עצמו לפני הקבוצה, משהו כמו מאלדיני במילאן אבל עם הרבה יותר השפעה מאחוריי הקלעים (על אף שאני חייב לציין שאני לא יודע עד כמה מאלדיני מעורב במאחוריי הקלעים ברומא). אין דמות שחזקה בחדר הלבשה מסוים יותר מראול בריאל מדריד. בכל מקרה, ראול כיום לא נכלל ברשימת החלוצים הטובים בעולם (זלאטן, ויאה, טורס..) ועל אף שבשנתיים האחרונות אנחנו רואים ממנו תפוקה נהדרת - הוא כבר לא שחקן ווארד קלאס ולמעשה הוא חלק מהבינוניות שממלאת את ריאל מדריד בשנים האחרונות, הוא אמנם 'מפרק' ללא בעיה הגנות של ויאדוליד, מאלגה ואפילו סביליה אבל נגד קבוצות עם הגנה באמת חזקה (קרי - לא הליגה הספרדית) אין לו מה באמת לתרום מלבד היותו מנהיג ענק.

מבחינה מקצועית אני לא בטוח עד כמה הוא השחקן הכי חשוב. אם מסתכלים על תרומה ביכולת בלבד אני חושב שלאסנה דיארה, פפה וקסיאס הרבה יותר חשובים ממנו אך אין ספק שעם נסתכל על מכלול התכונות של ראול - ריאל מדריד היא משהו אחר בלעדיו.

כבר היום היגוואין יותר טוב מראול, לא צריך להיות טמבל בשביל לראות את זה. ואם ראול בדרך הבטוחה למטה בשנים הקרובות (החל מהעונה הבאה הוא שחקן ספסל) אז היגוואין על הדרך הבטוחה למעלה. אם פרז יחשוב מה נכון לו מקצועית אז הצבה של היגוואין לצידו של דויד ויאה תהיה הדבר הטוב ביותר שהוא יכול לעשות בחוד של ריאל מדריד, ראול כבר לא שייך לשם.

אתה כנראה לא מודע ליכולת של היגוואין השנה ולא מודע לחשיבות שלו לשנים הקרובות בריאל מדריד. לשחרר את היגוואין זה אחד מהדברים הכי חסרי היגיון ומטומטים שפרז יכול לעשות.

שורה תחתונה, צא מהסרט שראול הוא חלוץ מהטופ העולמי היותר ותצפה במשחקים של היגוואין מהשנה החולפת.

5. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

6. REAL MADRID Member

אתה מוזמן להעיר אותי..

7. 亚历山大帕托 Member

TMW: אנצ'לוטי נשאר במילאן. ההודעה הרשמית על הארכת חוזהו עד 2012 תגיע אחרי המשחק נגד רומא.

מילאן ואינטר יילכו ראש בראש על האמשיק. הרוסונרי יציעו לנאפולי 10 מ' + בוריילו כאשר הנראצורי ישימו 12 מ' + אקוופרסקה (שעדיין לא סגר בג'נואה).

8. פול סקולס Member

מאלדיני קשור למילאן,
    לא לרומא

9. REAL MADRID Member

מעולם לא כתבתי רומא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

ארז, מטומטם.

10. 亚历山大帕托 Member

- זאמפריני אישר שניקולאס ברטולו, קשר ארגנטינאי בן 23 שגדל בבוקה ג'וניורס, חתם בפלארמו והמחיר המצופה עומד על 3 מ' אירו. כמו כן, המנהל המקצועי של המועדון יטוס לברזיל וארגנטינה כדי לסגור עסקאות נוספות עם שחקנים דרום אמריקאיים.

- טוטוספורט: יובנטוס נמצאת בעמדת מיקוח טובה לרכוש את בנזמה כי ליון מעוניינת בטרזגה.

- יותר ויותר קולות באיטליה אומרים שאנצ'לוטי הגיע להחלטה הסופית להישאר במילאן.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/5/09
  11. uri מנהלים

:aa1: "הרנן קרספו ב 99.9% שחקן ג'נואה", כך טוען נשיא ג'נואה.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בלי להכיר את הסגל והשאיפות של פאלרמו אני חושב שברטולו הוא רכש טוב שיכול לתרום לליגה האיטלקית, עם כי הסכום העברה שפורסם בארגנטינה גבוה מזה שהצהיר עליו זאמפריני בקצת.

:aa1: אם כבר שוק ארגנטינאי - קאטאניה עוקבת אחרי שני שחקני ניואלס:
    הרנן ברנארדלו - קשר אחורי מאוד אגרסיבי, בן 23 עוד מעט, פתח בהרכב נבחרת ארגנטינה שבוע שעבר, שחקן מעניין לדעתי.
    איבאן פיז'וד - מגן ימני שיכול לשחק גם כקשר ימני, בן 23, שחקן נחמד אבל אני בטוח שיש אין ספור מקומיים ברמה שלו.

13. 亚历山大帕托 Member

לה רפובליקה: מאסימו אודו שיחזור מעונת השאלה בבאיירן יימכר לפיורנטינה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאסימו דונאטי, לשעבר שחקן מילאן ויוצא מחלקת הנוער הנהדרת של אטאלנטה רוצה לחזור הביתה לאטאלנטה או לפאלרמו שגם מוזכרת כמועמדת.

ספקולציה מעניינת נוספת מדבר על רצונה של ג'נואה להביא את קוואסרמה אליה ולהשתמש בכסף שתקבל מאינטר כדי להחזיר את ג'וזפה רוסי הביתה. אני בעד!

נאפולי מעוניינת בקוואריירלה כאשר בינתיים היא הספיקה לדחות הצעה של 25 מיליון יורו מליברפול על לבאצי.

סוכנו של ג'רמי מנז הצרפתי אומר שהשחקן מעוניין להישאר ברומא גם בעונה הבאה.

ריאל מדריד על פי הצהובונים הספרדים העלתה את ההצעה שלה למילאן בעבור קאקה כבר מעבר ל-70 מיליון דולר.

15. 亚历山大帕托 Member

קטאניה מתכוננת להודיע בסיום העונה באופן רשמי על רכישתם של השוער אנדראה קמפאניולו (רג'ינה) והקשר הארגנטינאי פבלו בריינטוס (סן לורנצו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/09