שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. uri מנהלים

:aa1: 'הטוטוספורט': יובנטוס סיכמה את רכישתו של פאביו קוואליירלה. לפי הדיווחים ראשי יובנטוס הסכימו להעביר למועדון מאודינה 14 מיליון אירו ובנוסף לכך, חצי מכרטיסו של החלוץ הצעיר מיקלה פאולוצ'י (מושאל לקאטאניה) עבור החלוץ האיטלקי הבינלאומי.

http://federikabontempi.blog.deejay.it/files/photos/uncategorized/2007/06/22/quagliarella_nazionale_350_200.Xxx
    פאביו קוואליירלה נוחת. דוויד טרזגה עף?

:aa1: ואלריי בוזינוב: "אני עדיין צעיר (23) ויש לי הרבה תשוקות. אני לא אסתיר את העובדה שאחת מהן היא לחזור לאיטליה. לאן? אני לא יודע בוודאות."

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/09
  2. uri מנהלים

:aa1: רשמי: אינטר רכשה את מיליטו ומוטה. אקוואפרסקה בג'נואה וגם פלוקארי תמורת 11 מיליון אירו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/5/09
  3. דקו Member

מיליטו החלוץ?

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, דיאגו מיליטו

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: באנגליה מפורסם שפיליפה סקולארי, מאמן צ'לסי לשעבר מועמד ליובנטוס. סוכנו אישר את הידיעות.

:aa1: פיורנטינה מביעה עניין בהוגו קאמפאנירו, בלם סמפדוריה. אם העסקה תצא לפועל פיורנטינה תשלם לסמפדוריה 4 מיליון יורו.

6. GRANDE LAZIO Member

מיליטו = עוד קרוז וסואזו למניהם..
    למה מוריניו לא הלך על אטו או דרוגבה? אחד מהם, או שניהם יהיו פנויים בקיץ.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אטו שחקן שנחנק לגמרי מול הגנות חזקות. ממש לא שחקן אמין. מה גם שמדובר בשחקן עם בעיות אופי קשות ועם רגשי נחיתות אינסופיים.

למה לא דרוגבה? שאלה מעניינת... אני מניח שזה נובע מעניינים כלכליים ורצונות של השחקן והמועדון שבו הוא משחק.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול מאוד להיות שדרוגבה יגיע גם הוא בקיץ. אינטר בצדק לא חיכתה להתפתחות הזאת ורכשה חלוץ מצויין שלדעתי לא פחות טוב מאטו, מכיר את הליגה האיטלקית, ו..ארגנטינאי.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב שארנאוטוביץ' ישלים את החמישייה ההתקפית (בנוסף לאיברה, הקוף, מיליטו וקווארסמה). לא יודע מה לגבי מאנסיני.

10. ksla Member

Nereo Rocco עוד שנייה חשבתי אתה מדבר על מכונית למכירה חח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/09
  11. GRANDE LAZIO Member

מיליטו סקורר מצוין, אבל שנצפה ממנו לתת תוצרת ולהיות כוח משמעותי בשלבים המאוחרים של ליגת האלופות מול הגדולות? לא ממש. הוא לא שחקן לרמות האלה, מקסימום למאבקי האליפות באיטליה, עם כל הערכה והכבוד. לכן תמוה בעיני מדוע מוריניו, איש לא טיפש ומבין עניין, לא התחמש בחלוץ בסדר גודל של דרוגבה ואטו (בכמה דרגות טוב ממיליטו), שיוריד מהנטל מזלאטן ויעזור בכיבוש שערים מול הגנות מעולות (כמו זו של היונייטד).

אינטר הייתה צריכה ללמוד מהלקח הזה עוד בקיץ הקודם, כשאותו תסריט קרה מול ליברפול.

12. 亚历山大帕托 Member

מילאן מתעניינת בג'אנמרקו זיגוני, חלוץ בן 18 מטרוויזו שכבש יותר מ-100 שערים בתחרויות נוער, כך מגלה סוכנו של השחקן. כמו כן, יובנטוס ומנצ'סטר יונייטד עוקבות אחרי הכשרון העולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/5/09
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם מה שאמרו על אטו, אכן חלוץ שמול הגנות חזקות נעלם למשך 90 דקות.

בנוגע לדרוגבה כמה שהוא חלוץ טוב, הוא סוג של זלאטן 2, הבן אדם לוקח את הכדור ובועט לשער ולא מתחשב באף אחד ולא מוסר לאף אחד. מה גם שאולי הוא יושעה לכמה חודשים אחרי תקרית בארסה אז לכו תדעו.

אני הייתי מנסה להביא בכל הכוח את היגוואין, חלוץ מצוין שיתאים לאינטר כמו כפפה ליד, השאלה היא אםפ ריאל יהיו מוכנים לתת אותו ובתמורה למה בדיוק. אם יש שחקן שצריכים להיפטר ממנו מיד זה קווארסמה הפח אשפה הזה, אחד השחקנים הגרועים שהגיעו לאינטר, ואחד ה"אוברייטד" שקיימים, כאחד שראה אותו בנבחרת פורטוגל ביורו האחרון וגם זה שלפניו, הבן אדם פשוט לוקח כדור ולא יודע מה לעשות איתו. ראיתי אותו השנה בכמה משחקים כולל בדרבי הראשון, פשוט לא הבנתי מה הוא עושה על האגף שלא לדבר על המגרש.

14. REAL MADRID Member

תסריט שבו פלורנטינו המטורף מוכר את היגוואין על מנת להכניס מזומנים שיאפשרו רכישה של שמות מסויימים (רונאלדו, ריברי, אלונסו, ויאה, מאור בוזגלו..) הוא בהחלט תסריט שמפחיד אותי אבל בדיוק פה נכנסים לתמונה שני גורמים: חורחה ולדאנו והקהל, הראשון הוא הראש השפוי במערכת של פלורנטינו ולא יוותר על השחקן הטוב ביותר שלנו העונה ושעתיד להיות החלוץ הטוב בעולם יום אחד כ"כ מהר, הגורם השני פשוט מאוהב מהיגוואין שכמו סרחיו ראמוס הוא מתקדם בצעדי ענק להיות סמל.

לא רואה את היגוואין עוזב את ריאל מדריד בקיץ הקרוב - או בכלל בשנים הבאות, טפו טפו טפו.

פרז נמצא בדעה שאין צורך להחליף את כל הסגל אלא רק לתקן איפה שצריך, היגוואין הוא אחד הבודדים שלא זקוקים לתיקון - שימו לידו חלוץ כמו ויאה או זלאטן והוא יהפוך לענק.

15. Jose Mourinho Member

בחיי שאתה לא רציני. זלאטן לוקח את הכדור בועט לשער ולא מוסר לאף אחד? אני זוכר כבר כמה הודעות לא רציניות שלך לגביו בעבר, נקודת הפתיחה שלך לגביו היא שלילית כך שאני אישית לא לוקח את הדברים שלך על זלאטן ברצינות למרות שאתה כותב מצויין בד"כ.
    זלאטן הוא מוסר משכמו ומעלה והוא החלוץ הכי חכם שיש היום בכדורגל העולמי. יש הרבה מאוד פעמים שהוא מחפש לבשל גם כאשר הוא צריך ללכת לבד.