הדיילי סטאר: בניטז מוכן להציע 8 מ' אירו עבור קלאדזה. :aa1: ג'אן פיירו גאספריני האריך את חוזהו בג'נואה עד 2012. בהצלחה!
רשמי: קלאודיו ראניירי פוטר מתפקידו כמאמן יובנטוס צ'ירו פרארה יחליפו בשני המחזורים האחרונים של העונה. לדיון על ההשלכות של המהלך (הצפוי), כנסו לדיון של יובנטוס.
ברוך שפטרנו. רק חבל שלא העפנו גם את סקו ובלאן על הדרך. אני מקווה שעם מאמן חדש, שתיהיה לו מילה משמעותית ברכש, לא נראה פלופים מעופפים למיניהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
:aa1: פיגו שלא דוחה אפשרות לשחק מחוץ לאירופה בעונה הבאה ושדחה הצעה ממוריניו להיות אחד ממאמני הקבוצה משום שכרגע הוא לא רוצה תפקיד ניהולי, מחזיק בהצעות רבות מאמריקה, מאסיה ומדרום אמריקה. :aa1: במידה ורומא תשחרר את ספאלטי למילאן או יובנטוס, המאמן שכנראה יגיע הוא מרקו ג'יאמפאולו מאמן סיינה. גם לאציו שוקלת להציע למאמן במטרה להחליף את רוסי. :aa1: רונאלדיניו דוחה את כל השמועות ואומר שהוא רוצה להישאר במילאן, גם אם אנצ'לוטי ישאר:"זה נכון שאני לא מרוצה מהמעמד בקבוצה אבל אני מסתדר פה מצוין עם כולם, גם עם אנצ'לוטי ורוצה להוכיח את המקום שלי פה".
:aa1: על פי 'הגאזטה דלו ספורט' נשיאי אינטר וג'נואה נפגשו אמש כדי לסגור את העיסקה שתעביר את דייגו מיליטו ואת טיאגו מוטה לאינטר בעונה הבאה. מוראטי צפוי להעביר לפרזיוצי 16 מילין אירו, בנוסף לכך את כרטיסו של החלוץ אקוואפרסקה (מושאל לקאליירי), השוער ויויאנו (מושאל לברשיה) והבלם בונוצ'י (מושאל לפיזה). במידה וג'נואה לא תרצה להישתמש בשרותיו של חלוץ איטליה עד 21 היא תוכל לקבל עליו 7 מיליון אירו מפארמה שלפי העיתון כבר שמה את ההצעה על השולחן. עוד פורסם שמיליטו ירוויח 3.5 מילין אירו ואילו מוטה יסתפק ב-3. http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2009/05/19/0KJSPF9A--300x145.Xxx כמעט נראדזורו. טיאגו מוטה ודייגו מיליטו.
לגבי מיליטו רכישה מצוינת לפי דעתי, אבל שוב עדיין לא מספיק, קראתי בימים האחרונים שקוואליארלה אולי יגיע לאינטר גם, לדעתי זה ישלים רביעייה התקפית קטלנית (זלאטן, באלוטלי, קוואליארלה ומיליטו), אבל שוב הבעיה של אינטר לדעתי היא בקישור שהוא לדעתי חסר שחקן יצירתי, באמת לא מובן לי איך לא הבאנו אנחנו את דייגו במקום יובנטוס, לדעתי אינטר חייבת שחקן יצירתי למרכז המגרש ועוד שחקן כנף אם לא שתיים שיחליפו את פח הזהב החדש.
אם זה נכון, ג'נואה עשתה כאן עסקה נהדרת. 16 מיליון זה סכום שמתווסף לתקציב הרכש ההתחלתי. אקוופרסקה כבר מהווה תחליף למיליטו, בחינם בעצם. אם ג'נואה תוותר עליו לפארמה ותביא את פלוקארי ב-10 מיליון, זה בסה"כ מוריד 3 מיליון מה-16. זה בעצם משאיר את ג'נואה עם 13 מיליון יורו+תקציב רכש כדי לקנות מחליף למוטה. אני גם לא הייתי דואג במקומה במקרה שקרישיטו יעזוב. אם אני פרציוזי, אני אומר ליובה חד משמעית - נוותר על סעיף הרכישה של קרישיטו, אבל תביאו בתמורה חצי כרטיס של דה-צ'לייה. אם טורינו יורדת היא יכולה ללכת על אבאטה כקונטרה ימנית לדה-צ'לייה ואז כל מה שהיא צריכה זה קשר מרכז שדה לצידו של יוריץ'. עם כאלו סכומים שעומדים לרשותה, הייתי הולך על איזה כוכב זר שייתן נגיעה מבחוץ להרכב כמעט כל איטלקי. מישהו כמו וולוסו למשל. אני לא חושב שמוטה יגיע לאינטר על חשבונו של שחקן יצירתי. לדעתי הוא מגיע על חשבונו של מונטארי. זאנטי-קמביאסו-מוטה. יכול להיות שמוריניו רוצה 4-3-3 עם איברה, מיליטו ובאלוטלי בתור שחקן חופשי שמצטרף מכל הכיוונים.
בעניין דה צ'ליה כמחליף לקרישיטו אני לגמרי איתך, אבל בעניין אבאטה. אתה לא מרוצה ממסטו ורוסי? לדעתי הם חולקים בינהם יופי של עונה, הואיל וכך, לדעתי לא עמדה זו ג'נואה צריכה לחפש לחזק. הכי חשוב מבחינת ג'נואה זה לא להסתפק באקוופרסקה/פלוקארי, אלא להביא חלוץ מרכזי נוסף שיוכל להחליף אותם במידת הצורך (קרוז, למשל) שלא יווצרת מצב כמו העונה כאשר מיליטו היה פצוע כל המרכיב הלך לעזאזל.
אני חושב שעדיף לרוסי להיות גיבוי בקישור יחד עם מילאנטו. במקרה כזה צריך להוסיף כבר עוד מישהו שידרבן את מסטו ויתן לו תחרות בכנף ימין. העונה אוליברה היה סוג של גיבוי למיליטו. תאורטית אפשר לוותר עליו ולהביא גיבוי. מי ספציפית זה פחות קריטי, כי יש לא מעט שחקנים בעמדה הזאת, או סתם חלוצים שיכולים "להתחיל" מהאמצע ולהתחלף תוך כדי משחק עם סקולי ופלאדינו: פוצי, פלה, אוסבלדו או ביאנקי במקרה שבולוניה או טורינו יורדות, להחזיר את די-ואיו, להכניס את לוקאלרי במקרה של עיסקה עם פארמה לגבי אקוופרסקה. יש המון אפשרויות.
ממש רכש חכם, על סמך המשחקים האחרונים של קנבארו במדריד אני מעדיף את מלברג על קנבארו. אם כל הכבוד, ויש המון, הגיע הזמן לפרוש או ללכת לקטאר לעשות בוחטה מהצד, ולא על חשבון יובנטוס.