גם אני מתקשה לאמת את הידיעה הזו בהגיוני. לא זו בלבד, אלא שאי אפשר למחוק, במחי יד, את ההיסטוריה של מוטה כשחקן הנוטה להיפצע. מועדון כמו אינטר, יובנטוס או מילאן למשל יכול לקחת את הסיכון הזה. נאפולי, לעומת זאת, להשקיע סכום עצום כזה בנוסף להקרבה של כשרון כמו סנטקרצ'ה על שחקן שיכול שיפצע ויגמור את העונה... מוזר, אבל זה מה שכתוב בגאזטה.
התקשורת באנגליה כבר לא מסתפקת על שמועות על הסכם אפשרי בין אנצ'לוטי לצ'לסי, אלא הולכת יותר רחוק וכבר מדברת על רכישות שקרלטו מתכוון לבצע בשביל לחזק את הכחולים. אוי ואבוי...
העובדה שלא יוצאת שום הצהרה רשמית רק מעצימה את החשש. לא רק שיהיה עצוב לראות את אחד המאמנים הטובים בעולם עוזב את הליגה האיטלקית, לא רק שיהיה מזוויע לראות עוד מאמן איטלקי מצטרף לקאפלו ולזולה באי חסרי כל כשרון, אני גם מפחד מזה שעם הכסף של צ'לסי אנצ'לוטי ילך לשמות מוכרים לו מהליגה האיטלקית. וזה בלי להזכיר את מילאן שתהיה תחת סימן שאלה מאוד גדול עם מאמן כמו ואן באסטן שעד כה לא הרשים כמאמן.
טוב אחרי שעסקת דייגו הושלמה כבר ב99 אחוז אפשר להמשיך הלאה עם השמועות. ג'יילי (היו"ר) אמר כבר שדייגו יחייב שינוי שיטה ורמז שהוא רק ההתחלה לחיזוקים נוספים שעומדים לבוא,זה כנראה אחד מהדברים שגרמו לג'יג'י בופון להגיד אתמול שהוא נשאר ביובה,כי הבטיחו לו שנהפוך לתחורתיים. אז הנה מתחילות שמועות חדשות: -קרלוס טבז(!) לא פחות ולא אחר מועמד להגיע ליובנטוס.. -מהצד זניט מרחרחת אחרי דוד טרזגה.
אז לא ניקולה פוצי, אלא הרנן קרספו. הארגנטינאי ככל הנראה יהיה הגיבוי של ג'ילארדינו מהספסל לעונה הבאה. אורי, דעתך? לי זה נשמע בסדר. יגיע בחינם, מנוסה, לא יקח משכורת גבוהה מדי (כמיליון יורו) - מהלך טוב של קורבינו.
וואו, אם שחקן בסדר גודל של טבז יבוא בנוסף לדייגו שכנראה כבר חתם זה יהיה מצויין. רק צריך לשחרר אחד מהחלוצים, אפילו שניים מהם.. אבל אני לא חושב שיש ליובה סכום כזה גדול להוציא על טבז במיוחד לאור העובדה שחלוץ זו לא עמדה שצריכה חיזוק בהכרח, אלא יותר ההגנה.
לא רק המחיר של טבס מוריד את הסיכוי, השחקן הצהיר שהוא רוצה להשאר בליגה האנגלית כי היא הטובה בעולם מבחינתו והוא הסתגל לסגנון המשחק, גם סוכניו אמרו שהוא לא יעזוב את האי. :aa1: - פאלרמו קרובה מאוד להחתים את ניקולאס ברטולו הארגנטינאי, מדובר בקשר ימני בן 23 אשר משחק בבאנפילד בשנה האחרונה בהצלחה רבה, היה מועמד לשחקן הטורניר באפרטורה. הסכום המדובר הוא 5 מ' דולר כשעוד יכולים ליפול קשיים על העסקה, שכן הסיכום הוא מול בוקה שמחזיקה ב-50% מהכרטיס בזמן שבאנפילד מחזיקה בחצי השני. למיטב ידיעתי אין לשחקן אזרחות איטלקית בינתיים, אבל בניגוד לרכישות אחרות שביקרתי כאן אני חושב שזה יהיה חיזוק מצויין וזול לליגה האיטלקית.
אני עדיין לא גיבשתי דעה בנושא, יהיה יותר מדיוק לומר שאני חלוק בדעתי. מחד גיסא, הוא שחקן שהרוויח 2.5 מיליון אירו באינטר, השאלה היא כמה הוא יהיה מוכן לקצץ בשכרו... בל לא נשכח שהתקציב שלנו נמוך ורק 4 שחקנים בקבוצה מרוויחים מעל מיליון אירו. אז להביא שחקן בן 33, שצריך להודות, לא הרשים העונה, לשלם לו שכר כזה רק כדי שישמש כמחליף. מאידך גיסא, מודבר בשחקן מאוד מנוסה, שהנסיון שלו בהחלט יכול להיות קריטי עבורינו, בעיקר בליגת האלופות (אם נעפיל כמובן). :aa1: לפי ה'קורריה דלו ספורט': נאפולי קרובה לרכישתו של לוקה צ'יגאריני. דה לורנטיס הסכים לשלם 5.5 מיליון אירו לפארמה (המחזיקה בחצי מכרטיסו) ועוד 4 מיליון אירו + גאריקס לאטאלנטה (המחזיקה בחצי השני). כלומר, 11 מיליון אירו עבור שחקן נבחרת איטליה הצעירה. מה שמראה כמה מעריך דונאדוני את הקשר, למרות שלא מיצה את מלוא הפוטנציאל שלו העונה במדי הנראצורי.
לא מיצה את הפוטנציאל שלו זה קצת אנדרסטייטמנט. הוא אכזב, למרות שלזכותו אפשר להגיד שהיו לו פציעות פה ושם שמנעו ממנו לשחק בקביעות. למרות שהסוכן שלו כבר הספיק להכחיש, דובר על חזוה לשנתיים תמורת שכר של כחצי מיליון פאונד. זה יוצא קצת יותר ממיליון יורו לשנתיים. אני מעריך שזה חוזה בערך בסדר הגודל שפוצי היה מקבל, רק שפוצי היה מקבל חוזה לשלוש או ארבע שנים. 4 כפול חצי מיליון זה 2 מיליון, כשמוסיפים את סכום ההעברה (אתה טענת 4 מיל'), יוצא בסביבות ה-6 מיליון. זה פי 6 מההוצאה על קרספו. החתמה של קרספו היא מעולה מבחינה כלכלית והיא מאפשרת לפיורנטינה להוציא כסף גדול על העמדות שהיא באמת צריכה בהן חיזוק (ההגנה בעיקר).
The Italianisation of football should be encouraged, he said. It is not possible that there are teams in Serie A who only field two or three Italians. This is shameful. Acting this way does not get the best out of our country or our League. It is not just a duty for the individual clubs, but also the authorities who must introduce rules so they are forced to promote Italian talent. זה לאפו אלקן בראיון לסקיי. מעבר לעקיצה המאוד ברורה לכיוונה של אינטר, הדברים שלו הם סוג של חזון מבחינתי. לא יהיה יותר מאושר ממני ברגע שחוק ה6+5 יעבור והמאמנים האיטלקים יהיו חייבים לשתף יותר שחקנים מקומיים = יותר כשרונות צעירים שמקבלים תפקיד מרכזי בקבוצות שלהם. מוקדם יותר השבוע קראתי עוד ראיון עם לאפו, שבו הוא נשאל אם היה רוצה מתישהו לכהן כנשיא המועדון. הוא כמובן ענה שזה יהיה כבוד עבורו, ולא יכולתי שלא לחשוב לעצמי כמה אדם כמוהו, שמבין את הלך הרוח של האוהדים ואת השאיפה הכל כך טבעית שלהם שהמועדון יחזור למקומו הטבעי, היה תורם הרבה יותר בהשגת המטרה הזאת מאשר חברי ההנהלה הנוכחיים. נכון שמדובר במשוגע לא קטן, ונכון שמוראטי במשך עשור וחצי הוכיח שאוהד שמנהל את הקבוצה שלו זה לא בהכרח מתכון להצלחה, אבל אני חושב שבמצב הכל כך בעייתי שהמועדון נקלע אליו בשנים האחרונות, אדם כמו לאפו היה יכול לתרום הרבה.
לורן בלאן בראיון לל'אקיפ: "גורקוף רוצה לחזור למילאן." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
הקורבה אתמול שרו לאנצ'לוטי "תישאר!", על כך קלרטו הגיב בתנועות מרגיעות לעבר האוהדים. בעיתונים כותבים שמחר יתקיים מפגש מכריע בין ברלוסקוני, גליאני והמאמן.
הגאזטה: ואן באסטן נמצא היום במילאנו. התירוץ הרשמי הוא שהגיע בגלל טורניר גולף. אני לא יודע מה איתכם, אבל יש משהו בואן באסטן שאומר לי שיש לזה פוטנציאל ענק להצליח (בניגוד לרייקארד, למשל).