שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מאמין שכבר יש לו דרכון מהתקופה בספרד, מה גם שהשם ממוצא איטלקי מובהק.

תיקון: יש לו כבר פאספורט איטלקי

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/5/09
  2. 亚历山大帕托 Member

הקוריירה: אנצ'לוטי קיבל הצעה להאריך את חוזהו עד 2012.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ריאל מדריד וארסנל עוקבות אחרי ילד בן 16 ששייך לג'נואה ועונה לשם סטפן אל שראווי(?). ג'נואה מעוניינת לשלוח את השחקן להשאלה כדי שיתחשל מעט אבל הצעה סבירה עלולה גם לגרום לקבוצה למכור.

בארסה מוזכרת כאפשרות לקליטת טרזגה.

בבארי טוענים שקונטה יישאר בקבוצה כל עוד יובנטוס לא תבחר לקרוא לו.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכשהם רכשו את לוקארלי תמורת 6 מיליון?
    אני מניח שפארמה לא רוצה להקלע למאבקי ירידה ושהיא רוצה לבנות לעצמה קבוצה מנוסה יחסית שתוכל להשיג מקום במרכז הטבלה. בטאגליה די נכשל בקדנציה שלו בויאריאל, אבל יש לו ניסיון באירופה והוא תמיד נחשב לאחד השחקנים הטובים יותר בליגה הארגנטינאית. לפארמה גם כך יש סגל מעולה (יחסית לעולה חדשה) - זה לא שהיא צריכה לבנות הכל מחדש. התקציב שלה ילך על מספר רכישות נקודתיות ודי מסתדר לי בטאגליה תמורת 4 מיליון יורו.

יניב, אל-שאראווי "מככב" בנבחרת ה-U17 באליפות אירופה. הוא נחשב לכוכב הגדול של הנבחרת יחד עם ליברטאצי של יובה. הוא איטלקי לכל דבר. השם שלו נובע מזה שאביו מצרי.

5. REAL MADRID Member

סתם מעניין אותי, מי זה Stephan El Shaarawi מגנואה?

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תקרא לפני שאתה שואל.

באיטליה זה יהיה באטאליה, לא כמו שהפורטניוס אומרים. Aqui no se habla el rioplatense.

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  7. 亚历山大帕托 Member

בטאליה בן 28 בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

8. uri מנהלים

יותם אין טעם להשוות את בטליה עם לוקארלי. בעוד לוקארלי הוא שחקן מבוסס, מנוסה ומצליח (עם 40 שערים בשתי העונות שלו בסריה A לפני שהגיע לפארמה) שנרכש כתקווה אחרונה והשאיפה שיצליח להציל את הקבוצה מירידה, בפעולה שדרשה הקרבה גדולה למען הסיכוי להינצל. בעוד עכשיו פארמה צריכה לבנות את עצמה בשקט, תוך חשיבה מעמיקה ומבט קדימה. בעקבות האי הצלחה שלו בויאריאל בטליה מבחינתי הוא הימור לא קטן ולדידי אפשר להשקיע את הכסף אחרת. שוב, אני לא פוסל הגעה שלו, ויותר מזה, גם את ההצלחה שלו, אבל לי לפחות, זה פחות מתיישב עם ההגיון והדעת.

טוב ששמת את המככב בין גרשיים, כי ממה שראיתי ממנו עד כה בטוניר הוא עדיין רחוק מאוד מלהחשב לאיזשהו כוכב. מה שכן, בג'נואה באמת מדברים עליו רבות ובמילים כבירות, והוא לא פעם ישב העונה על ספסל הקבוצה ואף ערך הופעת בכורה בסריה A, והוא רק בן 16 (מה שמאוד-מאוד נדיר באיטליה - ליגה בה הנסיון קודם לכל).

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

באטאגליה (בינתיים הוא עדיין בארגנטינה Cazzo http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) אכן בן 28, אבל הוא ישלים 29 לא הרבה אחרי תחילת העונה הבאה.

אורי - אני גם חושב שהידיעה תמוהה, אבל בעיקר בגלל שהם לא ציינו את המקור ולא בגלל הגיל של הקשר. אני מבין למה אתה חושב שזה הימור שכן באירופה הוא היה בעיקר פצוע ולא הרשים, כמו גם נושא הגיל, אבל לדעתי מדובר בשחקן שיכול להצליח בכל מועדון מבחינה מקצועית וכרגע הוא גם נמצא בשיאו. אני גם חייב להוסיף שבוקה חייבת למכור 2 שחקנים לפחות בסוף העונה מסיבות תקציביות ובאטאגליה כמעט בוודאות יהיה אחד מהם. ככה שפארמה או לא פארמה אני מאמין שנראה אותו באיטליה שנה הבאה (הוא מעדיף איטליה).

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: זה נראה יותר ויותר רשמי,סוכן ההוא והמקורב הזה,כל אחד מדליף על רשמיות העסקה בין ברמן ליובה.דייגו כנראה בדרכו ליובנטוס והמועדונים כנראה כבר סגרו הכל,כנראה שמדובר במשהו כמו 24 מיליון יורו לברמן ו4 מיליון לדייגו לעונה בממוצע.מה שעוד נראה כי העסקה רשמית היא הצהרות על הישארות בופון שדרש מהמועדון התחייבויות וקבלות לכך שהוא הולך להיות תחרותי בשנים הקרובות.
    נראה כי מחכים לסיום העונה כדי שהדברים יוצגו כרשמיים.
    רק מקל אחד נראה בגלגלים וזה שהבילד הגרמני מפרסם היום שדייגו אולי בכלל בדרך לבאיירן...

חוץ מדייגו כבר דווח כי קנאברו כנראה עבר את המדיקלס בטורינו והיום סוכנו של דומניקו קרישיטו אמר שהאיטלקי ישחק בעונה הבאה ביובנטוס.

עוד חדשות בשחור לבן: מחר כנראה פגישה מכרעת על זהות המאמן הבא של יובנטוס כשמסתמן מ3 יוצא אחד: או קונטה או ספאלטי או גאספריני... יהיה חם.
    http://www.tuttosport.com/images/86/C_3_Media_791786_immagine_l.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין שום מקל. בכל התקשורת האיטלקית מפרסמים שהוא סגור ושהוא דחה את ההצעה של באיירן, אני חושב שנמאס לו מגרמניה וטוב יהיה אם הוא יעבור לאיטליה.

אני בכל אופן שמח על כך שסוף כל סוף שחקן עם שם רציני מגיע בשיאו לאיטליה מאז הרבה זמן, יותר מידי. שיהיה במזל.

12. La Curva Nord Member

פשוט מצוין, סוף סןף השמועות מגיעות לקיצן. עם מאמן אחר, קרישיטו במקומו של מולינארו, ואולי עוד חלוץ בסגנון קוואליארלה/לבאצי במקרה וטרזגול יעזוב, ואנחנו חוזרים לעצמו.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה יופי, אני באמת רואה שמשהו עובד אצלנו בהנהלה בניגוד לשנתיים האחרונות - ראניירי עף ובמקומו יבוא ספאלטי המוכח או גאספריני הנפלא (גם קונטה יהיה יותר טוב, אבל פחות מסיבות מקצועיות), והשחקנים שבאים כבר נהיים יותר ויותר מוכרים - קאנאברו ודייגו, וגם קרישיטו הנהדר חוזר ואלקן מצהיר שהוא הולך לפתוח את הכיס. יש ציפיות.

14. uri מנהלים

:aa1: אגב, כל כלי התקשורת באיטליה מדווחים שקונטה נשר מהמרוץ ועכשיו זה דו-קרב בין גאספריני לספאלטי. ה'קורייה' מוסיף וטוען שאם יהיה זה ספאלטי, אז המועמד הראשי לרשת את מקומו ברומא הוא מאמנה הנוכחי של סיינה - מרקו ג'יאמפאולו.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובעוד אנחנו פה רוקחים את המאמן הבא של יובה,אחרי 10 שעות של דיבורים ופגישות החליטו הדריקטוריון של יובנטוס שראנירי יישאר עד סוף העונה "ואז נראה" אני מקווה שהם לא נותנים לו איזשהו צ'אנס ושרק צריכים לבדוק שאפשר לסגור עם גאפסיריני או ספאלטי..