שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. uri מנהלים

אמברוסיני מקבל נעלי פקקים במילאן כבר למעלה מעשור - תקופה בה הוא זכה ב- 2 ליגת האלופות (ועוד הופעה אחת בגמר), 3 אליפויות, גביע, סופר קאפ איטלקי, 2 סופר קאפ אירופי, גביע העולם לקבוצות ועוד מדלית כסף באליפות אירופה כחשקן נבחרת איטליה. כאשר אחד מה"כשרונות" של מחלקת הנוער של ווסט האם יחזיק ברשימה כזו של הישגים, אז ורק אז, תוכל לבוא לפה ולשיר שירי הלל לאחת ממחלוקות הנוער המצליחות בממלכה הבריטית.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/09
  2. 亚历山大帕托 Member

אם אין לך מושג ואתה לא עוקב אחרי הקבוצה, איזו זכות יש לך לבוא לכאן ולטעון דברים כאלה? אתה לא שווה תגובה רצינית, ובכלל לא היינו צריכים להתייחס לטיעון הדבילי הזה מלכתחילה.

3. בועז Member

אורי

יש אחד כזה, קוראים לו ריו פרדיננד.שמעת עליו? עוד אחד הוא פרנק למפארד.
    נכון הם לא עשו את זה כשהם לבושים במדי ווסטהאם, אבל הם הרבה יותר גדולים מאברוסיני.

חוץ מזה שאני לא חושב שאני צריך לקבל רשות להגיע לכתוב כאן, גם אם השחקנים שגדלו בווסטהאם היו ציקי קוטלר ויניב צ'יצ'יאן.

לגבי הסוכן הכתום, תגיב לעניין ילד, חוץ מהעובדה שציטטת משפט אחד מההודעה שלי שהיה הערת סוגריים ולבטח לא היה עיקר ההודעה, אבל אם כבר עשית את זה ובחרת לדבר על מילאן , תסביר לי שוב בבקשה : אביאטי, מאלדיני, נסטה, בונרה, זמברוטה, פירלו, גאטוזו, אמברוזיני, אינזאגי.
    מי פה שחקן הרכב השנה? מי מוביל את מילאן העונה? פירלו כן. מאלדיני כן. אינזאגי? אמברוזיני?בונרה? נסטה?!?!

לא עקבתי אחרי מילאן כמוך העונה אבל מה לעשות שגם לי יש דעה. חבל שביזבתי אותה כאן ועוד עליך.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירלו פתח ב-21 משחקים העונה ולא נכנס אפילו פעם אחת כמחליף. אמברוסיני פתח ב-20 משחקים העונה ונכנס 4 פעמים כמחליף. לאמברו' יש יותר הופעות העונה מאשר לפירלו, אבל פירלו שחקן הרכב ו"מוביל", כשאמברוסיני לא. זה לפי ההגיון שלך.

זה לא עניין של דעה. מדובר בעובדות: אתה מדבר שטויות.

5. uri מנהלים

אתה רואה בועז, גם השחקן הכי מאותר שהצלחת למצוא עדיין לא זכה בכמות התארים שהביא אמברוסיני. שחקן איטלקי שאתה מכנה "אחד שקיבל נעלי פקקים".

אף אחד לא שולל ממך את הזכות לכתוב כאן, להפך אתה יותר ממוזמן. אולם, אם אתה מנסה בכוח ללכלכך בזלזול את הכדורגל האיטלקי, וזאת רק על לחיצה עיקשת על עניינים שוליים כמו האם שחקן הרכב זה או אחר, דווקא, במילאן הוא מוביל או לא, זכותנו לא לכבד את תגובותיך.

6. בועז Member

אז אמברוסיני מעוטר. הוא היה שחקן סגל בכל השנים הללו, אולי בעונה אחת או שתיים הוא היה שחקן הרכב. ריו פרדיננד בקליבר שונה לחלוטין.
    חוצמזה, מה זה אומר בכלל "התארים שהביא אמברוסיני" כאילו הוא יצא לצייד לבדו? אתה מכניס כאן להשוואה עוד גורמים שאינם השניים האלו וזה לא הוגן.

לצערי במקום להתייחס להודעה הכוללת, יותר מדי מכם התעכבו על הערת שוליים ושכחו מההודעה הכוללת. אם אני מדבר שטויות אנחנו נראה בעתיד הרחוק, כשיציפו או לא יציפו את הליגה האיטלקית חבורות של שכירי חרב.
    בנתיים אין מה לטחון פה את הנושא כי אני יודע שלא משנה כמה אכתוב פה, תמיד יהיו החבר'ה מהנוער כמו אייגנט אורנג', שינסו להוכיח כמה אתה טיפש לעומתם עם ציטוט של חלק מהדברים שלך.
    אז כן אתם צודקים חברים , אביאטי, מאלדיני, נסטה, בונרה, פירלו,גאטוסו,אמברוסיני,אינזאגי, כולם שחקנים מובילים במילאן העונה, כולם שם מובילים את מילאן ל..בינוניות מודרנית.
    כמה מהם בכלל גדלו במילאן? 1-2?

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/09
  7. uri מנהלים

בועז, אין היתה כוונתי לערוך השוואת מיותרות, אלא להראות לך שכאשר יש לך שחקנים מקומיים בכמויות ובאיכות כפי שיש באיטליה, לא חייבים לרכוש זרים כדי להיות קבוצה שזוכה בתארים. כך מילאן שזכתה בגביע האלופות ב-2007 שיתפה 9 איטלקים באותו הגמר.

למה אתה ממציא משפטים ושם אותם בגרשיים כאילו היו פרי ידי. אני לעולם לא רשמתי "הביא", כי אם "מחזיק" או "זכה".

8. בועז Member

תדפדף דף אחד אחורה ותגלה שלא המצאתי שום דבר...

9. uri מנהלים

אמת, באחת ההודעות התפלק לי. כנראה שזה יצא מידי בלי ששמתי לב. בכל אופן, אין ספק שכאן אנחנו מסכימים שאמברוסיני לא הביא לבדו שום תואר, כפי ששום שחקן בעולם לא מביא לבדו תארים. אבל אין זה סותר או קשור לתוכן הדיון כאן.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

*הכסף האנגלי מאיים על נאפולי. דיווחים שונים נמסרו בימים האחרונים בדבר רצונה של מנצ'סטר סיטי לשלם (והרבה) תמורת המאשיק ועכשיו גם לבאצי. עוד בנאפולי דה לאורנטיס אישר שהקבוצה כשלה בניסיונה להחתים את פלוקארי שכנראה יחתום בג'נואה.

*אלברטו ג'ילארדינו דחה את הצעתה של ליון ויישאר גם בעונה הבאה בפיורנטינה.

*ספקולציה מסוימת שמגיעה מטורינו מספרת על כך שאם אנטוניו קונטה יתמנה למאמנה של יובנטוס הוא יבקש להחתים תחילה את תיאו וולקוט האנגלי של ארסנל. יובנטוס מתכננת להציע לג'נואה עיסקת חליפין שבה יוצא טיאגו תמורת טיאגו מוטה.

*אחרי קוואריירלה עכשיו גם ד'אגוסטינו מודיע שהוא מוכן למעבר לקבוצה גדולה בקיץ. רומא ויובנטוס הוזכרו כמועמדות.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בועז, מה זה שחקנים מובילים בשבילך? איזה שחקן מוביל יש בדיוק במילאן? רונאלדיניו שבמשחק עושה פחות שליש מהקילומטר שאמברוסיני עושה, או קאקא שהעונה לא במיטבו?

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שאם אמברוסיני מקבל את סרט הקפטן וזה אחרי ששחקנים אומרים שמגיע לו (ולא שחקנים שמשחקים במילאן שנה) ואם המועדון בכר בו,ואם גם האוהדים אוהבים אותו ומעריכים אותו אני חושב שכולנו יכולים ללכת לעזאזל עם הפרשנויות וההשוואות שלנו.אותם אנשים יודעים הרבה יותר טוב מכולנו שכן מגיע לאמברוסיני,כי הוא כנראה מראה את התכונות והנאנמנות שקפטן צריך להראות,הוא יכול להיות שחקן ספסל עד עוד 10 שנים אבל אם הוא מתנהג ומשרה אוירה של קפטן אז כנראה שמגיע.

13. 亚历山大帕托 Member

אנצ'לוטי: "נשמח אם גורקוף יחזור, הוא הצליח יפה בבורדו. אם הם רוצים הם יכולים לרכוש אותו, אחרת הוא יחזור אלינו בוגר יותר."

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

* הסוכן של אנג'לרי נכנס לפעולה במאבק על המשכורת (?), הסוכן דיווח שמעבר להצעה מלאציו ישנה גם הצעה מאודינזה, כמו גם מפאנתייאקוס היוונית.

15. 亚历山大帕托 Member

הגאזטה: קנאבארו עבר בדיקות רפואיות וצפוי לחתום ביובנטוס בתחילת השבוע הבא.