שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. OR Member

אני לא מעודכן כ"כ בכל נוגע לויירי , אבל למה האוהדים של אטלנטה כ"כ אנטי כנגדו ?

2. 亚历山大帕托 Member

SPORTMEDIASET: אנצ'לוטי ערך פגישה עם גליאני כדי לדון בתכניות לעתיד המועדון, והציב אולטימטום - הארכת חוזה עד 2012.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אופציה אחרת היא שהוא יעזוב בסיום העונה לריאל מדריד.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

4. 亚历山大帕托 Member

או, כן! רייקארד המשיח! הרבה יותר טוב.

5. Joel Gion Member

לדעתי הוא יעשה טעות אם הוא יעבור לריאל. קשה לי לראות אותו מצליח מיידית בבית המשוגעים המדרידאי שהולך להפוך לאפילו יותר מטורף אם פרז אכן יחזור לתפקיד הנשיא. ואת זה אני אומר למרות שלדעתי הוא המאמן האיטלקי שהכי מתאים לאמן במדינה אחרת, כי יותר מכל איטלקי הוא מסוגל לשנות ולעצב לעצמו שיטת משחק שונה שתתאים לצרכים המיוחדים של הקבוצה שלו נגד היריבות שהיא פוגשת (דבר שקאפלו לדוגמא לא עשה בריאל. מה שלא הפריע לו בכל זאת לזכות באליפות כמובן), אני פשוט לא רואה אותו מסתדר עם כל הלחץ והדרישות שיגיעו עם ההגעה לקבוצה שלו, של פרז ושל מי יודע כמה שחקני מפתח נוספים שהנשיא יביא לו.

למרות העבר המאכזב, הייתי מוכן בכיף לקבל אותו לקדנצייה שנייה ביובה. אבל אני עדיין מאמין שבסוף הוא ישאר במילאן.

6. uri מנהלים

2 אליפויות, כמובן.

7. המבין Member

יש שמועות רבות שמילאן מעוניינת בקיירסון ובניימאר. לפי מה שאני ראיתי מהם (וזה לא הרבה כל כך) אז הם שניהם שחקנים מאוד מוכשרים ואומרים עליהם שהם הקשרונות הכי גדולים היום בברזיל (אולי עם לוליניה). מישהו יכול להביא קצת סטטיסטיקה על שניהם. אני אודה מאוד

8. 亚历山大帕托 Member

איזו סטטיסטיקה כבר אפשר להביא על שחקן בן 17? ממה שאני ראיתי ושמעתי על ניימאר, התפקוד והסגנון שלו הם אחד לאחד כמו של רוביניו. לא בטוח שאנחנו צריכים שחקן מהסוג הזה.

מצד שני, קייריסון הוא חלוץ 9 קלאסי עם שליטה בשתי הרגליים וטכניקה מעולה. מכונת שערים אמיתית עם ממוצע של גול כל שני משחקים, והשנה בכלל יותר מגול אחד למשחק. בדיוק מי שאנחנו צריכים, רק שכנראה הוא מעדיף לשחק בספרד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/4/09
  9. Joel Gion Member

ב97 נכדורגל בשבילי היה בעיקר דל פיירו, קלייברט ורונאלדו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לא יודע מה הוא עשה בריאל באותה העונה, הכוונה שלי הייתה לעונת 2007, שם למרות יכולת ירודה ולא מעט משחקי נפל הוא המשיך בשיטה והסגנון שהוא נאמן להם בלי שום כוונה לגוון ולשנות. בליגה הספרדית הכל כך חלשה של אותה עונה זה הספיק לו לאליפות, אבל בליגת האלופות ריאל נבעטה החוצה כבר בשמינית אם אני לא טועה.

10. המבין Member

לפי מה שאמרת על קיירסון, אז הינה כמה סיבות שאולי יגרמו לו לעבור אלינו: 1) ריבוי הברזילאיים הגדול (אם ניימאר יעבור אז יהיו 6 ויש את פיליפה אז 7) 2)יש סיכוי לא רע שלאונרדו יהיה המאמן שלנו בשנה הבאה ולדעתי יהיה את אותו מקרה כמו שהיה עם פאטו שאז הוא היה מעריץ גדול של רונאלדו (האמיתי). וזו אחת הסיבות שהוא עבר אלינו. זה ידוע שקיירסון אוהד את רונאלדיניו וזה יכול להיות הקלף המנצח.

11. 亚历山大帕托 Member

כששחקן אומר שהוא חולם על לשחק בברצלונה לצד מסי, אני לא חושב שכמה ברזילאים ישנו את זה. פאטו לא הגיע בגלל רונאלדו, זה בטוח.

ללאונרדו אין תעודת מאמן, וגליאני הצהיר שהוא לא יהיה מאמן בעונה הבאה (יש סיכוי טוב שבעתיד כן). אמנם הוא עדיין יכול להיות הגורם המשמעותי בעסקה הזאת. אני חושב שהתפקיד היחיד שלו במילאן הוא לשכנע צעירים ברזילאים לבוא למילאן, והוא עושה את זה לא רע. כל הכשרונות הכי גדולים מברזיל נוחתים אצלנו.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי, ניימאר אמור להיות מוכשר יותר מקיירסון וכשאני חושב על זה, לא בטוח שעניין התפקוד על המגרש עד כדי כך קריטי בנוגע לשאלה של מי מהם יבוא. קיירסון אולי מעט מוכח יותר כיום, אבל ברגע שאנחנו מתעסקים בגילאים כאלו, אני מחוייב לחשוב גם על איך פאלוסקי נכנס לעסק. כשאני נזכר גם בבוריילו, אני לא כל-כך מתנגד לראות בטווח הארוך סגל שכולל 2 חלוצים מרכזיים (בוריילו ופאלוסקי) ו-2 חלוצים נסוגים (פאטו וניימאר). אני מאמין שאם וכאשר, כל אחד מהם יוכל להשתלב בהצלחה. צריך נטו לבדוק מי מוכשר יותר ומי מתאים יותר מבחינת אופי הסתגלותי לחיים במדינה זרה ולחיים במועדון כמו מילאן, שאוהבת לאסוף "ילדים טובים".

13. 亚历山大帕托 Member

אומרים שניימאר יותר מוכשר מפאטו, אבל הכל דיבורים וזה בסה"כ ילדון בן 17. גם אם הוא באמת הכי מוכשר, אני מעדיף שבעמדה הזאת נישאר עם פאטו ויהיה לצידו חלוץ כמו קייריסון שבאמת עושה דברים מדהימים בברזיל.

הגאזטה: הפגישה בין אנצ'לוטי לגליאני נגמרה בטוב, כאשר שני הצדדים מרוצים מהמסקנות. גליאני וידא שאנצ'לוטי יישאר במילאן תחת חוזהו הנוכחי, ובחלק הראשון של העונה הבאה תהיה אפשרות לחידוש עד 2012. מהצד השני, אנצ'לוטי יקבל שני שחקנים ברמה עולמית - בלם וחלוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/4/09
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר חלוצים ברזילאים צעירים - יובה ואינטר שתיהן מעוניינות בדנטיניו, חלוץ בן 20 מקורינתיאנס. יובה כבר כנראה הגישה הצעה של 9.5 מיליון ליש"ט - סכום יחסית גדול ועוד במיוחד על שחקן צעיר, מה שמראה את ההתעניינות הרצינית שלה בשחקן.

לדעתי חלוץ צעיר ומוכשר כמוהו ביובנטוס הכרחי ונחוץ מאוד - ההתקפה שלנו היא לדעתי החוליה הכי זקנה במערך, דל פיירו (34), טרזגה (31), יאקווינטה (29) ואמאורי (28). אין ספק שיש צורך ברענון, וממה שראיתי ביוטיוב לגבי הדנטיניו הזה, יש לו משחק ראש משובח וסיומת לא רעה בכלל, כך שהוא מתאים בדיוק למערך הנוכחי שלנו.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רענון? האמת? לא כרגע,יאקווינטה אמאורי טרזגה וגם אלכס בגילם יכולים לתת עוד כמה שנים טובות,לא הרבה קבוצות מתהדרות במחליפים כמו יאקווינטה וטרזגה,אם אחד מהם יעזוב אז אפשר לדבר..