אכן, ראיתי כמה דברים יפים, אבל כמו תמיד למטבע יש שני צדדים. הקליפ הוכן ע''י מעריץ שלו, ואני בטוח שאם אחד משונאיו, היה מכין כזה קליפ, האורך של הסרטון היה ארוך בהרבה. קל להראות את הדברים הטובים. הדברים הרעים שמים מתחת לשטיח. בכל מקרה, פעולות טובות שלו. הבריק :aaa021:
אז אם אתה לא חושב שהוא שחקן רע בגלל שהוא עשה טעות, למה זה היה הדוגמא שלך? וסיסוקו עשה את עבודתו על הצד הטוב ביותר, אי אפשר להגיד שכדורים הוא לא חילץ, כי זה מה שהוא עשה כל כך הרבה ביובנטוס. זו כבר עובדה שהוא עשה את זה. המשחק הטוב ביותר שלו שראיתי זה היה נגד מילאן, הוא היה פשוט מדהים שמה. אני מבין שזו דעתך, אבל אני לא מבין לפי מה אתה קובע אותה. סיסוקו מחלץ כדורים, נותן מסירות טובות, יש לו כוח סיבולת של סוס, מה עוד צריך ממנו? שחקן מצוין.
בעזרת הדוגמא הזו אפשר ללמוד לפעם הבאה שבאים לשפוט שחקן מסוים זה צריך להיעשות אחרי מעקב משמעותי ולא על פי מספר משחקים בודד.
אני מבקש שאם תרצו להמשיך את הויכוח,המאוד מטופש הזה לדעתי,כי ברור שמנשה לא ראה משחק אחד של סיסוקו אלא רק את אותה מספרת מפורסמת(ואני בספק אם גם ראה אותה) ,תמשיכו אותו בדיון של יובנטוס ולא פה http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=23686&st=20
עוד כמה דברים שקורים היום: -חלומות גויזה ברומא מסתיימים הערב שככל הנראה השחקן הספרדי יעשה את הדרך יחד עם מאמנו בנבחרת ארגונס לפנרבחצ'ה הטורקית.הסכום יעמוד ככל הנראה על 17.5 מיליון יורו. -צ'לסי מוציאים הצהרה שלאמפרד אינו למכירה. מוראטי מנגד אומר שאינטר אכן הגישה הצעה על השחקן ושהעניין רחוק מלהיות גמור. -הרנן קרספו מועמד לחתום ברומא. -ג'נואה מעוניינת לרכוש את טייגו סילבה מפלומיננזה, הבלם הצעיר ישחק עם ברזיל באולימפיאדה. -ידיעה שדי ברור שמדובר בבדיחה של עונת המלפפונים, יובה תציע את אלמירון תמורת קאסנו וכסף. - בשעה טובה ומוצלחת קאריזו חתם בלאציו. תוספת כוח משמעותית ללאציו ולליגה. http://www.corrieredellosport.it/images/96/C_3_Media_361696_immagine_det.Xxx
רק חסר שקאסנו יעבור לביאנקונרי. תמיד שנאתי את השחקן הזה, שחקן שחצן, יאיר, ויותר מדבר מאשר מקייים על המגרש. הוא עבר כבר חצי מהסריה א'. אנחנו לא זקוקים שחקנים כמוהו, ולא בעמדה שלו. הצעד של למכור את סרחיו אלמירון מבורך, אבל היו שמועות שהוא יעבור למונאקו. מקווה שהמהלך הטיפשי הזה של הנהלת יובה לא יצא לפועל. לאחרונה בלאן מרבה בלעשות שטויות. אם זה סטנקוביץ', עכשיו רוצה לרכוש את פאולסן, ועכשיו גם קאסנו. גם להנהלה החובבנית לא חסרה אשמה, כל משא ומתן שהם מנסים לעשות מתארך יותר מידי ונראה כאילו שאר עמיתהם פשוט משחקים בהם. פשוט מתסכל להיות אוהד יובנטוס כשההנהלה המצוינת שהורגלת אלייה עזבה בגלל אילוצים, וההנהלה החדשה עושה עבודה בצורה חובבנית (בתחום הרכש כמובן). אולי יובנטוס נמצאת בשלב של קריסה כלכלית ואנחנו לא יודעים את זה? הכל יכול להיות.
כל ההתבטאויות שלו בתקשורת, הוא מנפח כל דבר. שחקן שחצן, שתמיד הולך עם הגב לשער, בכל קבוצה שתראה אותו משחק. ושחקן כזה ביובה, פשוט לא מתקבל על הדעת. לא סתם מכנים אותו "הילד הרע של איטליה". זאת פשוט האמת לגבי קאסנו. לפני כמה שנים הוא נחשב לאחד השחקנים של העשור הבא. הוא אכן שחקן שיש לו את היכולת, אבל כמו שהזכרתי את כל הדברים הללו, הפריע לו להתקדם. כשהוא שיחק בריאל, ונדרליי לושמבורגו מאמן ריאל באותה תקופה, ראה זאת, והושיב אותו להתייבש על הספסל. הוא שיחק בריאל בפחות מ- 20 משחקים בשנתיים אם אני לא טועה. והכל בגלל דבר אחד : האגו של אנטוניו קאסנו.
הוא יצא נגד לושמבורגו, לא פעם, ולא פעמיים. כנגד זה שהוא לא משתף אותו במשחקי הקבוצה. בגלל זה הוא נופה מהסגל. וגם על הספסל, הוא ישב פעם ב... להפך, קאסנו הוא שחקן מצוין, כשרוני, מהיר. אבל יש דברים שמאד מגבילים אותו. כל הסיבות שציינתי למעלה. ולדעתי, אלו הסיבות שהוא לא פורץ יותר קדימה. העונה האחרונה שלו בסמפדוריה היתה טובה מאד, ולאחרונה הוא ניהיה שחקן יותר טוב. אני מדבר איתך על השנתיים האחרונות, ועוד מהתקופה שלו ברומא. הוא אחד שפשוט אוהב להסתכסך, אלו עובדות, ואני לא ממציא מעצמי. ושוב, לכל אחד יש דעות לגבי כל שחקן ושחקן, תכבד את הדעה שלי.
לא יודע עד כמה אנטוניו "יש לי בעיות בראש" קסאנו יהיר או שחצן (אולי החגיגות שלו אחריי הצמד מול יובנטוס לפני כמה שנים עיצבנו את האוהדים וזה מה שהם זוכרים ממנו) אבל הוא ללא ספק לא מתאים ליובנטוס מכמה סיבות : 1. ליובה יש מספיק חלוצים כשכולם עולים עליו, כל אחד בפרמטר אחר, וחבל לבזבז כסף על שחקן בעמדה לא נחוצה. 2. במקרה שרניירי ישחק עם 3 שחקנים בקו ההתקפה כמו בתחילת העונה שעברה, קסאנו יכול לעקב את ההתפתחות של ג'ובינקו. 3. קסאנו מפגר.