שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Lupo Member

רומא קנתה את החצי השני של הכרטיס של ווצ'יניץ' ב12 מליון יורו ולא ב24 כפי שציינת. חצי כרטיס כבר היה שייך לרומא לאחר שרכשה אותו עונה קודם לכן כשנגמרה תקופת ההשאלה שלו.

בכל אופן, הוא עוד לא מיצה עצמו ברומא ורומא עוד לא מיצתה אותו מספיק לטעמי. מקווה שיישאר עוד הרבה זמן.

2. 亚历山大帕托 Member

לשם ההבהרה: היא שילמה 12 מ' יורו בנוסף ל-11 מ' ששולמו ללצ'ה בעבר. בסה"כ הוא עלה לרומא 23 מ' יורו.

3. AS R Member

כן, כוונתי הייתה שרומא שילמה עליו בסה"כ כ-24 מיליון יורו, לאחר שבקיץ השלימה את רכשית כרטיסו.
    בכל מקרה, מדובר בשחקן עם פוטנציאל גדול מאוד. ספלאטי מאוד אוהב את הבחור ומאמין בו ורוצה להשאיר אותו לשנים הבאות.
    ולמרות הכל, ההצעה הזאת די הפתיעה אותי.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה כל כך מפתיע? ריאל מציקה לנו בעניין ווצ'יניץ' עוד מאז שדרס אותם בברנבאו. מקווה שהסוגיה הזאת לא תתפתח בהמשך.

5. uri מנהלים

:aa1: הגאזטה דלו ספורט: טורינו הציעה לפיורנטינה 5.5 מיליון אירו עבור הקשר פראנקו סמיולי.

6. OR Member

טוב מאוד, שיעבוור שיכניס כסף לקופה ויפנה משכורת . אולי עוד נספיק להביא רכש מועיל בחלון העברות הזה .
    uri , בחלון העברות הועבר אלינו רק חלוצה של סמפ' (ברח לי שמו-באזוליני?) ?

7. uri מנהלים

כן אור, רק אמיליאנו בונאצולי (חלוץ מרכזי שיכול לשחק רק בעמדה של ג'ילארדינו וגם זה בקושי), שהגיע בהשאלה עד סוף העונה כחלק מהעיסקה שהעבירה את פאציני לסמפדוריה, הצטרף אלינו בפגרה. אם שואלים אותי, וגם אם לאו אני בכל זאת נותן את הדעת, אנחנו עוד נשלם על כך ביוקר. בעוד ראשי הקבוצה מפילים את שלושת ההפסדים האחרונים על השופטים, לדידי שלא בצדק, אני חושב שהאימפוטנציה ההתקפית שלנו היא-היא הסיבה להפסדים. לא רק שסאנטנה ויובטיץ' לא מספיק טובים להרכב, אלא גם שאין להם אפילו מחליפים על הספסל. ראשי הקבוצה חייבים להתעורר ולהביא לפחות שחקן אחד לעמדה הזו מאחורי ג'ילא, אחרת אני חושש לסיום רע, רע מאוד. אם לא די בכך שאנחנו גם כך קבוצה הרבה פחות טובה מרומא, אז אם החששות שלי יתבברו נכונים (ואני מקווה שלא) עוד נתבונן על נאפולי וג'נואה מלמטה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/09
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תצפו מההנהלה "להתעורר" אחריי שבקיץ נשפכו קרוב ל50 מליון יורו על רכש. כל המחירות האלו חשובות להמשך ההתקדמות של המועדון (למרות שציפיתי מפראנדלי להכשיר את אוסבלדו כמו שעשה לג'ילה, מוטו, אדריאנו וטוני בזמנו). חוד שמורכב מג'ילרדינו ומוטו הוא בין הטובים באירופה, לא באמת ציפיתם שיובטיץ' הצעיר יכנס לנעליים של מוטו כבר בעונה הראשונה שלו באיטליה. הבעיה עם שחקני התקפה קיצוניים כמו סנטאנה וסמיולי יכולה להפטר על ידי המאמן שישנה את שיטת המשחק ויתאים אותה לשחקנים המובילים בקבוצה כמו שעשה ספאלטי כשהמערך המפורסם שלו התחיל לדעוך.
    =======פריי=======
    =וארגס=דאינלי=גמבריני=קומוטו
    =דונאדל==מלו==קוזמנוביץ'=
    ====מונטליבו========
    ===מוטו==ג'ילרדינו====
    זהו שלד מצויין שיכול להוביל את הקבוצה גם בעתיד. הבעיות הן נקודתיות בלבד (עמדת הבלם ועומק בספסל) אך להנהלה שהוציאה כל כך הרבה כסף בקיץ ולא קטפה פירות באופן מיידי, אין אפשרות להמשיך לבזבז כסף בינואר במיוחד כשאין שחקנים מתאימים בשוק שיכולים לשדרג את הקבוצה.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בפה פילון פוטר מאימון רג'ינה ומי חזר? נביו אורלאנדי שפתח את העונה ופינה את מקומו לפילון.. מנפלאות האומה האיטלקית.

בולוניה החתימה את מנואל בלרי מלאציו.

אודינזה הוציאה הודעה רשמית שההנהלה עומדת לצד פאסקוולה מארינו.

10. 亚历山大帕托 Member

אנצ'לוטי דיבר הבוקר על העתיד שלו במילאן, אמר שהוא לא חושב שהוא יהיה שם לנצח ושוב הזכיר את זה שהוא רוצה לקחת נבחרת אפריקאית למונדיאל. החוזה שלו עם מילאן מסתיים ב-קיץ 2010.

סוכנו של אמרסון אישר שמתקיים משא ומתן עם פורטסמות' על חוזה לשנה וחצי ומילאן מוכנה למכור.

11. Claret&Blue Member

ראניירי רוצה לחזור ולשתף פעולה עם קרלטון קול וע"פ סקאיי הציע לווסט האם הצעה עבור השחקן.

12. uri מנהלים

המעבר של בקהאם לאיטליה פתח צהר להמצאות תקשורתיות המקשרות מועדונים איטלקים עם שחקנים אנגלים. אינטר קושרה לג'נאס, מילאן לפננאנט, יובנטוס לדפו ועכשיו זה. אני מאמין, כמו השמועות הקודמות, גם זו תתברר כשטות של התקשורת שחסר לה על מה לכתוב.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/09
  13. 亚历山大帕托 Member

האנגלים לעולם לא יוכלו לשחק מחוץ לפרמייר ליג, הם אפילו לא ילמדו את השפה המקומית. בקהאם זה שחקן של פעם בעשור או אפילו כמה עשורים, הוא מצליח להשתלב מבלי להבין מילה אחת.

14. uri מנהלים

זה גם לא העניין. העובדה שיש מספר מצומצם מאוד של שחקנים אנגלים ראויים גורם לכך שהמחיר שלהם (וכמו כן השכר) אף פעם אינו פרופורציונלי ליכולת שלהם. איזה סיבה תהיה למועדון איטלקי להוציא סכומים אסטרונומים על שחקן אנגלי כאשר יש תור ארוך של איטלקים לא פחות טובים שאפשר להביא בשליש מחיר.

15. 亚历山大帕托 Member

אני לא חושב שהם עולים יותר כי הם אנגלים, אמנם אי אפשר לדעת. בעשור האחרון המועדון היחיד שבזבז כסף על אנגלים היה ריאל מדריד ואלה היו אנגלים בשיא יכולתם, וכידוע, בריאל אין שום פרופורציות כשזה מגיע לדינרו. אני בכלל לא רואה סיבה לקנות שחקן אנגלי, לא משנה באיזה סכום.