שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלוקארי אומנם התחיל לפרוח דיי מאוחר (כבר בן 27) אך בחצי העונה הנוכחית, הוא כבש 10 שערים ונמצא בכושר מצויין בדרך הבטוחה לנבחרת איטליה. רומא הציעה אתמול 8 מליון יורו תמורת מחצית מכרטיסו כדי למנוע מקבוצות עשירות יותר לחטוף אותו בקיץ הקרוב. למרות זאת, לדעתי הוא לא מוכח מספיק כדי להשקיע בו 16 מליון יורו.

http://www.youtube.com/watch?v=YY3-KGcA1tQ...theoffside.com/

2. 亚历山大帕托 Member

:aa1: בולוניה החתימה את מאסימו מוטארלי, קשר בן 30 שהתייבש בעונה האחרונה על ספסל של לאציו.

הסוכן של מטראצי אישר שהוא מעוניין במעבר לטוטנהאם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/1/09
  3. פירנצה Member

ההשקפה שלך די צרה וצריך להסתכל על התמונה בגדול,ושלא תבין לא נכון אני הראשון שיגיד שחסר לנו בלם
    (אתה מוזמן לעיין התגובות קודמות שלי)אבל צריך להתבונן במשקפיים פיננסיות ולא רצוניות.
    בכל מקרה אולי זה ישמח אותך שיש דיבורים בחודש וחצי האחרון על איבנוביץ' של צ'לסי,ודה קוסטה
    עשוי להיות משולב בעיסקה.

4. OR Member

פירנצה,
    אני מסכים איתך שאני לא מסתכל על כל התמונה, בכל זאת הספרים של האחים דלה ולה לא מול העיניים שלי , ויותר מזה נק' המבט שלי היא בטח ובטח לא שלהם . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    סה"כ דה קוסטה מסמל שוב את ההשקעה, שעם כל הצער שבדבר לא פרעה שטרות שעזרו לקבוצה . דה קוסטה עלה לנו דמי העברה , וכן משכורת , אך עם כל הצער שבדבר הוא לא זכה לא להזדמנות האמיתית ולאורך זמן , וכן כנראה שלא הוכיח את עצמו(לא שאני מאשים את צ'אזרה ממני הוא מקבל גב על כל פעולה שלו בעיניים עצומות - עד כמה שזה עוזר לו ).
    בסיכומו של דבר נוצר המצב שבו שחקן עולה משכורת יקרה, וכן דברים שמסביב שכלולים בחוזה שלו , לאחים דלה ולה . מעבר שלו יהיה עוד צעד לתפור את הכיס שכנראה נקרע .

אם להיות הוגנים , להגיד שאני חושב שאיבנוביץ' יגיע , זה שקר. מה גם למה שצ'לסי תיקח את דה קוסטה ? עם כל זה שסקולארי אימן את פורטוגל , מדובר בשחקן שבמשך כמעט שנה (?) לא ראה יותר מידי דשא , אבל מצד שני ? מה אכפת לי (אבל אני דווקא האמנתי שיצא מדה קוסטה בלם סביר שיעזור מעט )

5. 亚历山大帕托 Member

אמרסון הכחיש את השקרים שהחלאות ב"אס" הספרדי פירסמו, שכביכול הפומה אמר שקאקא ופאטו הודו בפניו שהחלום שלהם זה להגיע לריאל.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם האס אי פעם היה קולע במשהו, קאקה היה אמור להיות עכשיו בעיצומה של העונה השלישית שלו בריאל מדריד. עדיף כבר להתייחס לקוריירה ברצינות.

7. uri מנהלים

http://www.bolognafc.it/bfcupload/images/osvaldo_presentazione_maglia_090121_700.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

לה פריסיאן מפרסם שאחרי סקאוטינג מעמיק, סקולארי רוצה את גורקוף לצ'לסי.

9. 亚历山大帕托 Member

הגאזטה: בקהאם לומד איטלקית ומתכוון להשתחרר מהחוזה שלו בל.א. גלקסי ולספוג קיצוץ משמעותי במשכורת על מנת להישאר במילאן, וזה במטרה להיכלל בסגל אנגליה למונדיאל 2010.

10. piston Member

השאלה עם מילאן רוצה אותו לטווח ארוך ?

11. 亚历山大帕托 Member

למה לא? מבחינתי, שיישאר.

12. Milanista3 Member

בנתיים לא ראיתי ממנו משהו מיוחד.
    השאלה אם הוא ימשיך לפתוח בהרכב בהמשך העונה ולאחריה?

13. 亚历山大帕托 Member

הסיבה היחידה שהוא פתח בהרכב בשני המשחקים האחרונים זה הפציעות של שחקני הקישור. מן הסתם שאין לו מקום ב-XI כשכולם כשירים.

14. uri מנהלים

:aa1: זניט הרוסית הציעה ליובנטוס 13 מיליון אירו עבור וינצ'נזו יאקווינטה.

אני מקווה שגם אם יובנטוס תאשר, יאקווינטה יסרב להצעה וישאר באיטליה. יש לא מעט קבוצות שיוכלו לעשות שימוש ראוי בשירותיו.
    אחת מהן היא הויולה שלי. הלוואי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עוד בקשר הרוסי-איטלקי: רובין קאזאן מוכנה להציעה לאודינזה 6 מיליון אירו עבור בלמה מאריציו דומיצי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/09
  15. AS R Member

goal.com מפרסם שרומא דחתה הצעה של 30 מיליון יורו מריאל מדריד על החלוץ המונטנגרי שלה מירקו ווצ'יניץ'. רומא רק הקיץ השלימה את קניית השחקן והכרטיס שלו בסכום כולל של 24 מיליון יורו, וספלאטי מאוד מאמין בבחור ולא ייתן לו ללכת כל כך מהר.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/09