שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. JR-Riquelme Member

את ג'ילרדינו אתה מכיר? אני בטוח שכן.
    כמו ג'ילרדינו, גורקוף לא הולך להוביל קבוצת צמרת בצרפת שאי זכייה באיזשהו תואר לא יהווה אכזבה - הוא הולך להוביל קבוצת צמרת באיטליה, שנלחמת על כל התארים. זו סיטואציה שונה מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/09
  2. 亚历山大帕托 Member

יש מספיק מנהיגים בלעדיו והוא לא צריך להוביל את מילאן לבדו, אם זה מה שהתכוונת. בשנתיים הראשונות שלו באיטליה לא היה לו מקום שקט להתפתח בו, ויש מן האשמה בכל הצדדים, אבל בעיקר בנסיבות שבראשן המצב החמור אליו נקלעה מילאן בעקבות הקלצ'ופולי וכל מה שנבע מזה. הוא היה שחקן צעיר ולא מנוסה שמהר מאוד איבד את הביטחון והאמונה ביכולותיו.

3. piston Member

גם קאקה הגיע למילאן צעיר ולא מנוסה. כבר בעונה הראשונה שלו הוא הראה מה לכולם שהוא הולך להוביל את הקבוצה בשנים שאחרי.

4. 亚历山大帕托 Member

ומה הקשר?

5. piston Member

שחקנים מהרמה הגבוהה ביותר (ובכדי שבעתיד יהיה תחליף ראוי לקאקה, הוא צריך להיות מהרמה הגבוה ביותר) מראים את הכשרון שלהם גם כשהתנאים לכך לא אידיאליים.
    תשווה את העונה הראשונה של קאקה במילאן, לזו של ג'ילארדינו או ג'ורקף. אין על מה לדבר.

יכול להיות שבסופו של דבר ג'ורקף יהפוך להיות שחקן סולידי בהרכב של מילאן, אבל להיות הכוכב הגדול שלה, אני בספק גדול שזה יקרה (והרי אנחנו מדברים עליו כתחליף לכוכב הגדול שלה קאקה).

6. uri מנהלים

:aa1: רשמי: בולוניה רכשה מפיורנטינה את פאבלו דניאל אוסבאלדו. הבולונזים ישלמו 7 מיליון אירו עבור החלוץ.

עכשיו אני באמת כועס!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/09
  7. פירנצה Member

ועוד חדשות רעות מפירנצה, פריי יחמיץ את המשחק מול מילאן.

8. פירנצה Member

גם אלמירון בדרך לשם.

9. 亚历山大帕托 Member

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. 亚历山大帕托 Member

הגאזטה: אביו של קאקא שמשמש כסוכנו צפוי לחזור היום אחה"צ ממנצ'סטר, ומתכוון ללחוץ על בנו שלא מעוניין לעזוב. במידה וריקי לא ייכנע לו, הוא מתכוון לדרוש ממילאן העלאת שכר, מה שכנראה לא יקרה מאחר שהוא כבר מרוויח יותר מדי במונחים של מילאן (9 מ' יורו נטו בשנה).

התמונה מתבהרת כעת, וזה מתחיל להיראות טוב. האיש הרע הוא כרגיל הסוכן החמדן, ריקי שלנו ילד טוב סאו פאולו שרק רוצה להישאר במועדון האהוב עליו אבל לוקח ברצינות רבה מדי את הדיבר החמישי, והנהלת מילאן שלא מסוגלת לעמוד בדרישות האלה מצהירה חד משמעית - אתה רשאי לעזוב אם אתה לא רוצה להיות פה.

ימים קשים עוברים עלינו, הרבה מתח ובלבול. נקווה שהיום זה יסתיים על הצד הטוב ביותר.

12. uri מנהלים

אתה הורג אותי, לפעמים נדמה לי שהעולם מסתובב רק לפי בקשתך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. 亚历山大帕托 Member

זה טוב או רע? כמו שאמרתי, אלה ימים קשים.

14. uri מנהלים

לא עניין של טוב או רע, פשוט נראה שאתה יוצר תסריט מסויים בראשך ובטוח שמה שמתנהל ברגעים אלו בראשך הוא-הוא המציאות. הנסיון להוציא את קאקא כשה תמים ואת אביו/סוכנו כשליח של השטן הוא מיותר.
    קאקא כבר בן 26, בוגר האחראי לגורלו. אם הוא ירצה להישאר הוא ישאר, אם הוא ירצה ללכת הוא ילך. זאת ועוד, אם הוא ישאר מאהבתו למילאן, הוא ישאר בתנאים הנוכחיים, אם הוא ירצה להישאר רק כי מנצ'סטר גשומה מדי והיא לא תשתתף בליגת האלופות, אז סביר להניח שהוא גם ידרוש העלאת שכר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/09
  15. 亚历山大帕托 Member

ברלוסקוני וגליאני נפגשים כדי לדון במצב, קאקא מחכה לאביו, האוהדים מתכננים הפגנה המונית.

אני הולך לישון קצת לפני העבודה ומקווה שזה ייפתר תוך כמה שעות עד שאקום. מי היה מאמין שאיזו בדיחה מתחתית פרמייר ליג תעשה כזה בלאגן? אוהב אותך, ריקי!