מה יחס רע בזה? זה שאנחנו מרשים לו לבחור את העתיד שלו? ב100 מליון לישט אפשר לחזק את הקבוצה בהרבה יותר ממה שנפסיד אם קאקא יעזוב. מסיבות מקצועיות נטו, כדאי למכור אותו. בכללי...
לא מסכים. זה דבר אחד לגשת לקאקא בדיסקרטיות, ולשאול אותו עם הוא היה מעוניין לעזוב תמורת הסכום המוצע, זה דבר אחר להכריז שמבחינת מילאן הוא יכול ללכת, המסר פה הוא שלילי עבור השחקן. מלבד זאת, אני לא יודע עד כמה אתה עוקב אחר מדיניות הרכש של מילאן, קודם כל, חלק גדול מהסכום ילך על כיסוי גרעונות, ובמידה ויגיע חיזוק, יותר סביר שזה יהיה פרימדונה נוספת, בסגנון של רונאלדיניו או בקהאם, מאשר חיזוק טוב וראוי (נדיר במילאן של השנים האחרונות). אולי הם יקנו ב 30 מיליון יורו את אדריאנו, כשבחוזה יהיה סעיף שמילאן בונה לו מזקקה להכנת בירה. או אולי הם יחתימו את זנדברג ב20 מיליון. מדיניות הרכש של מילאן בשנים האחרונות היא קומית אם אתה לא אוהד אותה, ומאד טראגית עם אתה כן.
א. אני לא יודע אם גאליאני באמת אמר שקאקא "למכירה" ב100 מליון לישט. הוא פשוט הסכים להצעה, ונתן לקאקא להחליט איפה עתידו. ב. 1. בקהאם לא רכש של מילאן. 2. רונאלדיניו משחק טוב בינתיים. 3. לדעתי דווקא נחתים שחקנים טובים. חלוץ להרכב לצד פאטו, בלם מוכח, קשר מרכזי נוסף. אם יהיה 100 מליון לרכש, מילאן לא תלך על שחקנים גרועים.
אוי אתה תמים ברמות על פשוט. אני מאמין שאתה אוהד מילאן לא מלפני שנתיים-שלוש. אתה כבר אמור לדעת את מהלך העניינים במועדון הזה. המצב הוא שבשנים האחרונות פשטנו רגל מבחינה רעיונית. ברלוסקוני ועוזרו הטיפש מנסים בכוח להפוך אותנו לגלאקטיקוס החדשים. אני לא מאמין שיהיה משהו משמעותי. ההנהלה שלנו זה לא ההנהלה שהייתה ליובה בזמנו שידעה להפוך את מכירת זידאן לרכישת שחקנים חלומיים. מאוד מדאיגה אותי כל מגמת ברזיל הזאת, זה יפה ונחמד אבל הם בדרך להיות הרוב בקבוצה. מה בנוגע לאיטלקים? בכלל אני לא ממש סומך על דרום אמריקאים בתור שחקני הגנה והנה עוד שנה שנתיים בהחה שפאבליי יפרוש יום אחד וקלאדזה ישבור את שתי הרגליים שלו נישאר עם הגנת ברזיל.אני באופן אישי מאוד מעוניין לראות איטלקים בהגנה ובכלל. שיחזירו את אבאטה הביתה, שיביאו את פאלומבוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אני רואה משהו חיובי בכל תוצאה - בין אם קאקא יימכר ובין אם לא. כמובן שאני מקווה שיישאר, הוא סמל במילאן ואין לדעת איזה נזק ייגרם אם יעזוב.
או שכמה דברים שחורים גרמו לך להחליט שהכל שחור. באמת נראה לך שלא נקבל חיזוק הולם אם קאקא יימכר, לכל המאוחר בקיץ הקרוב?
אגר צפוי לחתום בקרוב מאוד על חוזה ל-4 שנים. מילאן ישלמו 9 מ' יורו. הסאן: מילאן צ'אנל הודיע שהמועדון קיבל (אך טרם נענה) הצעה בגובה 108 מ' ליש"ט שיילכו ישירות אל המועדון. קאקא צפוי לקבל 108 מ' ליש"ט כולל מסים, מה שאומר 13.3 מ' נטו לשנה. הערוץ מזמין אוהדים שיביעו את דעתם בנושא.
א. קאקא לא מצליח לשחזר את היכולת שלו מלפני שנתיים, ואין לדעת אם יצליח. העונה הפציעות לא מטרידות אותו ועדיין הקסם מגיח לעיתים רחוקות מדי. ב. הפראיירים יממנו לנו חיים קלים לעשור הקרוב. נוכל לקנות כל שחקן שנצטרך. ג. http://il.youtube.com/watch?v=ulc5kfFtsDk
יפה שגורקוף מצליח בליגה הצרפתית. מילאן זו לא בורדו ובפעם האחרונה שראיתי אותו נגד קבוצה חזקה הוא היה חלש(נגד רומא).
א. הקסם לא חוזר כי הציוות של ו עם רונאלדיניו לא עובד כמו שהוא לא עבד במונדיאל ב-2006. ב. וזאת תשובה גם לך יונדב. לא, מילאן לא חושבת יותר מידי בשנים האחרונות על רכש חכם וזה ידוע. אני לא צריך לחדש לך. ג. גורקוף כבר לא יחזור. באמת נראה לכם שלבורדו אין כסף לזה? ובאמת שאני לא עוקב אחרי הליגה האנגלית, אגר הזה שווה משהו? או שזה עוד סנדרוס/קאלדזה כזה...סעמק אני רוצה איטלקים בקבוצה.
ראשית, אני מסכים שקאקה לא ממריא בשנתיים האחרונות, וזה מה שהוביל את מילאן לאן שהיא נמצאת (זה והאין הגנה ושוער שלה), אבל קאקה הפך ליותר מסתם שחקן במועדון, ואני די בטוח שהוא יוכל לחזור לעצמו, ואף להגיע ליותר מזה. לגבי העושר המובטח. יש אימרה שאומרת: מה שבא בקלות, הולך בקלות. כשיש הרבה כסף, או שלא מוציאים אותו בכלל (טענות של כיסוי גרעון, משבר כלכלי עולמי, וכו') או שמשלמים סכומים מוגזמים על שחקנים שלא שווים את זה (לזה יש אין ספור דוגמאות בעולם, כולל ניסיון הרכישה של קאקה על ידיד הסיטי). לגבי ג'ורקף, אני מסכים שהבחור כשרוני מאד, אבל יש הבדל בין הצלחה בצרפת, לבין הצלחה במילאן (אחת מאימפריות הכדורגל הגדולות בכל הזמנים, אם לא הגדולה שבהן). נוא הראה ניצוצות כשהיה אצלנו, אבל לא הרבה יותר מזה (נכון, שהוא לא קיבל המון הזדמנויות). אני לא אומר שבוודאות הוא לא מתאים, אבל יש שחקנים שיכולים להביא את היכולת שלהם בקבוצות קטנות, או בינוניות, ולא מסולים לעשות זאת בקבוצות גדולות. בארץ הקטנה שלנו יש אוסף כזה (בחר בערך כל שחקן רכש של מכבי מחמשת השנים האחרונות).
אני אומר מה הטוב שיכול לצאת מהעזיבה של קאקא, ואתם אומרים שיכול להיות שזה לא יהיה ככה? אפשר להתווכח על הכל, וזה לא שהבאתם כאן עובדות שאומרות שזה סוף העולם ואין אור בקצה המנהרה. http://il.youtube.com/watch?v=l7rLlvNaFoE מה לעשות, בורדו היא לא קבוצה טובה מספיק שיכולה להתחרות בצ'לסי ורומא. ציפית שישחק טוב כשכל שאר הקבוצה משחקת רע? ועדיין, הוא הבקיע מחצית מהשערים של בורדו בליגת האלופות. ראית מה הוא עשה במדי צרפת? אי אפשר להגיד שאין לו את זה ברמות הגבוהות.