רק יום רביעי וכבר הפגרה של הליגה מעיקה עלי. הגיע הזמן להתחיל בבורסת השמות של חלון העברות: :aa1: בולוניה וסמפדוריה הן המובילות להשיג את כרטיסו של חלוץ פיורנטינה בן ה-25 ג'אנפאולו פאציני. אלטרנטיבה של בולוניה היא ברנרדו קוראדי מרג'ינה ואילו שם סמפדוריה הוא סרג'יו פלסייר מקייבו. :aa1: נראה ששחקנה של פאלרמו אנדראה ראג'י, שלא מקבל הרכב מאז שהגיע הקיץ מאמפולי, לא ישאר בקבוצה אחרי ינואר. רשימה ארוכה של מועמדים לקלוט את המגן הימני: טורינו, סמפדוריה, בולוניה ולאחרונה התווספה גם נאפולי למעוניינות בשרותיו. :aa1: כותרת הראשית של הקוריירה המודפס: מילאן רוצה את קנבארו!
רונאלדיניו , שבה, זמברוטה, בקהאם ועכשיו קנאברו. לא נמאס לרוסונרים האלה לקטוף שחקנים טובים שירדו ברמתם? יאללה, שיחתימו את רוברטו קרלוס ויחזירו את קאפו וככה יהיה להם אגפים מצוינים.
שירדו מרמתם?מסכים ההיתי מגדיר את רובם מתים אולי חוץ מורנאלדניו שבאמת מרשים עד כה שבה על הפנים בקהאם בגלאקסי גם ככה וזמבורטה סביר וקאנברו בריאל גם לא משהו. אבל למילאן יש בעיה בהגנה אבל לא חושב שקאנברו זה הפתרון הנכון לדעתי!
הרבה שמועות הזויות כאלה ואחרות יגיעו במהרה בשבועות הבאים עד לסגירת מועד ההעברות ולדעתי אין מה להתייחס ברצינות לשמועה של מילאן וקנאברו. יש גבול כך לפחות אני מקווה בטימטום של ההנהלה הכושלת הזו. התאריכים לעונה הבאה אושרות על ידי ההתאחדות ואלה הדברים שצריכים לדעת: הסופר קאפ הבא ייערך ב-8 באוגוסט בבייג'ינג, סין. שנה אחרי האולימפיאדה כחלק מהתיכנון של האיטלקים להגביר את החשיפה בעולם ובשוק האסיאתי בפרט. העונה תחל כבר ב-23 באוגוסט ותסתיים ב-16 במאי. הסיבה להקדמתה של הליגה בעונה הבאה היא כחלק מהרצון לעזור לליפי לארגן זמן גדול יותר להכנות לקראת המונדיאל בדרום אפריקה. רק שלושה מחזורים ייערכו באמצע השבוע. הקופה איטליה יתחיל ב-2 באוגוסט עם משחקיהן של הקבוצות מהליגות הנמוכות וב-9 באוגוסט קבוצות הסריה B ייכנסו.
למרות שרוב מה שאני אומר פה זה שמועות שאני בספק ענק אם יש בכלל סיכוי כלשהו שהם יקרו, בבקשה: :aa1: לוריה של רומא בדרך לבולוניה ככל הנראה. :aa1: מילאן אחרי בלמה של נאפולי לאנרדו רינאודו. :aa1: יובה מתכננת להציע על הוגו קאמפנגורו של סמפדוריה. :aa1: חלוצה של ניוקאסל, מייקל אואן מקושר לגנואה. :aa1: ידיעת שתרגיעה הרבה מאוהדי פיורנטינה בפורום:עתידו של סנטאנה בקבוצה לא ברור כרגע. :aa1: מילאן רוצה להשאיל את שחקנה של פאלרמו ג'יולו מיג'ליאקיו. :aa1: יובנטוס רוצה את קשרה של צ''סקא מוסקבה יורי זיריקוב.
כן מסכים איתך! לוריה היה פשוט עלוב במשחקים שהוא שיחק ואני רוצה לראות את מרקו אנדראולי בלם במקומו! ולגבי אואן במילה אחד:" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx " השחקן מרוויח שם סכום שהם לא ירשו לעצמם וגם הוא נהנה שם ולא נראה לי שהוא יעבור לאיטליה.
שודדים פרצו לביתו של רונאלדיניו זה לקוח מוואלה עברתי ופתאום ראיתי. מסכן, זה נהיה תופעה אני זוכר גם למקסס וגם כמו שכתוב פה המאסיק מסכנים!
בא לא נקדם את מה שצריך לקרות. תן לו עוד שנה של פיתוח, כי ברומא זה לא יקרה. הוא לא יוריד לספסל את פאנוצ'י,חואן,ומקסס, ולכן לא ישחק בכלל חוץ ממשחקי הגביע. חבל עליו. תן לו להתפתח בשקט, כדי שנקבל אותו בשיא.
אנראולי יכול לשחק גם כמגן לא? אז אם כן! אז הוא יכול להיות גיבוי גם לעמדה זאת..אני אומר סוף שנה גלוריה הביתה ואנדאולי לספסל כי שמע אם נעיף את גלוריה ולא נקנה בלם גיבוי מה יקרה שמקסס יתעצבן וחואן יורחק מי היה בלם פאנוצי ודה רוסי או פאנוצי וקאסטי?
וכאן אנו מזכירים שוב את הבעיה הכי קשה שלנו: כ-ס-ף. תודה למשפחת סנסי, אבל עם כל החובות והמוות המצער של פרנקו, אנחנו חייבים כסף, אז או שהם יתנו תקציב, או שימכרו את המועדון.
אנדרואלי הוא בלם, לא שום מגן. מה אנחנו צריכים גיבוי לעמדת המגן? שמאל:טונאטו+ריסה, ימין:קאסטי+סיסיניו, וגם בשתי הצדדים פאנוצ'י שיחק כבר העונה. אני בהחלט רוצה לראות את אנדראולי כבלם רביעי(ואנחנו צריכים אחד כזה במידה ולוריה יילך לבולוניה, וגם אם הוא ירשום 5 משחקים בהרכב זה גם משהו גדול יחסית. למרות שאני מאמין שכיום הוא יכול להתפתח הרבה יותר טוב בליגה השניה בהרכב, אם אנחנו צריכים אותו אז אין מה לעשות.
אני חושב שבעונה כזאת, שהכל הולך לנו קשה, עדיף לא להכניס את אנדרואלי למערכה ושייסתגל לעונה העגומה משהו של הקבוצה. בדיעבד- ברור שהקבוצה הייתה משאירה את אנדראולי מתחילת העונה ומוותרת על לוריה, אבל אני חושב שעדיף שיצטרף לסגל הקבוצה בפתיחת העונה הבאה כשנצא לעונה חדשה בלי כל הבעיות השנה.
פיורנטינה מחפשת חיזוק בהגנה ועוקבת אחרי מירנדה של סאו פאולו ומרכוס אנגלרי מאסטודיאנטס. גם מילאן שחסרה את נסטה בעקבות ניתוח נוסף,מכוונת למקסס של רומא לאחר שניסתה לרכוש אותו בקיץ.